Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Steaua - CSU Sibiu 71-57. Victorie sub ochii lui Lăcătuș.


South zeEk
 Share

Recommended Posts

14_52_25_710.jpg

 

Oaspeţii au câştigat primul sfert (15-9), dar la pauză Steaua avea deja cinci puncte avans (35-30). Sub privirile lui Marius Lăcătuş, Sibiul a mai recuperat în sfertul trei când s-a apropiat la 3 puncte, dar în ultima parte a reuşit doar opt puncte, faţă de 19 ale gazdelor. Cu Dudzinski, Runkauskas şi Falker principalii marcatori, Steaua s-a impus cu 71-57. "E o victorie mare. Am venit după două înfrângeri, dar şi după multe schimbări, cum ar fi cea de antrenor" a declarat Randal Falker. "În câteva săptămâni, două, trei, poate o lună, vom fi în formă maximă și ne vom bate pentru titlu. Acesta este obiectivul nostru" a adăugat Malesevic. Etapa viitoare, Steaua joacă la Oradea, ÎN DIRECT la Digi Sport 4, vineri, de la 19:45. Kevin Hardy a recunoscut superioritatea roș-albaștrilor la finalul partidei. "Am făcut câteva greşeli, am ratat câteva coşuri şi pur şi simplu nu ne-a ieşit" a declarat jucătorul celor de la Sibiu. Fanii Stelei au fost și ei la înălțime. Au umplut sala și au realizat o coregrafie deosebită. "Nu vom pleca vreodată. Acum, mai mult ca niciodată" a fost mesajul suporterilor.

 

Sursa: DigiSport

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.