Jump to content
Sign in to follow this  
Eminescu RPG2

Ce este Team Fortress 2? - To be continue...

Recommended Posts

AipZg2Z.png

 

 

 

JDXBh3m.png?1 este un joc first-person shooter lansat de Valve în anul 2007 bazat pe echipe developat. O franciză a jocului y4cJToK.png?1 a fost prima dată publicat ca o alcătuire a mai multor jocuri The Orange Box pe 10 octombrie 2007 pentru DH1tCB2.png?1 & Q8nHnDJ.png?2.

Jocul a fost publicat de unul singur mai târziu pentru DH1tCB2.png?1 pe data de 9 Aprilie, 2008.JDXBh3m.png?1a fost distribuit online, prin sistemul UE4GnWl.png?1

 

Jocul a fos anunțat în 1998, pus în funcțiune de motorul de joc al lui bVt0nR3.png?1, GoldSrc, dar de atunci au fost introduse diferite concepții și desine-uri. În anul 1999, jocul părea să devieze de la predecesorii lui, prin introducerea a unui gameplay mai realistic și mai milităresc, dar desine-ul s-a schimbat în cei 9 ani de developare.

 

Până la urmă, jocul a ajuns să arate ca și desenele, influiențat de arta lui J. C. Leyendecker, Dean Cornwell și Norman Rockwell și pus în funcțiune de motorul de joc numit haLZhf1.png?1. Jocul însuși se în jurul a 2 echipe, fiecare echipă cu acces la 9 caractere distincte, luptându-se o varietate de moduri de joc stabilite în medii de geniu rău.

 

 

 

 

Moduri de joc

 

1. Capture the Flag are bazele MFfF28m.png?1 și WL261hO.png?1 fiecare conținând propria servietă cu Inteligență (știută ca și steag). Obiectivul pentru amândouă echipele este să captureze Intelligența celeilalte până ce ajung la maximum de capturi (normal 3 capturi) în timp ce opresc cealaltă echipă sa facă la fel.

 

qTY9AEJ.png?1

 

Intelligența ambelor echipe sunt tipic situate adânc în teritoriul fiecăruia, de obicei întro locație simetrică, într-o zonă numită "Camera Inteligenței". Pentru a lua Inteligența jucătorul trebuie să atingă servieta inamicului. Când ține Inteligența inamicului, jucătorul trebuie să o ducă unde este situată Intelligența sa (Indicată de linii negre și galbene) ca să captureze cu succes Inteligența. Dipă fiecare captură reușită, echipei tale îi vor fi atribuite 10 secunde de lovituri critice.

 

Edited by Kallen RPG2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.