Jump to content

Problemă - Samsung Galaxy S4 mini - UI sistem s-a oprit


Recommended Posts

Nume: Jackson Brooklyn

Ce problemă ai?: UI sistem s-a oprit atunci cand vreau sa deschid ultimele aplicatii accesate, tin apasat pe HOME si dupa imi da treaba aia.

Ce model este dispozitivul cu probleme?: S4 mini, GT-I9195

O scurtă descriere a situației: Telefonul meu A5 (2016) s-a stricat, si l-am deschis pe acesta, S4 mini, tot a fost ok, am vrut sa intru pe google din HOME, si imi da direct UI SISTEM S-A OPRIT, nu stiu ce sa fac, NU VREAU SA DAU FACTORY RESET SI WIPE SYSTEM DATA.

Poze cu problema (dacă se poate): http://i.imgur.com/pd2Qt8i.jpg

Alte precizări: N/A

Link to comment
Share on other sites

Nu ai ce să-i faci decât să-i dai reset din fabrică, și dacă nu merge nici așa, trebuie rescris soft-ul.


Asta cred că e cea mai des întâlnită problemă în rândul utilizatorilor Samsung, take a iPhone, nu te va dezamăgi.

Link to comment
Share on other sites

@@Jackson Brooklyn, Trebuie sa aiba legatura cu ce ai facut tu inainte pe telefon. Ai facut ceva/downloadat ceva in ultima vreme care oricum ti s-a parut ciudat ? In orice caz, cum a mai zis cineva mai sus, poti sa-ti vinzi telefonul pe bucati sau asa pe cativa bani si sa-ti iei un iPhone 5 Space Gray la vreo 500 lei maxim, la iPhone nu are cum sa iti apara aceasta problema niciodata. Eu unul folosesc de 4 ani iPhone si nu am avut probleme deloc in acest gen.


Link to comment
Share on other sites

@@Jackson Brooklyn, Poftim cum să-ți muți contactele pe cartelă. După ce termini (back-up la contacte și fișiere), scoți cartela și dai restore la setările din fabrică.

http://deviceguides.vodafone.ie/web/samsung-galaxy-s4-mini/basic-use/contacts/copy-contacts-between-your-sim-and-your-phone

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.