Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Quantum Break


DeliaMarduk
 Share

Recommended Posts

quantum-break-600x338.jpg

 

Quantum Break a fost lansat pe Windows 10 și Xbox One pe 5 aprilie de către Remedy Entertainment, dar faptul că toate publicațiile au primit versiunea de consolă pentru recenii înseamnă că doar recent au apărut analize tehnice pentru platforma PC.

Dat fiind că jocul este disponibil doar prin Windows Store, înseamnă că nu există posibilitatea dezactivării V-Sync, iar fullscreen nativ nu există, ci este borderless windowed. Aceste două probleme vor fi corectate de Microsoft în luna mai, dar pe moment ele persistă. De asemenea, nu poate fi selectat modul Antialiasing, el este doar On/Off, dar asta se întâmplă în multe cazuri, lucru se nu poate fi spus pentru următoarea problemă.

 

Posesorii jocului pot constata cantitatea aproape exagerată de motion blur, dar motivul este unul incredibil. Se pare că Quantum Break folosește rezoluția internă de 720p și reconstruiește extern rezoluția selectată în meniul de opțiuni, care poate fi până la 4K. Pe console, această tehnică nu este rară, dar niciun gamer PC nu o va aprecia.

 

Ca și pe Xbox One, fenomenul pop-in este mult prea răspândit, chiar și pentru obiecte aflate în calea directă a jucătorului. De asemenea, el este și lent, putând dura până și cu 10 secunde prea mult ca un obiect să își schimbe texturile.

Urmează o situație absolut incredibilă: dacă aveți monitor sau TV limitat la 60Hz, versiunea PC refuză să ruleze la 60fps, ci în schimb merge cu maxim 50fps. Situația este confirmată pe monitoarele de 50Hz: jocul rulează cu maxim 43fps. Frame-time variază extrem, între 16 și 33ms, ce aduce over-aiming sever și imput-lag, printre altele.

 

Situația putea fi corectată (sau nu, în funcție de preferințe), activând opțiunea 30fps cap, dar ea aduce imput-lag semnificativ.

Pe moment, jocul are un alt mare minus: nu există buton dedicat de Quit, trebuie să folosiți Alt-F4. Această problemă poate fi ușor corectată printr-un patch, dar pe moment, este șocantă.

 

https://www.youtube.com/watch?v=w-aAWXKZS9M

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.