Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Zvon: Shenmue I și II HD Remastered vor fi lansate pe PC în acest an


geculetz
 Share

Recommended Posts

shenmue-630x354.jpg

Primele două titluri Shenmue sunt considerate de fanii ca fiind cele mai magice action adventure de pe consola SEGA Dreamcast, lansate în 1999, respectiv 2001.

Studioul Ys Net s-a reunit în 2015 pentru a căuta finanțarea lui Shenmue III pe Kickstarter, reușind să strângă 6 milioane $. Cu viitorul titlu planificat în acest an pe PC și PS4, SEGA, deținătorul licenței, se pare că dorește să reînvie complet seria.

Zvonurile spun că Shenmue I și II HD Remaster vor apărea în 2017 pe PC și posibil pe alte sisteme. Dat fiind că SEGA este o companie de distribuție care în ultimii ani a trăit datorită platformei PC (seriile Football Manager, Total War, Endless și Company of Heroes, Valkyria: Chronicles și Alien: Isolation), este plauzibil ca jocurile să vină pe Steam.

 

Sursa: http://computergames.ro/zvon-shenmue-si-ii-hd-remastered-vor-fi-lansate-pe-pc-acest/

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.