Jump to content

Succesul lui John Wick transformă pelicula într-un serial TV


CONSTANTINCUCAPA
 Share

Recommended Posts

358163l-640x400-b-146abc67.jpg

 

Lansarea din 2014 a filmului John Wick, cu Keanu Reeves în rol central, a fost un succes internaţional. Încasările totale ale filmului au ajuns la 86 de milioane de dolari, la un buget de producţie de 20 de milioane. Continuarea peliculei este gata sa intre în cinematorafe luna aceasta, motiv pentru care realizatorii şi starul acestuia continuă campania de promovare. Într-un interviu acordat SlashFilm.com, regizorul Chad Stahelski a ţinut să menţioneze că se are în vedere o poveste de origine a personajului, ce s-ar putea concretiza la TV.
„Am vrut şi până acum să facem asta, însă pur si simplu nu s-a încadrat în planurile noastre”, a spus Stahelski despre intenţia de a aduce în faţa publicului trecutul asasinului iubitor de patrupede. „Pracitic, am făcut deja scenariul pentru un prequel, însă ne-am hotărât să îl păstrăm pentru o altă fază a seriei”, a mai arătat el.
„Lionsgate este foarte interesat de un serial despre John Wick. Iar nouă ni se pare foarte atrăgătoare ideea. Cred că la TV, putem extinde în mod corespunzător prezentarea eroului şi o putem face într-un mod mai atractiv decât în cele două ore ale unui film”, a explicat regizorul, subliniind faptul că una dintre condiţii ar fi ca firul narativ să rămană cât mai apropiat de cel al filmului original. Doar aşa, arată Stahelski, el şi echipa sa de realizatori ar putea aduce la un loc „ideile legate de povestea de origine şi misiunile imposibile, greu de redat altfel”.
Cineastul a mai arătat şi că cei de la Lionsgate au aprobat un al treilea film John Wick, pentru care a solicitat deja o variantă de scenariu. John Wick: Chapter 2 se lansează la noi pe 17 februarie.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.