Jump to content

Huawei Watch 2 apare în imagini oficiale înainte de lansarea de la MWC


Belzebub
 Share

Recommended Posts

Huawei Watch 2 apare în imagini oficiale înainte de lansarea de la MWC

Primele zvonuri despre Huawei Watch 2 au început să apară în urmă cu doar câteva săptămâni, însă deja au scăpat pe internet fotografii oficiale cu noul dispozitiv, lucru care sugerează că lansarea acestuia este iminentă. Noul model de ceas de la Huawei abordează un design nou, mai degrabă orientat către utilizatorii care practică sporturi şi pare să aibă o serie de funcţii noi, graţie noului Android Wear 2.0

huawei-watch-2-1-640.jpg?width=640&heigh

Huawei Watch 2 renunţă la designul elegant al primului model, în favoarea unei construcţii din metal şi plastic. Acesta beneficiază de o curea din cauciuc care nu pare să fie universală, două butoane pe laterale, un display perfect rotund şi o ramă pe care sunt marcate minutele. Acesta este prezentat în imagini în trei variante de culoare: negru, portocaliu şi negru cu „picăţele” albe, destul de neobişnuite în comparaţie cu generaţia precedentă.

 

huawei-watch-2-front-back-640.jpg?width=

Una dintre imagini prezintă un locaş ascuns pentru o cartelă SIM, care necesită scoaterea curelei din cauciuc din partea de jos a ceasului pentru a fi accesată. Astfel se confirmă zvonurile anterioare, care sugerau că Huawei Watch 2 va putea fi folosit independent de un smartphone, cu o cartelă sim proprie, funcţie asigurată de Android Wear 2.0. Se pare însă că va exista şi o versiune mai ieftină, fără conectivitate 4G, care va putea folosi doar reţele WiFi pentru conectare la internet, care va fi evident mai ieftină.

 

huawei-watch-2-sim-640.jpg?width=640&hei

Sursa imaginilor este „eternul” Evan Blass (@evleaks), deci probabil că vin din surse sigure. Lansarea lui Huawei Watch 2 este aşteptată în cadrul conferinţei de presă pe care compania o va ţine în Barcelona duminica, pe 26 februarie.

 

 

 

 

Sursa!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.