Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

TV: şapte filme de văzut în săptămâna 6-12 februarie 2017


CONSTANTINCUCAPA
 Share

Recommended Posts

246348l-640x400-b-bf827649.jpg

 

 

Vineri am vorbit despre cele cinci premiere ale săptămânii, iar acum iată câteva filme de aşteptat în programul televiziunilor. Acţiunea este la putere săptămâna aceasta, dar comedia îi face o concurenţă de neignorat.
Jack Ryan: Shadow Recruit/Jack Ryan: Agentul din umbră (2014)
luni, 20.30, Pro TV
Acţiune şi suspans pentru două ore de entertainment în acest film care a eşuat să dea naştere unei francize. Chris Pine este Jack Ryan, popularul personaj al lui Tom Clancy şi protagonist al unei serii de bestsellere ce au promovat genul "thriller tehnologic". Confruntarea eroului cu un magnat rus (Kenneth Branagh) îi va pune pericol iubita (Keira Knightley). Scenele de acţiune din Moscova şi o tot mai rară apariţie pe ecran a lui Kevin Costner ar putea fi alte argumente în favoarea acestui film.
Safe/În siguranţă (2012)
marţi, 20.30, Pro TV
Jason Statham nu pare să se plictisească de filmele de acţiune în care interpretează eroi de acţiuni cu trecut sumbru, dar care mai primeşte o şansă la izbăvire. Aici actorul este Luke, un maestru al artelor marţiale a cărui viaţă a fost profund afectată de o răfuială cu mafia rusă. Când decide să o apere pe Mei, o fată urmărită de aceeaşi gangsteri care i-au ucis lui Luke familia, eroul se va trezi în mijlocul unei confruntări de proporţii. Aşteaptă-te la explozii, urmăriri, dar şi luptele corp la corp la care Jason Statham este atât de priceput.
The Heat/Captură la dublu (2013)
miercuri, 20.30, Pro TV
Una dintre comediile de acţiune cele mai populare din ultimii ani, The Heat le are în centrul atenţiei pe Sandra Bullock şi Melissa McCarthy, prima în rolul unei agente FBI care procedează întotdeauna "ca la carte", iar a doua în rolul unei poliţiste slobode la gură pentru care regulile sunt făcute doar ca să fie încălcate. Împreună, au o chimie foarte bună în acest film de Paul Feig, care confirmă, după Domnişoare de onoare, că se pricepe foarte bine să ţină în mână scenarii cu protagoniste ataşante.
As Good as It Gets/Mai bine nu se poate (1997)
miercuri, 20.30, Pro Cinema
Fanii acestei comedii de şapte ori nominalizate la Oscar vor calcula surprinşi că de la premieră s-au scurs deja două decenii. Povestea mizantropului Melvin (Jack Nicholson), a cărui viziune sumbră asupra lunii îi boicotează orice încercare de a se apropia de cineva, reconfirmă vechea idee promovotă în comediile romentice: totul se termină cu bine atunci când întâlneşti persoana potrivită. As Good as It Gets este cel mai recent film ai cărui actori principali, Nicholson şi Helen Hunt, au primit amândoi Oscarul.
Six Days Seven Nights/Şase zile, şapte nopţi (1998)
joi, 20.30, Antena 1
Acest film de la a cărui lansare se împlinesc la anul două decenii a uimit la premieră cu alăturarea dintre Anne Heche, pe atunci într-o relaţie cu Ellen DeGeneres, şi Harrison Ford. Un succes de casă ce beneficiază de filmări în pitoreştile insule din Hawaii, filmul lui Ivan Reitman este unul din ultimele în care Ford reuşeşte să-şi poarte demn haina de sex-symbol. Pentru mulţi, Şase zile este mai relevant pentru misoginismul şi prejudecăţile Hollywood-ului.
Maleficent (2014)
sâmbătă, 20.00, Antena 1
După o pauză de patru ani de la filmul anterior, Angelina Jolie a avut parte de un consistent succes financiar cu Maleficent, aventura Disney care ne oferă o nouă perspectivă asupra evenimentelor din basmul Frumoasa din Pădurea adormită. Cu evenimente familiare spuse din punctul de vedere al vrăjitoarei care provoacă atâtea probleme în familia prinţesei Aurora (Elle Fanning), filmul îţi ia ochii cu efectele vizuale şi cu magnetismul actriţei. Portdrapel al unei serii de actualizări ale unor poveşti clasice Disney, filmul a primit undă verde pentru un sequel, dar deocamdată Jolie nu a confirmat că îşi doreşte să revină în rolul principal.
Shawshank Redemption/Închisoarea îngerilor (1994)
duminică, 22.30, Prima TV
Probabil că cel mai comod lucru ce se poate spune despre filmul lui Frank Darabont este că ocupă de mulţi ani locul întâi în topul Imdb al celor mai bune filme realizate vreodată. Chiar dacă această poziţie poate fi contestată (este Închisoarea îngerilor cel mai bun film din istoria cinema-ului?), drama lui Frank Darabont se bucură în continuare de o imensă popularitate, devenind un titlu obligatoriu de văzut şi revăzut. Povestea bancherului Andy Dufresne (Tim Robbins), condamnat la închisoare pe nedrept pentru uciderea soţiei şi a amantului ei, oferă şi una dintre cele mai spectaculoase răsturnări de situaţie văzute vreodată într-o sală de cinema.
Ce alt film vei vedea săptămâna aceasta la TV?
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.