zL Nicolas 531 Posted January 25, 2017 (edited) În caz că nu puteți ajunge la ședință / activitate faceți aici o învoire după model. Ne rezervăm dreptul să respingem cererile făcute la mișto sau pe cele cu motiv slab de absență. Model: Învoire (sedință sau activitate): Nick: Rank: Data ședinței / activității: Motivul: Alte precizări: Edited October 25, 2020 by TLG Radvany Editare font. 1 Share this post Link to post Share on other sites
LORD Jderutz 3 Posted January 26, 2017 Învoire (sedință sau activitate): sedință Nick: Jderutz Rank: 3 Data ședinței / activității: 27.01.2017 / 20:30 Motivul: Este aniversarea unui prieten si nu pot sa lipsesc din moment ce i-am promis ca vin Alte precizări: Multumesc! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Cassian Nicolae 337 Posted January 26, 2017 Învoire (sedință sau activitate): Sedinta Nick: Cassian Rank: 3 Data ședinței / activității: 27.01.2017 Motivul: Voi iesi la o intalnire programata de o saptama Alte precizări: Multumesc de intelegere. 0 Share this post Link to post Share on other sites
TLG DOKIEE 5 Posted January 26, 2017 Învoire (sedință sau activitate): sedință Nick: dokie Rank: 2 curand 3 Data ședinței / activității: 27.01.2017 / 20:30 Motivul: sunt plecat din oras daca ajung intru Alte precizări: Multumesc! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Andreii INC 94 Posted January 26, 2017 Învoire (sedință sau activitate): Sedinta Nick: Toth Rank: 1 Data ședinței / activității: 27/01/2017 Motivul: Daca ajung acasa, o sa vin, daca nu, pare rau. Alte precizări: Am pus cererea in caz de nu ajung acasa, daca ajung o sa dau edit. Va salut! 0 Share this post Link to post Share on other sites
RW FaKe 8 Posted January 26, 2017 Învoire (sedință sau activitate): Sedinta. Nick: FaKe. Rank: 5 Data ședinței / activității: 27/01/2016 Motivul: S-ar putea sa nu fiu acasa si daca o sa fiu s-ar putea ca netul meu sa nu fie de acord sa ma lase sa intru pe SA:MP. Daca o sa am net cat de cat ok si o sa fiu acasa am sa incerc sa intru. Alte precizări: Sper sa ma intelegi. Bafta! 0 Share this post Link to post Share on other sites
RW Adrian 32 Posted January 27, 2017 Învoire (sedință sau activitate):Sedinta Nick:.Adrian Rank:5 Data ședinței / activității:27/01/2016 Motivul:Fac naveta si am autobuz la 20:00 si ajunge pe la 20:40 si pana ajung acasa se face aproape 21:00. Alte precizări:Salut. 0 Share this post Link to post Share on other sites
CaPeCoDDeR 82 Posted January 27, 2017 Învoire (sedință sau activitate):Sedinta. Nick:aNaK. Rank:4 Data ședinței / activității:27.01.2017 ora 20:30 Motivul:Eu mereu vinerea plec la tara, nu am cum sa vin, sorry. Alte precizări:Multumesc pentru intelegere. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Kapo ShrinK 56 Posted January 27, 2017 Învoire (sedință sau activitate): Sedinta Nick: ShrinK. Rank: 1 Data ședinței / activității: Azi 27.01.2017 Motivul: Sunt plecat la un majorat. Alte precizări: Multumesc pentru intelegere. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Nicolae 417 Posted January 27, 2017 Învoire (sedință sau activitate): SEDINTA Nick: .NIC Rank: AM RANK 5 Data ședinței / activității: 27.01.2017 Motivul: Mi-au venit lemnele astazi si ma bag sa fac wrok, sper sa termin pana la 20:30. daca termin vin cu cea mai mare placere, chiar daca LIDERUL MEU N1cholas nu ma crede, aia e imi da fw. O zi faina, am fugit la work. Alte precizări: Sper sa intelegi si tu cand e ceva serios si cand e gluma. Cred ca n-ai nevoie de poze ca sa ma crezi ! MULTUMESC PENTRU INTELEGERE ! PwP. GHITA seful meu ! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Valii VODA 16 Posted January 27, 2017 Învoire (sedință sau activitate): SEDINTA Nick: Val3nt1N.[] Rank: Am rank 4. Data ședinței / activității: 27.01.2017 Motivul: O sa fiu plecat, dar daca se amana ceva intru sigur, imi pare rau! Alte precizări: Cunostinte false! 0 Share this post Link to post Share on other sites
NC Gutui 59 Posted January 27, 2017 Învoire (sedință sau activitate):Sedinta Nick:Gutui Rank:1 Data ședinței / activității:27.01.2017 Motivul:Sunt plecat de acasa, nu pot ajunge. Alte precizări:Multumesc pentru intelegere. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Xavii 171 Posted January 27, 2017 Învoire (sedință sau activitate): Sedinta Nick: Xavi. Rank: 1 Data ședinței / activității: 27.01.2017 Motivul: Ies afara si nu stiu daca ajung pana la 20:30 Alte precizări: Iti multumesc! 0 Share this post Link to post Share on other sites
FaraClan Codrutz 43 Posted January 27, 2017 Învoire (sedință sau activitate):Sedinta Nick:Codrutz Rank:2 Data ședinței / activității:27.01.2017 Motivul:Are Takko nevoie de mine la war, ti-a spus el. Alte precizări:Voiam sa vin la sedinta dar nu am pe cine sa las sa joace la war si takko nu ma invoieste. 0 Share this post Link to post Share on other sites
IoNNuTOwN00 3 Posted July 23, 2018 Învoire (sedință sau activitate): Sedinta Nick: IoNNuT.OwN. Rank: Special Agent in Charge(5) Data ședinței / activității: 26.07.2018 ora 19:00 Motivul: In acea seara trebuie sa merg la aniversarea zilei de nastere a unei verisoare si nu stiu daca pot ajunge! Alte precizări:Daca ajung mai devreme, sa fii sigur ca vin la sedinta! 0 Share this post Link to post Share on other sites
zL Dwight 62 Posted July 23, 2018 @IoNNuTOwN00 Invoire ACCEPTATA. Sper ca vei putea ajunge la sedinta. Distractie placuta. 0 Share this post Link to post Share on other sites
eB Blue Ady 177 Posted July 24, 2018 Învoire (sedință sau activitate): Sedinta Nick: [Blue]Ady.Mafiotul Rank: 2 Data ședinței / activității:26.07.2018 Motivul: Am admiterea la facultate si sunt plecat vreo 3 zile de acasa. Alte precizări: Multumesc de intelegere. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Z 3 r O 6 Posted July 24, 2018 Învoire (sedință sau activitate): Sedinta Nick: Z3rO Rank: 4 Data ședinței / activității:26.07.2018 Motivul: Sunt la muncă joi și termin după ora 00:00. Alte precizări: Multumesc de intelegere. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Xavii 171 Posted July 24, 2018 Învoire (sedință sau activitate): Ședință Nick: Xavi. Rank: 5 Data ședinței / activității: 26.07.2018 Motivul: Joaca Viitorul in Europa League si ma duc la meci. Alte precizări: Multumesc de intelegere. 0 Share this post Link to post Share on other sites
CensoR ck 4 Posted July 24, 2018 (edited) Învoire (sedință sau activitate): Ședință Nick: CensoR Rank: 2 Data ședinței / activității: 26.07.2018 Motivul: Nu sunt in tara, nu cred ca voi putea fi prezent. Alte precizări: Daca voi putea intra, fii sigur ca vin. Edited July 24, 2018 by CBN CensoR 0 Share this post Link to post Share on other sites
eB Cristian 21 Posted July 24, 2018 Învoire (sedință sau activitate): Ședință Nick: Chris Rank: 5 Data ședinței / activității: 26.07.2018 Motivul: Trebuie sa plec cu familia din oras, si nu stiu daca ne intoarcem pe ora 19:00. Alte precizări: Daca reusesc sa ajung acasa mai repede, o sa intru, dar nu e sigur. Multumesc. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Dababyy.a.k.Edy 1 Posted July 24, 2018 Învoire (sedință sau activitate):Sedinta Nick:Woden Rank:3 Data ședinței / activității:26.07.2018 Motivul:Sunt plecat la majorat Alte precizări:Sper sa fie totul ok si sa ne auzim cu bine 0 Share this post Link to post Share on other sites
T a m a s 287 Posted July 25, 2018 Învoire (sedință sau activitate): Sedinta Nick: Tamas Rank: 4 (Special Agent) Data ședinței / activității: 26.07.2018 Motivul: Nu sunt acasa la ora respectiva. Alte precizări: Mult succes! 0 Share this post Link to post Share on other sites
oC ChampyxD 117 Posted July 25, 2018 Învoire (sedință sau activitate): Sedinta Nick: ChampyxD Rank:5 Data ședinței / activității: 26.07.2018 Motivul:Joi sunt plecat din oras si nu pot ajunge la sedinta, nu cred ca ajung pana in 19:00, daca ajung mai devreme o sa intru. Alte precizări: Mult succes! 0 Share this post Link to post Share on other sites
zL Dwight 62 Posted July 25, 2018 @CBN ChampyxD Invoire ACCEPTATA. Sper ca vei putea ajunge la sedinta. @T a m a s Invoire ACCEPTATA. Sper ca vei putea ajunge la sedinta. @Woden Invoire ACCEPTATA. Sper ca vei putea ajunge la sedinta. Distractie placuta. @Cristian B Invoire ACCEPTATA. Sper ca vei putea ajunge la sedinta. Distractie placuta. @Blue Ady Invoire ACCEPTATA. Sper ca vei putea ajunge la sedinta. Distractie placuta. @Z 3 r O Invoire ACCEPTATA. Sper ca vei putea ajunge la sedinta. @Xavii Invoire ACCEPTATA. Sper ca vei putea ajunge la sedinta. @CBN CensoR Invoire ACCEPTATA. Sper ca vei putea ajunge la sedinta. 0 Share this post Link to post Share on other sites