Jump to content

R.I.P Vinnie - Ex Supervisor RPG1 & Actual RPG4


F0rever

Recommended Posts

Toți ziceți că nu l veți uita, insă peste 1 lună maxim vă garantez că o sa uitați și o să vă continuați jocul... Exact ca și la Wolverine... Își mai amintește cineva de el...?

Odihnește te in pace ZuZu, imi pare rău că nu am putut să te cunosc foarte bine... :(

Link to comment
Share on other sites

Sincerele condoleante,

 

cand am auzit prima data nu mi-a venit sa cred.. Nu-mi puteam imagina cum un suflet atat de tanar s-a stins din viata atat de crud..

 

speram ca esti intr-un loc mai bun Vinnie.

 

Rest in peace.

Link to comment
Share on other sites

Lol, nu imi vine sa cred... il stiu de cel putin 4 ani, de pe cand era level 70 si ceva, si totusi cel mai mare level de pe server, super baiat. Cu toate ca nu prea mai vizitez forumul, aceasta veste m-a facut sa intru, sa ma conving, si imi pare rau ca tocmai asta m-a facut sa revin pe aici... Dumnezeu sa te odihneasca, Vinnie... BlueR, ai putere frate...

Link to comment
Share on other sites

Cand ma apucasem de b-zone pe la sfarsitul lui 2012 si multa vreme dupa aceea, il admiram pt. lvl lui, avea cel mai mare lvl de pe server pe atunci.


Nu l-am cunoscut foarte bine, am fost colegi in Paterno in 2013, era un tip linistit.


Dumnezeu sa-l odihneasca si condoleante familiei!


Link to comment
Share on other sites

Îmi pare foarte rău să aud această veste, nu îmi vine a crede. A fost unul dintre cei mai buni admini pe care i-a avut B-Zone. Băiat de treabă, la locul lui... nu se băga în față aiurea.

 

Cât despre funcții... pleacă acum cu vreo funcție? Gândiți-vă că ați fi putut fi voi în locul lui. Băgați la CAP și ÎNCETAȚi cu PROSTIILE! Respectați-i pe cei din jurul vostru. Iar pentru admini, le dau următorul sfat: Gândiți-vă că odată și-odată o să rămâneți fără "funcții", și nu luați în derâdere persoanele inferioare sau munca altora.

 

Odihnește-te în pace, Vinnie! Chiar nu îmi vine să cred că spun aceste lucruri, având în vedere că ne știam din 2011-2012.

Link to comment
Share on other sites

Cum a zis si canguruL, pana acum toti l-ati injurat si ii doreati raul pentru ca nu v-a dat unban sau nu a tinut cu voi in unele situatii, iar acum ca a murit, tuturor va pare rau. #RESPECT Vinnie, Legenda pe RPG1, Cel mai bun supervizor RPG4 de pana acum si LEGENDA pe comunitatea sa:mp din Romania.

Link to comment
Share on other sites

CONDOLEANTE FAMILIEI

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.