Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Plants vs. Zombies: Garden Warfare


DeliaMarduk
 Share

Recommended Posts

Plants_vs._zombies_Garden_Warfare_cover.

 

Toate tilurile Plants vs Zombies de pana acum au provocat dependenta cu o reteta simpla: un esichier pe care plasai buruieni nervoase si speranta ca sorii sa iti ajunga pana ce zombii iti vor devora gradina. De la un titlu genial de strategie PvZ a ajuns la un shooter, sub obladuirea Popcap si EA. Aceasta poarta numele de Plants vs Zombies Garden Warfare si l-am testat pe PlayStation 4, unde il gasiti la un pret de aproximativ 40 de euro.

 

Am mentionat ca jocul e shooter, dar nu e vorba de un FPS asa cum va asteptati, ci de un third person shooter, sau mai degraba de un third plant shooter. Veti putea sa va alaturati taberei zombiilor sau celei a plantelor si sa va luptati cu hoardele inamice. Jocul se desfasoara exclusiv online si aveti nevoie de cont PS Plus, altfel nu aveti nici o sansa sa jucati acest titlu.

Fiecare planta are abilitati speciale, astfel ca veti putea folosi un cactus care lasa mine cartof in urma, o floare soarelui care vindeca alte plante sau un chomper care sapa o groapa, devine un soi de cartita si inghite zombii cu totul. Chomperul este si o unitate melee care ataca doar de aproape inamicii. Sarind rapid in tabara zombiilor, aici gasim inginerul care poate chema drone in ajutor, omul de stiinta, care se poate teleporta si poate plasa un soi de fantana mov pe harta care vindeca zombii din apropiere.

 

Plants-vs-Zombies-Garden-Warfare-review-

 

Personajul meu preferat este zombiul jucator de fotbal american, care poate placa verdeturile la nevoie si are un tir impresionant cu arma. Modurile de lupta in acest joc sunt destul de variate incat sa distreze pe toata lumea si includ si multiplayer in split screen, deci 2 gameri se pot juca pe aceeasi consola, colaborand pentru a distruge inamici impreuna. Printre modurile de joc se numara Team Vanquish, adica Team Deathmatch, Gardens & Graveyards, adica un fel de Rush in care progresati pe teritoriul inamic si ocupati cate o baza noua de fiecare data.

 

Veti putea si sa customizati buruienile si nemortii, cu tot soiul de ochelari de soare, manusi, dovleci, casti, basti, masti si mustati false. Astfel, din zecile de mii de combinatii disponibile veti genera un personaj unic si pe care inamicii vostri online nu il vor uita prea usor. Gameplayul e rapid, iar sesiunile de lupta dureaza in jur de 5 minute, in medie, deci nimeni nu se frustreaza. Exista si un Boss Mode, in care priviti actiunea de sus si adunati sori si creiere, putand genera airstrike-uri sau invia colegii de echipa.

 

Plants-vs-Zombies-Garden-Warfare-review-

 

Grafica acestui joc e geniala si cei de la Popcap au pus umorul pe primul plan, dar si fidelitatea fata de randarile plantelor si zombiilor din jocurile precedente. Nimic nu se compara cu un atac la baioneta in mijlocul unui fum mov aruncat de zombii, cu floarea soarelui care trage cu lasere si un scientist care se teleporteaza de colo colo. Fiecare planta si zombie are propriile animatii si abilitati, unic zugravite si amuzante.

Sunetul e pe masura graficii, fiecare zombii sau planta avand clasicele sale onomatopee, iar fiecare arma facandu-si simtit aportul acustic. Clasica melodie misterioasa din fundal e aici, in buna traditie Pvz, caruia nu ii putea lipsi nici sunetul de clape subtil din fundal cum nu ii lipseste nici Crazy Dave.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_c3tGdkdAIE

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.