Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

R.I.P Vinnie - Ex Supervisor RPG1 & Actual RPG4


F0rever

Recommended Posts

Nu-l cunosc pe acest om, dar este ceva apasator sa auzi ca cineva atat de tanar a murit. Condoleante familiei, rudelor si tuturor celor care-l cunosc personal sau in-game!

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Este o durere sa auzi ca din ce in ce mai multe persoane se duc dintre noi la o varsta atat de frageda, un lucru care te infioara si te pune foarte mult timp pe ganduri, din nou, Dumnezeu sa-l ierte!

Link to comment
Share on other sites

Oh Vinnie...te-ai dus de tânăr, și acum îmi aduc aminte de liderul Taxi din anii 2010-2011 numit ZuZu. Am crescut o dată cu comunitatea...din 2009 de când te-am zărit prima oară pe server, până în ultima mea zi jucată pe B-Zone, am știut că tu ești un om capabil, un om căruia îi plăceau glumele și care era atașsat de ceea ce făcea. O să ne lipsești Vinnie (ZuZu).

 

 

Lăsând acum jocul la o parte. S-a stins un tânăr cu un potențial mare, la o vărstă la care alții abia își încep primii pași în viața de adult..însă Vasile deja îi făcuse, s-a luptat până în ultimul moment cu boala care a ajuns să-l domine în ultima perioadă. Condoleanțe familiei, și sperăm că îl vor păstra în suflet pe al lor fiu/frate/văr/nepot și vor face totul în amintirea regretatului tânăr Vasile Nistor.

 

 

Vasile / Vinnie / ZuZu, nu te voi uita, și îți mulțumesc pentru toate cele care le-ai făcut pentru mine în acești ~8 ani de când ne știm. Sper ca într-o zi să ne întâlnim și să povestim cum ne plimbam noi cu tirul, sau cum făceam contracte cu Rifle la CNN.

 

Dumnezeu să te ierte!

 

Mda ...... stiu foarte bine acele vremuri.

 

Dumnezeu sa te odihneasca Vinnie.

Link to comment
Share on other sites

Dumnezeu sa il odihneasca! Un baiat bun , dupa cum am vazut mai sus si pe alte postari , nu il cunosteam dar vad ca era un baiat de treaba. Pacat ca ne respectam unii pe altii cand moare cineva. Ar trebuii sa ne respectam tot timpul , pentru ca , o viata avem , care trebuie traita. #Legend

Link to comment
Share on other sites

Offf, tot nu imi vine sa cred, speram sa fie doar un zvon ca tu, Vinnie, playerul mereu activ pe care l-am urmărit mereu sa vad daca e online, sa vad ce level are, te-ai stins din viata la o varsta atat de frageda.. Ai fost un model pentru mine, mereu am vrut "sa ajung ca Vinnie", dar uite ca viata a fost nedreapta si ni te-a luat atat de repede. Sa te odihnesti in pace admin/player/om drag. Condoleanțe familiei. Vei ramane mereu in inimile noastre.? Dumnezeu sa te ierte, Zuzu!?

 

Link to comment
Share on other sites

@@Bobo,

@@Kelton,

 

Nu puteti face un topic intr-o anumita sectiune, in care membrii comunitatii pot dona bani familiei lui? sunt sigur ca acuma le e foarte greu, si vad ca exista multi oameni care ar vrea sa ajute.

Link to comment
Share on other sites

Wow.

Imi aduc aminte de Vinnie, cand se numea Vasile si apoi Zuzu.

El a fost persoana care mi-a fost model pe joc. A fost singurul, cand eu faceam doar prostii pe samp, care imi oferea incredere.

Am stat muuuuuuulte ore la povesti cu el, stiam ca e bolnav, din acest motiv isi permitea sa joace samp la varsta lui. Dar nu ma asteptam sa se stinga asa repede.

Ai fost o legenda. Imi dau seama ca am imbatranit, aveam 13 ani cand ne-am cunoscut prima oara prin 2009 ( sau 2010 ).

Ne vedem sus maestre, cand decide barbosul. Fac pariu ca acolo esti sanatos, poti sa te bucuri de viata pentru ca printre noi nu ai reusit.

Imi pare rau ca nu am tinut legatura mai stransa.

Ne auzim Zuzu ( probabil cel mai bun lider si cel mai dedicat om de pe comunitate si cu un caracter superb ).

As zice Dumnezeu sa te ierte, dar nu are pentru ce, pentru ca ai fost un om mult prea bun.

Adio !

Link to comment
Share on other sites

Odihneste-te in pace Vinnie, omul care mia oferit sansa la prima mea functie pe rpg4 si ma ajutat cand am avut probleme chiar imi pare rau ai plecat prea repede dintre noi. Condoleante familiei.

Link to comment
Share on other sites

Mno, a venit si randul meu imi spun cuvantul, in prinul rand vreau sa le transmit familie sincere condoleante, sunt constient ca nu o sa stea cineva sa citeasca astea momentant, dar gandul multor persoane este la el, cand am aflat pe wapp, nu-mi venea a crede am luat-o ca pe gluma proasta, stam ca este bolnav, dar nu ma asteptam sa se duca asa repede, stiu durerea ce o au persoanele din jurul lui, deoarece am trecut si eu prin astfel de momente, prin pierderea unui verisor la doar 20 de ani, leucemia la doborat, eu vreau sa cred ca familia lui va fi tare, si va trece cu brio testul vietii, poate ca Dumnezeu avea nevoie de el sus si nu aici, chinuindu-se cu boala, suntem constienti ca odata si-odata toti v-om pleca, dar nimeni nu-si doreste prea repede, nu am fost foarte apropiat de el, dar asta nu inseamna ca nu stiu ce persoana este si ce ii putea "pelea", tot timpul isi dorea sa demonstreze ca poate, si sa faca totul bine, a fost un camarad pentru b-zone, pacat ca s-a dus prea devreme, R.I.P Zuzu, Odihneste-te in pace, sincere condoleante familiei, prietenilor si tot cei care il cunosc.

 

 

 

 

Ah da.. vreau sa le mai transmit la cei din conducerea comunitatii, sa scripteze un monument in cimitirul din LS, cu o lumanare care arde non-stop, el ne va pazi in continuare de sus, daca vreti sa va plateasca cineva sa faceti asta va dau eu bani, nu-i problema.

 

 

 

 

 

Daca sunt prieteni cu familia lui Vinnie, si au nevoie de un ajutor financiar, va rog sa ma contactati prin PM pentru a lua legatura cu familia.

 

Odihneste-te in pace camarade.

Link to comment
Share on other sites

Nu l-am cunoscut în nici-un fel , nu pot sa zic că am avut vreo tangenta cu acest băiat în schimb suntem oameni și înțelegem suferința iar astfel de vești te cutremură cu adevărat , vorbim de un om care a murit la 27 de ani, e ceva ce îți ridică părul pe spate oricât de indiferent ai fi. Este tragic că aceste boli care mai odinioară afectau oamenii de la vârsta de 60-70+ au ajuns să fie prezente și printre noi tinerii .

Eu am 28 de ani, prea puțin conteaza acest detaliu, în schimb suntem de vârste apropiate și mă înfior numai când mă gândesc că aceste situații sumbre nu țin cont de vârstă, sex sau averi.

Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.