Jump to content

Forumul a fost actualizat. Informații probleme moderatori aici

Sign in to follow this  
CONSTANTINCUCAPA

Dezvoltatorii pot crea acum aplicaţii mult mai mari pentru Apple TV

Recommended Posts

apple-tv-app-store-hero-640.jpg?width=64

 

Spre diferenţă de iOS, unde dezvoltatorii pot să lanseze aplicaţii care pot ocupa şi câţiva GB, tvOS, sistemul de operare pentru dispozitivele Apple TV este limitat în prezent la numai 200 MB. Acest lucru a dus la o lipsă destul de mare de aplicaţii complexe, majoritatea jocurilor disponibile fiind foarte limitate la capitolul conţinut, cât şi la din punct de vedere grafic. De acum însă limita este crescută de 20 de ori.
Apple a anunţat că începând de astăzi, aplicaţiile care sunt trimise către publicare pe AppStore-ul de pe tvOS vor putea să ocupe până la 4 GB. Acest lucru înseamnă că vor putea integra mai mult conţinut, care poate fi reprezentat de către mai multe niveluri în jocuri video sau mai multe personaje, mai multe opţiuni de personalizare, sau chiar texturi şi modele mai detaliate.
În trecut, pentru a folosi mai multe resurse de acest gen, dezvoltatorii trebuiau să apeleze la funcţia On-Demand Resources de pe iCloud, unde puteau fi stocate până la 20 GB de date, care pot fi accesate oricând prin internet. Cu aplicaţii de dimensiuni mai mari, utilizatorii nu vor mai depinde de internet pentru acces la anumite funcţii ale aplicaţiilor, putând stoca local mai multe date.
Din păcate însă, cele două variante de Apple TV oferă în continuare spaţiu de stocare destul de limitat, fără posibilitatea de a-l extinde. Dispozitivul este disponibil la vânzare în variante de 32 GB şi 64 GB, ceea ce înseamnă că fiecare va putea stoca maximum 8, respectiv 16 aplicaţii de dimensiuni maxime.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim pentru postare!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@Wizkid,

 

15. Comentarea topicurilor trebuie sa contina minim 10 cuvinte referitoare strict la stire, fara "frumos", "felicitari", "misto", "interesant'. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu 1 avertisment verbal.

 

Closed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.