Jump to content

Interviu #63 - Auras - RPG2 Admin 4


Skipper
 Share

Recommended Posts

Skipper: Salut Auras! Îţi multumesc pentru că mi-ai acceptat invitaţia! În primul rând, ne poţi spune câte ceva despre tine? (Nume, oraş, vârsta, etc.)?

Auras: Salutare Skipper, salutare tuturor! Îţi mulţumesc şi eu pentru invitaţia făcută. Mă numesc Aurelian, am vârstă de 17 ani şi locuiesc în Brăila.

Skipper: Cum se desfăşoară o zi din viaţa ta?

Auras: De dimineaţă am liceu până la ora 2, 3 ajung acasă, mănânc dorm 1 ora şi după ce mă trezesc mă apuc de scris sau învăţat. După ce-mi termin treaba intru la calculator şi îmi fac treaba de admin.

Skipper: Obişnuieşti să urmăreşti meciurile de fotbal? Dacă da, al cărei echipe de fotbal eşti fan?

Auras: Da. Pot spune că sunt un fan al fotbalului deoarece l-am practicat timp de 5 ani şi îmi face mare plăcere să urmăresc meciurile al Barcelonei.

Skipper: Cum au fost primele zile pentru tine alături de comunitatea B-Zone?

Auras: Primele zile pe comunitatea au fost plăcute pentru mine. Era prima dată când joc SA:MP, era un joc total diferit de cele pe care le jucam, a fost greu să înţeleg la început dar am avut un prieten care mi-a explicat jocul şi cum să îmi fac primii bani; munceam toată ziua la jobul de Bus Driver să fac cât mai mulţi bani.

Skipper: Cum te vezi peste 5 ani?

Auras: Nu îmi place să mă gândesc prea mult în viitor, dar peste 5 ani m-aş vedea la facultate şi cu un job.

Skipper: Te pasionează handbalul?

Auras: Nu sunt un mare fan al acestui sport, dar îmi place să urmăresc meciurile echipei naţionale feminine.

Skipper: Ai vreun idol ce joacă la vreuna din echipele de fotbal ale lumii?

Auras: Da, mi-a plăcut foarte mult de Xavi deoarece cât am jucat fotbal postul meu a fost de mijlocaş central.

Skipper: Îţi place să citeşti?

Auras: Nu, nu sunt un cititor, citesc doar ce-mi trebuie pentru BAC.

Skipper: Ce genuri de muzică asculţi?

Auras: Îmi place să ascult cam orice gen de muzică, mai puţin Rock, nu imi place deloc acest gen.

Skipper: Ce părere ai despre Bobo, fondatorul comunitătii B-Zone?

Auras: Cu Bobo am reuşit să discut de câteva ori şi mi-a făcut o impresie bună. Îşi dedică o mare parte din timpul său liber să ducă comunitatea la un nivel cât mai înalt, şi până acum a reuşit să o facă cu succes. Dacă unii cred că nu se implică în dezvoltarea serverelor RPG, se înşeală, deoarece este mereu în contact cu adminii de pe servere şi vrea să facă un joc plăcut pentru toţi.

Skipper: Care este părerea ta ce privește partea tehnică legată de forum care este făcută de către DaniSteptu?

Auras: De-a lungul timpului forumul a intampinat cateva probleme, dar in ultimii 2 sau 3 ani nu au mai fost probleme majore. Pot spune ca Dani face o treaba foarte buna si forumul arata bine.

Skipper: Ce părere ai despre Kelton, administratorul serverelor RPG?

Auras: Ca administrator Kelton îşi face foarte bine treaba, şi nu cred că este cineva la momentul actual care ar putea face aceeaşi treaba. Toată lumea îl consideră un om foarte drastic însă pe lângă seriozitatea pe care o cere de la noi, avem timp să glumim şi cu el.

Skipper: Ce părere ai despre TheKillerFish, cel care face parte din echipa staff-ului ce lucrează la update-urile serverelor RPG?

Auras: Fish a acumulat foarte multă experienţă de când a preluat locul lui MasterTrap, ca orice începător a avut câteva probleme însă le-a remediat rapid. Am reuşit să discut de câteva ori cu el şi pare un băiat de treaba.

Skipper: Ce părere ai despre BlackThief ce se ocupă cu website-urile serverelor RPG?

Auras: Black a făcut o treaba foarte buna cu website-ul de la preluare acestuia. A făcut câteva update-uri foarte bune şi arată mult mai bine acum.

Skipper: Ce părere ai despre Adi007, cel care face parte din echipa staff-ului ce lucrează la update-urile serverelor RPG?

Auras: Face o treaba foarte bună împreună cu Fish, iar update-urile realizate de el au fost destul de reuşite.

Skipper: Cum ţi se par update-urile realizate de către staff?

Auras: Update-urile realizate de cei 2 scripteri, cât şi de Black au adus un număr mare de jucători pe serverele RPG şi consider că au făcut o treaba excelenţă.

Skipper: Ce îţi place cel mai mult de pe serverele B-Zone? Ce sisteme?

Auras: Toate sunt importante în felul lor, însă dintre sistemele adăugate, în opinia mea, cel de rob este cel mai reuşit insa şi sistemul de job-urile adăugate a avut mare succes.

Skipper: Ce ai dori să vezi pe serverele B-Zone în viitorul apropiat?

Auras: Nu cred că mai există aşteptări privind update-uri. Scripterii lucrează mult, iar update-urile sunt frecvente şi destul de mari. Pe partea de hosting cred că s-ar mai putea îmbunătăţi, deoarece mai sunt perioade în care mai apare lag-ul însă aici intervine Bobo şi probabil că pe viitor va încerca să scape de el.

Skipper: Cum ţi-ai început cariera în STAFF-ul serverului RPG2?

Auras: Prima dată când am intrat în STAFF-ul RPG2 a fost ca lider Avispa Rifa în 2013. Eram într-adevăr mic de vârstă însă pot spune că am făcut o treaba excelenţă cu acea mafie. Pe parcurs am mai deţinut funcţiile de Helper însă în 2014 am reuşit să ajung la nivelul pe care mi-l doream, cel de admin.

Skipper: Cum te descurci cu funcţia pe care o deţii în acest moment pe RPG2? Este dificil?

Auras: M-am acomodat rapid cu funcţia de Admin Level 4 şi cred eu că mă descurc bine. Nu este o funcţie dificilă, este multă treaba de făcut pe forum, website cât şi în game; trebuie să fii prezent mai tot timpul.

Skipper: Cum ţi se pare evoluţia serverului RPG4 de la deschiderea acestuia şi până în prezent?

Auras: Nu am urmărit evoluţia serverului dar din câte am observat a evoluat destul de mult, uneori au mai mulţi jucători şi ca RPG3.

Skipper: Te-ai gândit vreodată să renunţi la comunitatea B-Zone?

Auras: În momentul în care am pierdut prima dată funcţia de admin m-am gândit să mă las de acest joc însă aveam destui prieteni care se jucau şi am zis că pot trăi şi fără o funcţie.

Skipper: Pe vremea când te-ai apucat tu de serverul RPG2 să joci şi până în momentul de faţă, mai sunt playeri care joacă de atunci şi până în prezent?

Auras: A trecut mult timp de atunci , iar cei pe care i-am întâlnit la începutul serverului s-au lăsat cu timpul, însă mai sunt câţiva şi păstrez legătură cu ei.

Skipper: Cum ţi se pare secţiunea Interviews? Crezi că trebuie schimbat ceva?

Auras: Pot spune că faci o treaba minunată cu această secţiunea şi arată bine cum este acum.

Skipper: Pentru final, ce ai să le transmiţi tuturor jucătorilor ai comunităţii B-Zone?

Auras: Încercaţi să lăsaţi ura de o parte şi să va aduceţi aminte că este doar un joc şi este făcut de distracţie. Daţi şi voi o mâna de ajutor pentru rezolvarea problemelor, desigur unde puteţi, şi nu mai puneţi vină doar pe STAFF-ul serverelor.

 

Acesta a fost interviul meu alături de Auras. Aştept păreri din partea voastră!

Link to comment
Share on other sites

Wrocker, este intradevăr un vechi jucător al comunității. Mereu a știut să iși facă treabă cu seriozitate și maturitate in ciuda vârstei fragede pe care a avut-o când a luat lider Avispa.

Interviul este frumos și la obiect deși este cam scurt.

Edited by AndriiPopa
Link to comment
Share on other sites

Aurel alias Wrocker este un jucator vechi pe aceasta comunitate, o persoana de treaba si foarte devotata in ceea ce face! Mereu isi face treaba cum trebuie si cand trebuie.

Un interviu frumos, felicitari!

Edited by eB PANDAHERE
Link to comment
Share on other sites

Il stiu pe auras de cand a primit functia de lider la avispa, era un nob si nu stia nimic, dar nu s-a schimbat dupa primirea anumitei functii, mai are el momente dar e nob, gg de interviu

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.