Jump to content

Inglourious Basterds (2009)


CONSTANTINCUCAPA
 Share

Recommended Posts

inglourious-basterds-277260l-175x0-w-95d

 

O descriere a filmului:
În Franța ocupată de germani Shosanna Dreyfus (Melanie Laurent) privește neputincioasă cum familia ei este executată de colonelul nazist Hans Landa (Christoph Waltz). Shosanna scapă ca prin urechile acului și fuge la Paris, unde-și creează o nouă identitate ca proprietar și proiecționist de cinema. În altă parte a Europei, locotenentul Aldo Raine (Pitt) organizează un grup de soldați evrei pe care-i conduce într-o campanie de răzbunare împotriva naziștilor. Cunoscuți sub numele de "The Basterds" (adică "ticăloșii"), trupa lui Raine o adoptă pe actrița și agenta sub acoperire de origine germană Bridget von Hammersmark (Diane Kruger) într-o misiune al cărei scop este lichidarea liderilor celui de-al treilea Reich. Soarta unește drumurile personajelor in cadrul unei sali de cinema, unde Shosanna este hotărâtă să-și ducă la îndeplinire propriul ei plan de răzbunare.
Trailer:
Poze: Mai sus.
Părere personală: O comedie care încearcă și chiar reușește să te țină în fața ecranului până la final. Acțiunea se împletește foarte bine cu comedia, actorii sunt extrem de buni. Un Adolf Hitler renăscut, și un căpitan Brad Pitt carismatic împreună cu toată echipa sa, dau filmului o nuanță de istorie. Un film care își merită premiile, care merită vizionat.
Sursa: Cinemagia.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.