Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Accidentare serioasă pentru Kevin Durrant înaintea play-off-ului NBA » Cine îi va lua locul vedetei lui Golden State Warriors


RW Shyphter
 Share

Recommended Posts

MT7X1sH.jpg

 

 

 

Kevin Durrant, small forward-ul celor de la Golden State Warriors, s-a accidentat în timpul meciului cu Washington Wizards, urmând să rateze restul sezonului regulat din NBA.

Durrant, 28 de ani, a ieșit șchiopătând de pe teren în primul sfert al înfrângerii cu Washington Wizards (scor 112-108) după ce pivotul Zaza Pachulia a fost dezechilibrat de un adversar, căzând pe genunchiul stâng al colegului său. Cel mai prolific jucător al celor de la Warriors, cu o medie de 25.8 puncte pe meci, a fost diagnosticat cu hiperextensie și va rata ultimele partide ale sezonului regulat.

Oficialii lui GS Warriors se tem că Durrant nu va fi apt nici la startul play-off-ului Conferinței de Vest care va începe în 6 săptămâni, anunță publicația The Vertical.

În disperare de cauză, Golden State Warriors va apela la serviciile veteranului Matt Barnes, ultima oară la Sacramento Kings, extrema de 36 de ani urmând să-l înlocuiască pe fostul small forward al lui Oklahoma City Thunder, ajuns la Oakland liber de contract.

 

Sursa

Edited by Shyphter
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.