Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Quest de Crăciun Map 150/150


zL Nicolas

Recommended Posts

Salutare dragi jucători ai comunității B-Zone, așa cum v-am obișnuit la aproape fiecare Quest, v-am pregătit și de această dată Harta cu punctele unde puteți găsi Cadourile de Crăciun. Este munca mea 100%, dacă nu doriți această hartă, vă rog să nu lăsa-ți replyuri negative ! Pace ! Nu uitați de +1, dacă apreciați munca. Crăciun fericit tuturor, și baftă la Quest.




saTWoDz.jpg



Link către mapă: http://imgur.com/a/fjAlV


Link to comment
Share on other sites

Ba asta e mapa luata dupa Bendover el a pus primu topic cu mapa si tu l-ai copiat si lui i a inchis adminu topicu ce sarmani sunteti ma faceti chestii de astea pentru un topic pe forum si lu ala care a pus primu mapa ii inchideti ca cica e deja mapa cand el a pus primu sarmanilor.

Link to comment
Share on other sites

Ba ghertoiule iei mapa de la prima persoana care a facut quest-ul si a facut o amarata de mapa si ajungi sa o iei tu si spui ca e facuta de tine si admin-ul inchide topicul lui bendover vai de tine, pacat ca a-ti ajuns sa furati si mape hahaha.

 

'' Este munca mea 100%, dacă nu doriți această hartă, vă rog să nu lăsa-ți replyuri negative ! Pace ! Nu uitați de +1, dacă apreciați munca. Crăciun fericit tuturor, și baftă la Quest.'''

Vai ai zis-o , el pus primu mapa nu trebuia sa-i inchid lui topicul tie trebuia basinosule.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.