Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Halep și-a aflat prima adversară de la Indian Wells » Când vor juca cele două


RW Shyphter
 Share

Recommended Posts

801844-halewp.jpg

 

 

 

 

Simona Halep (25 de ani) va juca în turul doi de la Indian Wells cu Donna Vekici (20 de ani), care a învins-o în primul tur pe Alison Riske, numărul 39 mondial, scor 6-3, 7-6.

Croata, locul 86 WTA, a beneficiat de wildcard pentru a participa la Indian Wells și reușit surpriza începutului de turneu.

Simona Halep n-a pierdut decât trei game-uri în fața lui Vekici în unicul meci în care s-au întâlnit, în 2013. Atunci, românca s-a impus cu 6-2, 6-1, în turul doi de la US Open.

"S-a luptat până la final, pentru fiecare minge. A trebuit să rămân acolo, să mă concentrez, să încerc să joc simplu şi am reuşit să mă calific", a spus Vekici, după meciul cu Alison Riske.

Meciul dintre Halep și Vekici va face parte din seria celor 8 jocuri care se vor juca sâmbătă, după ora 21:00. Ora exactă va fi anunțată în cursul zilei de astăzi.

 

 

 

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.