Jump to content
Sign in to follow this  
DaniSteptu

Regulament - B-Zone Clips

Recommended Posts

În această secţiune, membrii comunitaţii B-Zone pot să-şi expună filmuleţele create in cadrul serverelor noastre. Cand deschideţi un topic, titlul trebuie să conţină "B-Zone TV - Numele filmului" , iar descrierea topicului sa conţina numele serverului pe care s-a turnat clipul.

Pentru a posta un clip trebuie să foloseşti formularul de mai jos :

Titlul clipului:
Gen:
Data:
Scurta prezentare:
Link:Reguli de postare:1. Folosirea materialelor ilegale şi/sau violarea drepturilor de autor sunt responsabilităţile utilizatorului. Orice sesizare de incălcare a drepturilor de autor poate fi făcută prin butonul "Report".

2. Clipul trebuie să folosească un limbaj decent, cu un mesaj paşnic, lipsit de rasism, ură, conţinut vulgar şi orice urmă de caracter defăimător.

3. Pentru ca un video sa poată intra în votarea din cadrul concursului COTM, clipul trebuie să prezinte orice formă de reclamă spre comunitatea B-Zone sau a unui server, reclama fiind afisata in-video si nu in descriptie sau prin adnotatie.
3.1 Este interzis sa participati cu un clip cu care ati partipat/l-ati mai postat inainte in editiile precedente.
4. Comentariile la adresa clipului trebuie sa contină şi o motivaţie. Genul de raspunsuri simple : "naspa", "super" vor fi sancţionate cu un punct de warn.


5. Ripping-ul (copiere clipurilor de pe YouTube sau alte site-uri) este strict interzis.

6. Clipul trebuie sa contina imagini de pe serverele B-Zone.Ro sau din jocurile video ce se gasesc pe comunitate (haxball, sa-mp, cs, minecraft, wow)

7. Orice aluzie prin care stafful sau/si numele comunităţii sunt puse în lumină proastă în video-uri sau în descrierea acestora, fie pamflet fie nu, se sancţionează drastic.


Intrebări frecvente:1. Cum postez un CLIP găzduit de YouTube ?

- Foarte simplu, trebuie doar să copiaţi link-ul direct al video-ului.2. De ce a fost clipul meu sters?

- Probabil incalcă TOS-urile YouTube.3. De ce a fost topicul meu închis?

- Orice topic este închis pe data de 30 a fiecărei luni. De asemenea topicurile care nu respecta regulamentul vor fi şterse.

- Orice clip care nu conţine cel puţin o singură dată cuvântul "b-zone" sau orice fel de reclamă sugestivă poate duce la stergerea topicului.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.