Jump to content

Bumblebee și Optimus Prime, confruntare epică în nou trailer The Last Knight


CONSTANTINCUCAPA
 Share

Recommended Posts

409376l-640x400-b-e3fe8f2f.jpg

 

Spotul TV Transformers: Ultimul cavaler, creat special pentru ediția 2017 Super Bowl, a ajuns în mediul online. Bumblebee și Optimus Prime anunță o confruntare epică în acest al cincilea film, The Last Knight. Premiera în cinematografele din România a super-producției e stabilită pentru data de 23 iunie 2017.
Anthony Hopkins formulează o întrebare care cu siguranță i-a măcinat pe cei trei scenariști ai proiectului, „de ce continuă să vină aici, pe Pământ?”. Răspunsul vine de la sinopsisul oficial.
Planeta de origine a lui Optimus Prime, Cybertron, este acum moartă. Mâhnirea lui Optimus este cu atât mai mare cu cât el poartă responsabilitatea pentru moartea planetei. Găsește o cale de a o readuce la viață, însă pentru asta va avea nevoie de un artefact aflat pe Pământ...
Salutăm distribuirea, în rol feminin central, a lui Laura Haddock (Demonii lui Da Vinci). Alături de ea, Mark Wahlberg revine în rol principal.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.