Jump to content

Noul sistem de sanctionare a playerilor


JusticeAssHole

Recommended Posts

Imi pare rau ca nu mi s-a dat si mie o replica la ce am spus, stiu ca nu sunt asa important si probabil se considera o pierdere de timp insa nici nu am fost contrazis cu ce am spus...Aveti idee daca in regulament este mentionata vreo chestie in care spune ca daca vrei sa faci o reclamatie anonima o poti face si este un model mentionat? Daca tot sunteti asa corecti de ce nu preferati sa stricati o "prietenie" si asa ati clarifica totul intre voi, conducerea si cel reclamat ar vedea si el pentru ce a fost sanctionat daca chiar sunt niste dovezi suficiente. S-a facut atata tam tam deoarece Sile nu are incredere ca exista dovezi, din moment ce voi refuzati sa le prezentati este clar ca devine tot mai suspicios si are impresia ca nu exista deloc, chiar daca exista, sau se gandeste ca nu sunt suficiente. Si alta treaba, daca se stie ca a facut afaceri ilegale si exista dovezi este clar ca se stie si cu cine a facut, el a fost sanctionat? Logic nu conteaza ca dai sau primesti.

 

M-am simtit atacat din mai multe parti, multi ati comentat pe langa subiect.

Penibil ce mi se pare e ca au venit niste indivizi care conduc celelalte servere si isi dau cu parerea, stati ma baieti pe serverul vostru acolo, rpg 2 3 4 ca la voi e mai jale, voi nu va puteti compara nici cu civilii de level -30 de pe RPG 1. Mult succes si luati o gura mare de aer, aveti nevoie.

Link to comment
Share on other sites

@Kelton nici macar nu v-a luat in seama, a luat in seama doar pupincuristii iar replicile de alt gen le-a ignorat de ce ? Pentru ca avem dreptate, si damn cum sa te legi de o chestie "n-a facut cerere de unban" pai bai ce cerere de unban daca omul stia clar ca a fost o inscenare? A cumparat unban pt ca voi nu i-ati raspuns si ati sustinut ca a facut afaceri ilegale si totusi dovezile NU AU FOST PREZENTATE pai cum sa faci asa ceva omule? POST HUNTERII rup reporturile, ii lasati sa joace pe sv si NOI CARE NU FACEM NIMCI DE GENUL ii banati?

 

]

Link to comment
Share on other sites

@@DM Mach, Adu brigada de scripteri, make DM great again, imparte jucarile la colegi, si joaca-te pana cumpara anti-cheatu de la rivala.

 

Am trecut peste anti cheat-ul de la rivala de mult dragul meu, scoate semnatura cu DM, faci clanul de rusine

Link to comment
Share on other sites

Oricum, poza pusa de bateria duracell poate confirma căcatul care l am spus mai devreme: li se rupe pl de voi, fac ce vor și când vor, dacă vor, end of story, răspuns clar și concret, topic închis.

pe care*

 

Mai ţii minte de PM-urile alea cu carul care ţi le-am dat şi de fiecare dată când îţi aduceam o mulţime de explicaţii pentru a îmi scoate banul de pe RPG1 cel puţin, pentru că acolo nu am jucat în viaţa mea cu cod înainte să fiu banat şi le ştergeai de fiecare dată?

pe care*

Link to comment
Share on other sites

De parca ar fi prima data cand ne agitam pentru o prostie facuta de staff-ul serverului cu gandul ca poate se rezolva ceva. Luati-va gandul de la asta. Topicul o sa fie spamat, jucatorii o sa-si spuna parerile, iar administratia serverului va face ce e mai „bine pentru server” (adica pentru ei). Serverul si-a pierdut din stralucire de anul trecut, odata cu adaugarea anumitor modificari si reguli care dezavantajeaza jucatorii sau le ia dreptul pe care l-au platit cu ceva vreme in urma (CP permanent, spre exemplu). Desigur, au fost si modificari benefice pt noi, insa, daca punem pe o balanta schimbarile bune pt noi si schimbarile bune pt ei, cele din urma vor fi mult mai grele. Eu sunt curios sa vad ce s-ar intampla daca, intr-o zi, la ora de top, n-ar fi niciun jucator pe server, in afara administratiei.

Pana atunci, spuneti-va parerea cu gandul ca veti fi ascultati.

Link to comment
Share on other sites

@@RzR MariuS, Lasă că aşa a făcut şi Odin adineauri, răspunde doar când vrea şi cui vrea, la fel ca, Kelton. Mie mi-a dat warn aiurea (singurul care a primit warn dintre toţi), dar a văzut că am 6 warn-uri şi-a zis să îl dea pe-al 7-lea să se simtă bine. Măcar dacă îl scotea sau aducea un argument. @@Odin

 

Cei care au acum funcţii, vor vedea pe viitor că Silence şi cei care au postat în acest topic au avut dreptate şi.. mă rog, nu mai zic nimic.

 

"Dorim calitate nu cantitate" Kelton 2016.

Link to comment
Share on other sites

@@RzR MariuS, Lasă că aşa a făcut şi Odin adineauri, răspunde doar când vrea şi cui vrea, la fel ca, Kelton. Mie mi-a dat warn aiurea (singurul care a primit warn dintre toţi), dar a văzut că am 6 warn-uri şi-a zis să îl dea pe-al 7-lea să se simtă bine. Măcar dacă îl scotea sau aducea un argument. @@Odin

 

Cei care au acum funcţii, vor vedea pe viitor că Silence şi cei care au postat în acest topic au avut dreptate şi.. mă rog, nu mai zic nimic.

 

"Dorim calitate nu cantitate" Kelton 2016.

http://m.imgur.com/puEnEXd ho tranchilo ca am luat primu :)))) oricum sv asta se va inchide intrun an maxim 2, va garantez asta. De fapt 2 ani e mult, nu va mai bsteti capu nu vezi ca toti pleaca? Au mai prelungit reducerile o zi poate mai doneaza cineva facand spam cu asta pe forum :))) nu vrrau sa ma iau de mortisori asa ca ii las in plata lor
Link to comment
Share on other sites

@@Kelton, bun, acela era un anonim sa zicem, dar asta nu e post hunting? adica voi tineti cu post-hunterii? chiar asa ati ajuns

 

pot spune ca updateuri ca b-zone nu are nici-un server de samp, cine a mai vazut update cu pokemon vreodata pe samp?

 

Ca max ~100 de jucatori de pe comunitate comenteaza nu cred ca are rost.

 

-

Link to comment
Share on other sites

Pe serverul asta e vorba doar despre pile, nu conteaza nimic altceva. Poti sa fii pe lista de legende la 20 de factiuni, sa fi jucat cu placere jocul asta, sa iti faci multi prieteni, sigur se gaseste un inapoiat mintal care pune jocul deasupra vietii reale. Rusine Staff-ului B-Zone, cum s-a zis si mai sus, sifoanele se promoveaza in loc sa se incerce indepartarea lor.

 

 

P.S. E doar un joc, joaca-l cu mouse-ul si tastatura de placere, nu il lasa sa iti capteze atat de mult atentia incat sa crezi ca acel joc chiar conteaza pentru viata ta.

Link to comment
Share on other sites

Revolta va continua si server-ul v-a primii viata pana cand @Kelton o sa prezinte dovezile pentru care a sanctionat lumea!!! inclusiv pe SilenCe

 

Pana atunci votati aici cine are de fapt dreptate! POPORUL SA DECIDA CUM SA CONVIETUIASCA

 

-

Ușurel tați, degeaba votează lumea acolo dacă nu se pune ceva în aplicare... cum ar fi sa nu mai intre deloc pe server.

 

Ma întreb însă de ce îți scoate inferno27 linkurile din post, cică "fără link către alte websiteuri". Din cate știu, regulamentul forumului spune altceva, dar poate greșesc.

Link to comment
Share on other sites

Oo vai, s-au strans toti nefericitii sa-si planga of-ul pe forum ca sa se simta ei importanti.

Pacat de cei care isi pierd vremea sa citeasca ce scrieti voi pentru ca primesc doar informatii false sau incomplete.

 

Toti care va dati drept "sanctionati nevinovati" sunteti doar frustrati pentru ca ati fost prinsi si vi s-a stricat manevra.

Fac parte din staff-ul acestui server de aproximativ 3 ani de zile si va pot spune ca in tot acest timp de fiecare data cand au existat greseli in decizile adminilor fata de jucatori, acestea au fost indreptate, niciodata nu a fost pastrata o decizie gresita pentru a proteja vreun orgoliu sau de dragu de a intimida pe cineva.

 

Imi place ca cei care aduc in discutie "pile" si "profit" sunt tocmai cei care au incercat sa faca afaceri ilegale sau au fost favorizati de catre fosti membrii ai staff-ului. Ironic, dar adevarat, probabil ca sunt si cititori care va cred vrajelile, insa eu sper sa nu o faca.

 

Spre deosebire de voi, care evitati sa recunoasteti ca ati gresit si ati fost prinsi, adminii i-au doar decizii obiective si atunci cand se intampla sa gresim, ne recunoastem greseala si intreptam situatia.

Link to comment
Share on other sites

Cei ma aici, pomana? Vreau si eu :))

 

Da ce ai facut ma SilenCe chiar asa de rau ai ajuns? :)) Daca el nu-ti posteaza dovezile inseamna ca nu vrea ori nu le are, mai mult ca sigur vrea sa-ti faca'n ciuda :)) termina cu topicurile astea ca nu-i frumos :(

Nu esti singurul de genul, eu cand am luat Admin Down pt. Nimic am tacut nu m-am luat la cearta cu el ... pnm acum fiecare face cum vrea =]].

Link to comment
Share on other sites

Nu apăr pe nimeni, am intrat de curiozitate în acest topic. Singurul lucru pe care vreau să-l menționez este despre Plutonium.

 

Faptele sunt clare. A fost scos abuziv de pe lista de candidați, fiind printre cei mai îndreptățiți să preia funcția de lider lăsată de sRn, care știe cel mai bine ce oameni are în facțiune, iar aici, dacă spuneți că este un om mai potrivit decât sRn să ia decizii despre cine îi este un bun succesor, ar trebui să vă lăsați de acest joc.

 

Nu mă bag în decizia de a-l demite pe Eddie, nu sunt în măsură. Nu știu cine a făcut acea listă inițială, însă cine a îndrăznit să-l scoată pe Plutonium de pe acea listă, nu merită respectul meu. Aici s-au creat niște grupulețe nocive, formate din anumite persoane care cred că li se cuvine orice, însă nu este așa, pentru că există o anumită conducere care se pare că sancționeză drastic asemenea chestiuni.

 

În restul nemulțumirilor nu mă bag pentru că nu cunosc situațiile. Însă aici sunt în foarte mare cunoștință de cauză și cunosc toate faptele, așa că mă simt îndreptățit să-mi dau cu părerea.

Link to comment
Share on other sites

Atatea comentarii degeaba, nu se schimba nimic. Din cate vedeti va zbateti ca pestii pe uscat si la urma tot voi ramanesti cu buza umflata. Deci parerea mea e sa terminati cu tampenia asta ca deja e penibil, ce s-a intamplat, s-a intamplat asta e nu e capat de tara, probabil pentru unii care traiesc in jocu' asta da, o fi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.