Jump to content

HMD Global ar putea lansa o tabletă Nokia cu display de 18,4"


South Zhao
 Share

Recommended Posts

Acum că primul smartphone Nokia cu Android a ajuns pe piaţă, HMD Global pare să accelereze ritmul lansărilor, următorul model fiind aşteptat foarte curând, la Mobile World Congress 2017. Deşi până în prezent am vorbit numai despre telefoane sub acest brand, se pare că vom vedea pe piaţă şi tablete produse de HMD Global, GFXBench dezvăluind existenţa unui astfel de dispozitiv cu un display imens cu diagonală de 18,4”.


nokia-n1-screenshot-03.jpg?height=479&wi


Baza de date a testului software GFXBench include listarea unui dispozitiv Nokia de dimensiuni foarte mari. Acesta vine echipat cu display de 18,4” şi rezoluţie QHD, procesor Snapdragon 835 de la Qualcomm, 4 GB memorie RAM, 64 GB spaţiu de stocare şi camere foto/video de 12 megapixeli pe ambele părţi, capabile să filmeze în rezoluţie 4K.


screenshot-20170119-194158-1-640.jpg?wid


Vorbim astfel despre o tabletă imensă cu hardware high-end, dedicată probabil profesioniştilor din mediul creativ, care îşi doresc o alternativă (mai mare) la iPad Pro, care să ruleze sistemul de operare mobil de la Google. GFXBench listează la acest capitol Android 7.0 FIH Edition, probabil o versiune personalizată în stilul noului Nokia 6.


Tableta imensă de la Nokia nu ar fi primul dispozitiv de acest gen, Samsung prezentând în urmă cu mai bine de un an tableta Galaxy View, care era orientată către amatorii de conţinut multimedia. Desigur, acel model venea cu un hardware mult mai limitat şi cu un preţ relativ scăzut, în timp ce dispozitivul Nokia sugerează un preţ premium şi capabilităţi pe măsură. Nu este clar însă dacă acest dispozitiv va ajunge vreodată pe piaţă sau este momentan un simplu prototip.


Sursa: go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.