Jump to content

Samsung Galaxy Tab S3 va veni cu hardware puternic la un preţ „piperat”


CONSTANTINCUCAPA
 Share

Recommended Posts

samsung-galaxy-tab-s3-leak-640.jpg?width

 

Samsung va prezenta la MWC 2017 o tabletă, iar zvonurile spun că este vorba despre Galaxy Tab S3, un concurent serios în faţa modelului iPad Pro de la Apple. O nouă imagine cu tableta a fost scăpată pe internet, alături de detalii despre hardware-ul său intern, dimensiuni şi preţul la care va fi disponibilă pe piaţă. Din păcate pentru cei care îşi doreau o tabletă high-end cu Android, aceasta nu va fi foarte accesibilă.
Imaginea descrie noul Galaxy Tab S3 alături de un stylus S-Pen. Spre diferenţă de smartphone-urile şi tabletele din gama Note, Tab S3 nu va putea găzdui stylus-ul în carcasa sa. Asemeni iPad Pro, acesta va fi un accesoriu care va trebui cumpărat individual, în cazul în care utilizatorul are nevoie de el. O altă mişcare relativ ciudată este faptul că Samsung nu va mai oferi o variantă mai mică a tabletei. Tab S3 va fi livrat doar în variantă cu display de 9,7”, în format 4:3, similar cu versiunea „mică” de iPad Pro de la Apple.
Hardware-ul constă într-un panou Super AMOLED cu rezoluţie 2048 x 1536, un chipset Snapdragon 820 de la Qualcomm (rareori întâlnit pe tablete), 4 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare şi camere foto de 12, respectiv 5 megapixeli. Se pare că vor exista atât variante cu WiFi, cât şi variante cu conectivitate LTE, iar opţiunile de culoare vor fi negru şi argintiu. Preţul însă pare să fie o problemă, având în vedere că vorbim despre o tabletă echipată cu chipset-ul high-end de anul trecut, având în vedere că ar putea intra în ofertele magazinelor de la 580 de dolari pentru cea mai ieftină variantă.
Galaxy Tab S3 nu pare să fie o tabletă care să uimească publicul, întrucât tabletele nu mai sunt de ceva vreme în atenţia consumatorilor de rând, însă cu siguranţă mulţi dintre fanii Samsung vor urmări prezentarea tabletei în speranţa că zvonul despre un clip scurt de prezentare pentru Galaxy S8 se dovedeşte a fi adevărat. Evenimentul va avea loc pe 26 februarie în Barcelona.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.