Jump to content

Martin Stoev a plecat de la Galați și dă vina pe unul din patroni: ”Se amestecă în decizii și are un jucător favorit”


RW Shyphter
 Share

Recommended Posts

799545-martin-stoev.jpg

 

 

 

 

Antrenorul Martin Stoev a plecat precipitat de la Arcada Galați. El spune că unul dintre patroni, Spiru Mantu, se amestecă în decizii și are un jucător favorit.

Doar 3 luni și jumătate a stat antrenorul bulgar Martin Stoev pe banca echipei Arcada Galați. La o zi după etapa a 19-a, desfășurată pe 26 februarie, el a părăsit clubul moldav, furios și nemulțumit.

Apoi, și-a dezvăluit motivele într-un interviu acordat lui Ivo Tasov, în Meridian Match. "Paharul s-a umplut după înfrângerea de la Ploiești, 2-3. Dar probleme au fost încă de când am ajuns la Galați. Mi-am dat seama imediat că fiecare făcea ce voia acolo și că nu exista niciun control asupra jucătorilor", a spus Stoev.

El descrie situația de la club drept "stranie". Înaintea sosirii sale, când echipa juca în deplasare, pregătirea pentru meci consta în aceea că "jucătorii fugeau din hotel, mergeau în alt oraș, se întâlneau cu prietenii. A doua zi se întorceau să joace".

Stoev îl acuză pe vicepeședintele Florin Păcuraru că primea bani de la unii jucători pentru ca aceștia să devină titulari. Al treilea motiv, cel mai puternic în viziunea bulgarului, e însă relația prea strânsă pe care unul dintre patroni, Spiru Mantu, o are cu anumiți voleibaliști și în special cu macedoneanul Filip Despotovski, căpitanul echipei.

 

 

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.