Jump to content

Server Rules 6.0


Kelton
 Share

Recommended Posts

Regulament departemente despre suspecti:

 

-PD Rank 2+ (SWAT) sa mearga dupa suspectii cu W1-W2 + No Drept

-FBI (Orice rank) sa mearga dupa suspectii cu W3-W4 + No drept

-NG (rank 2+) sa mearga dupa suspectii cu W5-W6 + No Drept

-Sa nu mai fim nevoiti sa facem echipe Mixe pentru No Drept, mi se pare cea mai stupida regula

 

Regulament TTC

-Sa se puna la raport si masinile cu 1000 hp, daca acestea sunt parcate ilegal.

 

Link to comment
Share on other sites

Propun ca si co-leaderii sa poata accepta/respinge aplicatii si sa poata sa ofere rank up/down/fw. Mai propun sa se scoata vehiculul "Pony" de pe forum de la VTB pentru ca pe servernu exista. Mai propun sa se faca ceva cu consumarea benzinei asa repede.

Link to comment
Share on other sites

Eu propun o regula sa nu se mai sanctioneze pentru furat conturi etc... ii vad pe unii incearca sa isi vanda conturile isi iau teapa de la aia nu le da nici un ban si dupa fac lost accounts ori da pm ca domnle i-a spart contul:)))) pai nu-i corect asa ca si cum profita de server

SA SE SANCTIONEZE DOAR CAND TI SE SPARGE CONTUL DOAR ATAT, IN REST SAL PA

Edited by Tordy09
Link to comment
Share on other sites

Am și eu o întrebare, cum vine regula asta "1.11. Este interzis sa permiteti unei alte persoane in afara de dumneavoastra sa se logheze pe cont. De asemenea, nu aveti voie sa puneti pe altcineva sa va faca raportul. Pedeapsa pentru aceste fapte este demiterea."? Adică, eu dacă de exemplu mă înțeleg foarte bine cu o persoană, sau am o rudă care joacă samp și e din alt județ, asta înseamnă că sunt obligat să nu intru pe contul acelei persoane/rude chiar dacă nu fac nimic altceva decât să mă plimb? Nu văd rostul acestei reguli, adică fiecare face ce vrea cu contul lui, părerea mea. Înainte știu că așa era. În schimb dacă acea persoană este din aceeași facțiune cu a ta, atunci da, îi văd rostul regulei. Dacă am înțeles greșit această regulă, te rog să mă scuzi, dar dacă e chiar așa cum spun eu, poate vei lua în calcul și punctul meu de vedere.

P.s: Aștept un plus din partea celor ce cred că am dreptate. Pup

Link to comment
Share on other sites

Este foarte buna regula cu conturile, pentru ca un prieten de al meu a fost demis pentru ca eu i-am facut raportu de cateva ori... era in Hitman pe RPG1... si nu este prea corect pentru ca doar in factiunea accea se intrampla... adica inteleg ca nu e o pasnica dar nici reguli de genu... adica ori se respecta la toate ori la niciuna :)

Link to comment
Share on other sites

Am vazut cazuri in care, fimearscarba de ei, vezi draga isi pun ei sublideri prieteni care au avut rank 3 acum 10 milioane de ani, ma lasi?! Ca vai, ca are experienta ca nu stiu ce. BA. Lepra asta cu subliderii a devenit atat de mare, e la tot pasul. Cel mai bine, eu zic, unul din cei doi sublideri trebuie sa fi avut cel putin rank 3 in factiunea respectiva (NR, Paramedics, TTC) SAU intr-una din factiunile de acelasi tip(SFSI/LVSI/LSSI, FBI/NG/LSPD/LVPD, orice gang), in ultimele 3 luni, iar celalalt sa fie deja in factiune la alegerea liderului, cu rank 3 sau mai mare. Mie mi se pare ca dupa 3 luni in care incerci tot felul de factiuni iti pierzi indemanarea la factiunea respectiva.

 

Nota: Ma refer sa nu fi trecut mai mult de 3 luni de la pierderea rank-ului 3 sau mare in factiunea respectiva.

Edited by Andyi16
Link to comment
Share on other sites

Sa se bage regula la Teste TW daca iei crash sa nu primesti ban deoarece nu toata lumea are un PC foarte bun dar nu este vorba despre PC si este vorba despre viteza de net. Uni poate au o viteza de net mica si poate sa le dea crash. Mi se pare o chestie foarte nasoala sa fi un om cinstit si curat care joaca jocul curat cum a fost el si cand te ia cineva la teste TW sa iau crash si mi-am distrus toata munca depusa pe acel cont. Eu zic in caz ca cineva ia Crash la teste TW sa aibe la dispozitie 5 min sa se reconecteze pe server si sa continuie testul.

 

Si inca ceva. Regula din factiunile pasnice, cea legata de Droguri.

Parerea mea regula aceasta e cam inutila si cineva care vrea sa faca un ban din vanzarea drogurilor sau sa ajute pe un prieten din gang cu droguri care nu gaseste sau sunt prea scumpe. Macar sa ne lase sa le detinem si sa le vindem si daca consuman sa primim FW.

 

Multumesc pentru timpul acordat citiri acestui mesaj si sper sa se modifice ceva. O zi buna.

 

Edit: Daca sunteti de acord cu aceasta modificare puteti da +1, Multumesc anticipat.

 

Edited by IonutT3ko Damian
Link to comment
Share on other sites

Sustin ideea ta Fabian, Ar aduce un plus fata de toti jucatorii si membrii factiunilor plus ca asa cum ai precizat si tu multi jucatori in momentul in care sunt respinsi raman cu un semn de intrebare "de ce am fost respins?"

Link to comment
Share on other sites

Salutare! Scuze de deranj. Am vrut sa fac o propunere pe forum la Server Suggestions, dar nu pot creea un topic ca sunt inchise.

 

 

Propunere - TTC

 

Nick: Hanks

Level: 20

Sugestia 1: Propun eu si alaturi de membri factiuni TTC, ca conducerea comunitati (scripteri) sa incerce sa faca un sistem de tractari.

- Cu ce cred că ajută?: Un sistem de tractari, adica sa se adauge o nou masina in TTC aceasta find asemanatoare cu (tirul de la job-ul trucker de la skill 5 Roadtrain), dar in loc de remorca sa fie un brat de macar cu carlig in spate. Cu acesta sa putem tracta orice. Masina sau avion indiferent de dimensiunile acestuia. Avioanele de dimensiuni mari cand sunt prinse in carlig sa existe in /tog -> coliziuni tow, si acolo sa poti pune sa fie cu sau fara coliziuni cand tractezi avionul sau masina. Aceasta este o sugestie foarte buna si ar creste activitatea serverelor comunitati a lui Bobo. Pozele sunt de pe net luate random si am gasit aceste 2 care vad ca sunt cu mod de pe un site de moduri samp imi cer scuze daca am gresit cu ceva. Mai jos o sa va pun si niste poze ca un fel de exemplu:

 

52962800_1376131449_44018967_gta_sa_2013

 

si poza 2:

 

52961500_1376131449_44013305_gta_sa_2013

 

 

 

 

Sugestia 2: Propun sa se adauge o mini-masina TTC.

- Cu ce cred că ajută?: Cu aceasta sa putem tracta masini mici gen (RC bandit, RC raider si restul masinilor mici din dealer ship), dar si motoarelor sub 1000.0hp (Faggio,Bf-400,PCJ,FCR,NRG, etc.) Scuze de caps-lock. Mai jos am pus si o poze cum ar trebui sa arate masina.Imi cer scuze ca pozele sunt cu masini care au mod sau ca nu sunt clare. Sper ca pozele mele v-au ajutat. Exemplu:

 

38845900_1370421506_gta_sa_2013-04-30_13

 

 

Sper ca propunerea mea sa fie acceptata. Multumesc oricum pentru citirea pm-ului meu. O zi/seara buna in continuare.

 

Link to comment
Share on other sites

Propun, penru a se lua lider ( mai ales in factiunile pasnice ) sa aiba minim rank 3.. Asa, iei lider si dai sub-lider unui prieten care nici macar nu era in factiune.. Cred ca ar promova mai mult playerii care muncesc pentru acea functie. In mafii.. poti sa lasi asa.. Adica.. Pentru a-ti face o mafie iti trebuie adusi co-lideri buni de tine.. Care nu sunt in mafie ( 99% )

 

Link to comment
Share on other sites

Atata timp cat adminii te pun pe acea lista de voturi si liderii/adminii/membrii te voteaza inseamna ca nu ai fost pus acolo fara sa ai habar de acea factiune. O sa fie si o modificare la functia de sublider (cred).

Link to comment
Share on other sites

Propun sa nu se mai dea FW/demitere etc pentru jigniri aduse jucatorilor, membrilor altor factiuni etc, ci doar staffului. Hai serios acuma, suntem pocaiti sau ce naiba? nu mi se pare corect sa fiu demis din factiune pentru "fm", "dute-n ..." etc, ori sa se cenzureze tot, ori sa nu se mai dea sanctiuni, se cenzureaza doar partial, nu mai stie omu ce se cenzureaza si ce nu si nici ce este sanctionabil si ce nu. + BAN PERMANENT PENTRU ORICE FEL DE COD, DE LA PRIMA ABATERE, FARA POSIBILITATEA DE A PRIMII UNBAN.

Edited by AIM NewLife
Link to comment
Share on other sites

@@AIM NewLife, nu mi se pare chiar ok ceea ce ai zis. Consider ca pedeapsa de 30 de zile este destul de mare pentru a convinge pe cineva ca nu e nevoie sa joace cu coduri. Toti gresesc, dar nu inseamna ca dintr-o greseala pe care la un moment dat incepi sa o regreti trebuie sa fii "executat" cu ban permanent fara posibilitatea de a iti primi contul inapoi, mi se pare ceva prea drastic. Totusi, cele 30 de zile sunt o pedeapsa destul de buna zic eu.

 

 

Propunerea mea suna in felul urmator:

Si sub-liderii sa poata sa raspunda la reclamatiile din cadrul factiunii, avand posibilitatea de a acorda fw/demitere in functie de caz si sa poata sa si accepte aplicatiile. Pe de alta parte, obligatoriu, liderul sa aiba voie sa isi aleaga un sublider din afara factiunii, dar doar unul singur. Celalalt sublider sa fie un membru de incredere de rank 4-5 din factiune. Adaugandu-se ceea ce am spus mai sus, adica si sub-liderii sa poata accepta/respinge aplicatii si sa poata acorda sanctiuni (numai sa nu poata sa dea rank up, ca altfel sub-liderul ar avea posibilitatea sa dea r6), iar, in caz ca sub-liderul actioneaza gresit cu ceva, liderul sa fie tras la raspundere pentru actiunile sub-liderului. In felul acesta liderii ar fi mult mai atenti pe cine baga sub-lideri, deoarece sunt unele cazuri in care sub-liderii vin din afara factiunii si nu au nici cea mai mica treaba cu regulamentul factiunii respective. Unii lideri spun doar: "Hai ba ca te bag si pe tine r6 ca imi esti prieten, te tin cateva zile si dupa te scot ca sa iti fac si tie log-ul." Cei care sunteti de acord cu ceea ce am propus aici puteti da un +1.

Edited by Capitanul Burci
Link to comment
Share on other sites

Eu zic in caz ca cineva ia Crash la teste TW sa aibe la dispozitie 5 min sa se reconecteze pe server si sa continuie testul.

 

Doresc sa adaug si eu ceva aici...

 

Sa zicem ca serverul este plin, daca te ia la teste, crash si nu mai poti intra deloc? Mie, la war imi ia ~5 minute sa prind UN LOC pe server. Ceea ce este foarte enervant.

 

Daca se aplica aceasta situație, sa zicem ca se vor adăuga încă 5 minute. Dau si eu cu parerea.

 


 

Propunerea mea sta in felul urmator:

Propun ca atunci cand luam un remove la un FW, sa asteptam mai putin. E prea mult sa stai o luna sa se steargă un FW. Măcar 21 zile.

 


 

O alta propunere consta atunci cand promovăm la sublider.

DOAR MEMBRII CU RANK 4+ pot fi promovați. Fara sublideri din afara. Pai ei ce au facut pentru factiune?

 

Hai nb

Edited by A R S H A V I N
Link to comment
Share on other sites

De exemplu daca am luat ban pentru coduri pe 1 cont , propun sa nu se mai dea ban si pe celalt cont ci doar sa se dea interdictie pe el , si regula cu subleaderul , multi au ajuns sublideri pe nimic inainte pe server ul asta un subleader insemna foarte mult acum nu e decat un log care mi se pare inutil, propun ca leaderul sa poata alege decat 1 subleader din afara si sa nu conteze cand , adica ori la inceput ori la sfarsit dar sa aibe ocazia asta decat o data . Si propun ca hidden-ul odata pus sa fie lasat macar 1 data dupa ce il vinzi iar a 2-a oara sa se scoata automat ( stiu ca asta nu are legatura dar m am gandit sa o propun deoarece masinile nu mai au nici o valoare ) Si mai propun ceva , sa fie bagat un numar limitat de masini pe server in DS adica sa mai fie de exp 100x Hotring 50xInfernus si etc deoarece masinile nu mai au nici o valoare acum si economia tot creste.

Link to comment
Share on other sites

Astia ce zic sa interziceti C-BUG , inteleg sa nu fie legal asa ceva :

, dar pe bune , sa nu poti sa te misti si tu calumea , sa apesi c cand tragi sa pleci mai repede , detalii ca acestea , daca ati interzice COMPLET C-BUG ar fi o foarte mare greseala.
Link to comment
Share on other sites

Interzicerea definitiva a c-bugului , insa sa fie permis c-bugul cand vrei sa iesi din anim , tragi cu m4 , il omori si vrei sa fugi mai departe cu degle apesi C , doar aia sa fie legal.

 

Subliderii de la Departamente/Pasnici/Hitmen sa se aleaga doar din factiune, doar din membrii care au r3+ , sau un anumit numar de zile in factiune (60+), la Gang sa se poata din afara deoarece acolo sub-liderul trebuie sa stie sa traga.

Subliderii sa poata vota la aplicatia unui player care aplica , sau sa faca parte in acceptarea/respingerea acelui membru intr-un anumit mod. (Alege liderul unul din sublideri in care are incredere si sa ii permita sa dea accept/respins aplicantilor.)

 

Postul pentru Drive-By pentru cei din factiuni - De cand cu update-ul ala in care poti da /call 112 daca te calca cineva, strazile sunt pline de civili post-hunteri care sar in fata masinii, ii calci si poc FW, nu toti filmam 24/24 pe samp ca sa avem dovezi.

 

Adminii sa poata da ajail / mute / dm punish, unii admini nu sunt facuti numai pentru Team-Viewer, si acesti admini mai mult incurca, luand codatii la teste dar nu ii prind pentru ca nu prea le au cu testele, insa sunt obligati sa o faca, scapa de teste abea la admin 2 cand ajungi la complaints.

 

Sa se scoata regula aia in care daca adminii vad un fisier numit RENKO si dau ban.De exemplu este si un font pentru samp care se numeste renko.ttf iar adminii dau ban, pe stilu "clic dreapta delet nu stam la discuti", sau trimite cineva pe skype aimbot de cs 1.6 numit renko, sau un notepad etc.

Edited by Cisto Danacik
Link to comment
Share on other sites

Legat de DM:

 

- propun ca in loc de wanted si acel (call 112) sa fie in felul urmator:

-- iti scade 20-30hp / ai optiunea /disarmatk (sau cum vreti voi sa numiti comanda) care ii da disarm respectivului jucator.

-- te omoara, /suspendatk (si in functie de istoricul respectivului jucator sa ii fie suspendata licenta pt. X ore).

--- pentru a preveni diverse bugulete, /suspendatk sa functioneze doar daca i-ai capsat jucatorului 50+hp, pentru a nu ne trezi cu surprize, sau, in functie de ideile tale, poate doar daca a primit de minim X ori /disarmatk sa fie eligibil si pentru /suspendatk, ideea e, sa existe.

 

Legat de limbaj:

 

- in loc sa sanctionam limbajul, am putea introduce anumite metode de blocare a persoanelor respective.

-- separat de /ignore sa se adauge o alta comanda care il poate bloca pe respectivul jucator pe absolut toate chat-urile.

--- evident, cu anumite restrictii, nu poti bloca un politist, un lider, un admin, lista o continuati voi.

- pentru cei care nu pot fi blocati sa fie sanctionati ca si pana acum, limbaj = mute/fw/ban/samd.

 

Daca ideea legata de limbaj ti se pare nu tocmai buna, gaseste tu una mai buna caci lumea care intra pe SA:MP mai scapa cate un organ pe aici pe acolo si e chiar stupid sa sanctionam dupa cheful fiecaruia, pana la urma...eu intru in samp pentru simple sau intense conversatii cu anumiti jucatori, e penibil sa fiu sanctionat ca ma aude Nea Gica de la coltul LSPD si-mi face post.

Edited by Claudiu
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.