Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Sign in to follow this  
TG HOODEN

CS:GO: Cele mai în formă zece echipe de CS:GO ale momentului – februarie

Recommended Posts

steamworkshop_webupload_previewfile_2712


Deși luna aceasta a fost susținută o singură competiție majoră, au avut loc destul de multe schimbări în clasamentele de CS:GO, cu precădere în a doua jumătate a lor. Primele trei locuri se împart între Virtus Pro, Astralis și SK Gaming, lucru destul de normal de altfel. Acest situație se datorează clasării pe primele locuri la DreamHack Masters Las Vegas 2017, dar și datorită rezultatelor anterioare.
În a doua jumătate a clasamentelor diferențele sunt destul de mari. Cele mai mari discrepanțe putând fi observate în cazul OpTic Gaming, Luminosity Gaming, Gambit eSports, Fnatic, mousesports, Cloud9 și FaZe Clan. În funcție de clasament acestea ori sunt printre cele mai bune 10 echipe, ori în top 5, ori în afara clasamentului.
GosuGamers menține, în mod ciudat, Luminosity Gaming în top 10 – ba chiar pe o poziție mai bună decât luna trecută. Asta deși în mod cert organizația nu a mai avut niciun rezultat bun decând i-au plecat jucătorii care compun actuala SK Gaming – adică din iulie 2016.
Clasament E-FRAG a rămas identic cu cel de luna trecută, cel mai probabil datorită neajustării lui.Untitled-49.png


Sursa: ComputerGames.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.