Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sunt şanse mari ca următorul Apple Watch să fie rotund


CONSTANTINCUCAPA
 Share

Recommended Posts

brevet.jpg?width=640&height=737

 

În 2018 nu vom vedea numai un iPhone complet redesenat, ci şi un Apple Watch cu design nou. Asta sugerează ultimul brevet de smartwatch obţinut de Apple. Deşi este cunoscută preferinţa majorităţii oamenilor pentru ceasuri cu feţe rotunde (80% dintre ceasurile vândute la nivel global sunt aşa), Apple a decis să lanseze două modele Apple Watch rectangulare. Se pare că următorul model va avea, în sfârşit, formă rotundă.
Şeful echipei de design al Apple, Jony Ive, a apărat decizia companiei de a lansa ceasuri rectangulare. „Când o mare parte a funcţionalităţii ceasului o reprezintă listele, un cerc nu are sens”, spunea el atunci.
Citeşte şi: Allview lansează Allwatch, primul său smartwatch
Cea mai mare problemă a ecranelor rotunde o reprezintă afişarea imaginilor, care sunt pătrate sau dreptunghiulare. Însă compania a lăsat să se înţeleagă, la lansarea iPhone 7, că se va concentra mai mult pe caracteristicile de fitness şi sănătate ale Apple Watch. Asta deoarece şi-a dat probabil seama că aplicaţiile obişnuite nu prea sunt utile pe ecrane de dimensiuni mici. Aceeaşi strategie a ales-o şi Pebble, un pionier al industriei de smartwatch-uri.
Astfel, în condiţiile în care accentul este mutat de pe aplicaţii pe caracteristicile de fitness şi sănătate sunt şanse mult mai mari ca noul Apple Watch să fie unul cu faţă rotundă.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.