Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

FLIR Duo este prima cameră cu termoviziune de acţiune din lume


South Zhao
 Share

Recommended Posts

FLIR, un producător cunoscut de camere cu termoviziune, a anunţat la CES 2017 primul model de acţiune de acest fel din lume. FLIR Duo dispune de un senzor de imagine termal Lepton cu rezoluţie de 160x120 pixeli şi de un senzor tradiţional care oferă rezoluţie 1.080p.


Camera a fost gândită pentru a fi folosită pe drone şi mai puţin în sporturile extreme. În cel de-al doilea caz sunt mai potrivite în continuare modelele de la GoPro, care oferă o calitate a înregistrării mult mai mare.


Două versiuni ale camerei FLIR Duo sunt deja disponibile. Modelul de bază costă 1.000 de dolari, iar cel Duo R are un preţ de 1.300 de dolari.


Modelul mai scump include şi senzor pentru temperatura exterioară, necesar pentru situaţiile dronele care sunt trimise să inspecteze facilităţi periculoase pentru oameni.


image-001.jpg?width=640&height=414


Ambele modele dispun de porturi Micro-USB şi Micro-HDMI şi de aplicaţie dedicată pentru Android şi iOS.


Compania FLIR a devenit cunoscută de către consumatori după ce a lansat în urmă cu doi ani FLIR ONE, un dispozitiv care transformă un smartphone într-o cameră cu termoviziune.


Sursa: go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.