NC Martin Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 (edited) Acesta este primul meu portofoliu si am vrut sa vad ce parere au si altii despre creatiile mele. Astept pareri sincere cat si comentarii care m-ar putea ajuta in perfectionare. Am facut doar creatii cu text, ma pricep cred mai mult la asta. Tin sa preciez ca am folosit uneori creatiile altora si am adaugat un text, am facut acest lucru deoarece am apreciat acel lucru si am am vrut sa-l folosesc. Sper sa nu deranjeze pe cineva acest lucru. Daca cineva imi poate spune cum pot sa postez si GIF-urile, va rog lasati un comentariu. Edited February 11, 2017 by ST Martin 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K A R I M Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Imi plac, sunt frumoase, ti-am dat +1, asa de inceput. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexIoan Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Fuarte frumuase akeste kreatii da praduitori Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB SnickXD Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Bravo nabule, chiar arata bine . Te-as ruga sa-mi faci si mie cu poza de e la DenisJrr aia in costum negru cu textul : Colonel Snick.XD . Imi dai PM daca faci, mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgee29 Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Cum sa nu-ti placa asta? Foarte frumoase, succes pe viitor, tot asa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM IAWY Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Plăcute ochiului, dar mai am de lucrat la redimensionare, text, să pui un border fain. Ai grijă ca la text să nu pui stroke sau dacă pui să-l pui pe setări mai mici că se vede aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reedorf Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Rog un designer sa ceara PSD pentru aceasta lucrare fiindca e facuta de mine el a pus doar un text si redimensionata gresit Lucrarea lui: http://i.imgur.com/9crwgQo.png Lucrarea mea: http://i.imgur.com/V5F8oMb.png O puteti gasii si la primul post din portofoliul meu: https://forum.b-zone.ro/topic/323974-portofoliu-blucian/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NC Martin Posted February 11, 2017 Author Share Posted February 11, 2017 @, Da, adevarat, am folosit una din creatiile tale deoarece nu gasesc astfel de imagini, oricat as cauta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reedorf Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 @, Da, adevarat, am folosit una din creatiile tale deoarece nu gasesc astfel de imagini, oricat as cauta..Nu trebuia fiindcă asta se numește R.I.P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shirogane Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 @,ai +1 ! avatarul asta mijto e f@cut d3 iel mz.@, k, mai ai de lucrat bn ai zis.@, JOS PSD JOS CODATII JOS PILELE JOS GRATIEREA JOS DRAGNEA! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NC Martin Posted February 11, 2017 Author Share Posted February 11, 2017 (edited) @, am scos acea creatie, te deranjeaza, aia e Edited February 11, 2017 by ST Martin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shirogane Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 @, nu il deranjeaza da-l drq de ofticat JOS PSDDDDDDD JOS DRAGNEAAAAAAAAA 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xavii Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Frumi, mi plake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Degeaba scrieti ca sunt frumoase, ii dati sperante aiurea. Adevarul e ca mai ai mult de lucrat, de la text, redimensionare pana la blur. Succes la urmarit tutoriale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shirogane Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 GreenWald marş de aici rahatule cu hate-ul. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamakh Rocker Nespalat Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 GreenWald marş de aici rahatule cu hate-ul.Ce ma nu are dreptate? Daca nu iti convine, jet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shirogane Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 @,Bă nu mă face să te înjur, nu vreau Warn pe FORUM. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 @,Mai ai de lucrat la blur/text. Totusi, spune-mi si mie te rog fonturile urmatoare: (fontul unde scrie Job skills Game Stats) SFAT: 1. NU MAI PUNE STROKE PE TEXT!!!! SFAT: 2. Mai posteaza. SFAT: 3. Ca sa pui un GIF dai save for web in loc de Save/Save as in Photoshop CS (NR.), apoi trebuie sa iei in calcul ca nu mai merg toate felurile de GIF-uri updatate pe forum, deci pui doar linkul daca nu merge sa dai CTRL C => CTRL V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawx Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 @@MerisoRSiLENT, ușor prințeso, au dreptate băieții, de ce să-i dea speranțe aiurea? El o sa creadă că lucrările lui sunt bune așa cum sunt și nu o să evolueze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAZVAN7 Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NC Martin Posted February 20, 2017 Author Share Posted February 20, 2017 (edited) @@Jorddy, Pentru Job Skills si Game Stats am folosit "The Front Man 2" Pentru Towwy am folosit "Echinos Park Script" parca, pentru celelalte doua nu-mi mai aduc aminte, sunt cam de doua luni creeate. Pentru Gabriela cu acel G mai rasucit asa sa spun Am folosit "Southern Aire" Edited February 20, 2017 by B4L Martin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Topicurile vechi, în care nu s-a postat mai bine de 7 zile vor fi închise. În caz ca membrul care a creat inițial topicul va dori deschiderea lui, aceasta se va realiza prin trimiterea unui PM designerilor comunitătii. Topic inactiv - termenul de 7 zile a fost depasit. Pentru redeschiderea topicului te rugam sa dai PM unui designer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts