Jump to content

Samsung Galaxy Book - tabletă convertibilă cu puterea unui PC desktop


Belzebub
 Share

Recommended Posts

Samsung Galaxy Book - tabletă convertibilă cu puterea unui PC desktop



Samsung Galaxy Book este o tabletă cu design elegant şi hardware puternic, care promite o experienţă mobilă de cea mai bună calitate, atât la birou cât şi acasă.



galaxy-book-3.jpg?width=640&height=465



Galaxy Book vine cu ecrant TFT LCD de 10,6” sau ecran Super AMOLED de 12”, respectiv setul de tehnologii premium Galaxy:


HDR (High Dynamic Range) pentru conţinut video

Samsung Flow: Samsung Flow - utilizează verificarea biometrică şi poate conecta două dispozitive mobile pentru transfer de fişiere. De asemenea, acesta sincronizează notificările, astfel încât utilizatorii să nu rateze niciun mesaj important fie că utilizează smartphone-ul sau tableta.

Accesoriu S Pen cu un design nou: Pentru o experienţă naturală de scriere, noul S Pen are un vârf cu dimensiuni mai reduse, de 0,7 mm, şi o sensibilitate ridicată la presiune. S Pen-ul dispune de asemenea de funcţii utile precum Screen Off Memo pentru notiţe rapide, PDF Annotation pentru editare simplă şi instrumente avansate de desen.


galaxy-book-c.jpg?width=301&height=211galaxy-book-b.jpg?width=280&height=211





Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.