Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

De afara arata exact ca un 300 SL. Interiorul da insa de gol acest Mercedes


LDV Kahrun
 Share

Recommended Posts

aHMbveY.jpg

  • Un Mercedes SLK transformat in 300 SL va fi scos curand la licitatie
  • Roadster-ul german are parte de o caroserie realizata din fibra de sticla
  • Motorul original cu sase cilindri si capacitate de 3.2 litri a scapat neatins

Chiar daca la prima vedere arata exact ca faimosul 300 SL Gullwing, acest exemplar nu este nici pe departe Mercedes-ul care facea istorie acum mai bine de jumatate de secol.

La sfarsitul acestei saptamani, colectionarii de automobile din lumea intreaga sunt asteptati in Los Angeles, pentru a lua parte la una dintre cele mai interesante licatii ale inceputului de an.
Organizata de casa Mecum, vanzare cu pricina se anunta un festin pentru iubitorii de muscle car-uri americane, evenimentul in cauza anuntand insa si prezenta catorva modele germane.



Vedeta celei din urma categorii este un... Mercedes SLK32 AMG fabricat in 2002 si transformat ulterior intr-o replica a faimosului 300 SL Gullwing lansat pe piata acum mai bine de sase decenii.
Numarul de magie are la baza fibra de sticla, iar magicianul pare sa fi fost extrem de priceput: caroseria de culoare gri a respectivului exemplar dispune inclusiv de usile de tip 'aripa de pescarus'.
Situatia se schimba radical la nivelul interiorului, acolo unde roadster-ul nemtesc propune o serie de modificari care nu au niciun fel de legatura cu legenda pe care a copiat-o la exterior.
In ceea ce priveste propulsia acestui Mercedes SLK32 AMG transformat intr-o replica a faimosului 300 SL Gullwing, ei bine... lucrurile stau cat se poate de simplu: totul a fost pastrat original.
Drept urmare, noul client al modelului german se va bucura tot de un benzinar cu sase cilindri in V si capacitate de 3.2 litri, care in vremurile lui de glorie dezvolta o putere maxima de circa 350 CP.
Complet neatinsa a scapat si transmisia automata cu cinci rapoarte, astfel ca automobilul scos la vanzare de casa Mecum Auctions imbina cu mare succes stilul retro si confortul modern.

RNlZeR7.jpg

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.