Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Proiect CS:GO Warnight - B-Night


Dionis Barbosu
 Share

Recommended Posts

iH41Kjl.jpg

Salutari si bine v-am gasit,

 

Prin acest anunt tin sa aduc la cunostinta proiectul deja inceput in cadrul comunitatii B-Zone in care dorim sa aducem un plus pe partea de Counter Strike Global Offensive.

Organizam o competitie de tip warnight 5v5 unde oricine se poate inscrie daca respecta regulamentul impus aici.

 

Daca si tu doresti sa participi atunci trebuie sa detii un cont de FACEIT pentru ca aceste meciuri se vor disputa pe aceasta platforma.

In cazul in care nu detii unul il poti crea gratuit aici: https://www.faceit.com/en

 

Daca detii deja un cont de faceit la fel tu cat si echipa ta cu care doresti sa te inscrii tot ce trebuie sa faci ca sa te poti inscrie este sa intri aici: https://www.faceit.com/en/organizers/4dfdd49a-d9d5-4aa2-816a-b491c5f6ccf4/BNight urmand sa selectezi turneul ce urmeaza (vezi poza aici)

Tinem sa precizam ca in momentul in care participati la competitie trebuie sa fiti prezenti obligatoriu si pe ts.b-zone.ro

Va asteptam pe toti sa participati la aceste turnee, pentru orice alte detalii/intrebari puteti comenta in acest topic, sa ne contactati pe TS3 sau sa lasati un PM organizatorilor

 

 

Pagina Facebook B-Night: https://www.facebook.com/Warnight-B-Night-1889567414653223/

Grup Steam: http://steamcommunity.com/groups/B-Night

Edited by Dionis Barbosu
Link to comment
Share on other sites

Blana!

Ești rugat să folosești mai multe cuvinte când postezi pentru a nu fi sancționat.

Îmi voi căuta și eu o echipă și probabil mă bag. Mult succes cu proiectul, consider că este un + pentru comunitate. 8-> :)>-

Edited by Marius
Link to comment
Share on other sites

@, Multumim frumos, te asteptam sa-l achizitionezi..sa avansezi in acest joc si cine stie poate pe viitor sa vrei sa incerci sa participi doar de distractie, dai insa de veste si prietenilor tai, poate ai diferite persoane care ar putea fi interesate, mulumim anticipat!

Link to comment
Share on other sites

Este o idee destul de interesanta. Chestiile de genul diferentiaza comunitatile, si dupa parerea mea interesul jucatorilor este mai presus de orice sistem/script. Felicitari pentru ceea ce faci si daca o sa imi gasesc si eu o echipa o sa particip la viitoarele editii.

Edited by Garret ROYAL
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.