Jump to content

Premierele săptămânii 3-9 februarie 2017


CONSTANTINCUCAPA
 Share

Recommended Posts

482947l-640x400-b-f121bc5f.jpg

 

Oare cine va urca săptămâna aceasta pe prima treaptă în topul încasărilor? Zombii, pinguinii sau Matthew McConaughey? Vom vedea abia luni rezultatele, până atunci iată recomandările noastre cu privire la cele cinci premiere ale săptămânii.
resident-evil-the-final-chapter-371962l-
Resident Evil: The Final Chapter/Resident Evil: Capitolul final
O franciză de o popularitate care nouă ni s-a părut surprinzătoare cam de la a doua parte încoace, Resident Evil a fost o prezenţă constantă pe marile ecrane timp de 15 ani. Despre ce e vorba în acest "capitol final"? Evident, o nouă răfuială între Alice (Milla Jovovich) şi corporaţia Umbrella şi armatele ei de zombi. Şansa de a scăpa o dată pentru totdeauna de ameninţare, cu ajutorul unui virus aeropurtat, o motivează pe Alice să dea tot ce poate în acest punct culminant al francizei "de familie" (regizorul Paul W.S. Anderson este soţul lui Jovovich) care a încercat de fiecare dată să se reinventeze introducând noi creaturi de coşmar.
surfs-up-2-wavemania-254324l-140x0-n-1b6
Surf's Up 2: WaveMania/Cu toţii la surf 2: Mania valurilor
La zece ani după filmul original şi când nimeni nu se mai aştepta, iată că avem parte de un sequel cu noi aventuri ale pinguinilor disperaţi după surf. Shia LaBeouf revine în rolul principal, cel al lui Cody, un pinguin care va avea parte de o mare provocare atunci când un grup de surferi profesionişti, Hang 5, îi provoacă prietenii la întrecere în cel mai periculos loc de surfing de pe glob. Oare cum se va termina lupta cu valurile pentru eroi?
gold-996220l-140x0-n-0d3ab1a1.jpg
Gold/Goana după aur
Uneori istoria are ca protagonişti nişte trăsniţi anonimi, care, prin acţiunile lor adesea involuntare, subliniază ciudăţeniile timpurilor în care trăim. Dacă anul trecut am văzut War Dogs: Tipii cu Arme, acum a venit vremea lui Gold. Aflăm povestea lui Kenny Wells (Matthew McConaughey), un afacerist lipsit de succes a cărui viaţă este dată peste cap când dă peste un zăcământ de aur în Indonesia. La început, Wells şi partenerul său geolog Michael Acosta (Édgar Ramírez) nu mai pot de bucurie, dar curând îşi vor da seama că vaca lor numai bună de muls stârneşte invidia diverselor entităţi economice şi nu numai, care vor şi ele o parte din pradă. O poveste inspirată din realitate care arată că goana după aur nu se sfârşeşte întotdeauna cu buzunarele pline.
la-drum-cu-tata-119408l-140x0-n-92f4ddfb
La drum cu tata
Poate cel mai ambiţios debut din filmul românesc recent, La drum cu tata ne poartă în anul 1968, când o familie de Arad călătoreşte în Germania de Est. Filmul regizoarei Anca Miruna Lăzărescu ne arată atât o dramă de familie a unui fiu gata de orice pentru a-şi salva tatăl, dar şi cum omul simplu, aparent insignifiant în marile statistici ale istoriei, poate fi prins în cele mai relevante şi spectaculoase evenimente paneuropene. Fără să fie lipsit de defecte, La drum cu tata emoţionează, surprinde şi informează cu acest slalom între experienţa personală şi cea continentală. Mai mult, invită la o meditaţie asupra istoriei, dar şi asupra percepţiilor foarte diferite pe care le avem asupra ei.
ma-vie-de-courgette-205665l-175x0-w-6e51
Ma vie de Courgette/Viaţa mea de Dovlecel
După anunţarea nominalizărilor la Oscar, într-un articol despre surprizele ediţiei, pomeneam de faptul că Academia a ignorat animaţiile de studio, adesea cu bugete şi încasări gigantice, pentru a nominaliza producţii mult mai originale. Una dintre ele este Viaţa mea de Dovlecel, o coproducţie franco-elveţiană care a ajuns şi pe lista scurtă, de nouă filme, a candidaţilor pentru o nominalizare la Oscarul pentru Cel mai bun film străin. Povestea lui Dovlecel, un băieţel orfan, a emoţionat milioane de oameni de la lansarea sa în selecţia festivalului de la Cannes.
Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.