Jump to content

Faction General Rules


Kelton
 Share

Recommended Posts

Usor, ma, ca la urmatorul update ne reglementeaza "bossii" de pe B-Zone cat timp avem voie sa petrecem cu familia daca suntem intr-o factiune aici... Eventual ne trimit si camere de monitorizare...

Intr-adevar, daca faci raportu' faci si 20 ore ... Dar cum a zis @GF DaDo, una e sa le faci din placere si alta e sa le faci ca te obliga Nasu' K. Cand oi da si eu un report (nu la orele la care adminii stau pe codati la war) si mi s-ar raspunde, atunci sa vorbiti de activitate, fir-ar mama ei a dracu'. Ca majoritatea adminilor ori rup AFK-ul, ori se fac ca-i doare la peleu de reporturi.

 

@Keltone, cand ne-am apucat, astia mai vechi si mai inactivi, pielea p*lii astia care v-au ridicat serverele, aveam promis cont premium permanent. De ce acum ni s-a scos si tre' sa platim pentru el? Pai, pana mea, e mai usor sa "alimentati" (iykwim) daca-si cumpara prostii cont premium la 2-3 luni, nu?

 

Daca te deranjeaza, da-mi ban. Adevarul ramane, si o stii si tu si o stiti cu totii. Numai din clanuri va scoateti bani cacalau. Apropo, v-ati batut joc de economie in halu' asta, incat acum un level 13 are Infernus, Bullet si vreo 10kk in banca. Si nu ma luati cu rahaturi de genu' "stie sa faca afaceri, stie sa joace dice" etc. Sa ajunga casele de pe VW sa se vanda cu 30-40kk, sa nu mai poti sa iei un biz intr-o zona de cacat, la mama dracu' fara 3-4kk. Fuckin w0t, m8? Ce mi-ar placea sa denomineze iar, sau sa faca iar ceva de genu', sa-i vad pe toti cum plang...

 

Unii (nu neaparat eu) v-au ridicat comunitatea, sunt legende pe server si in factiuni, si se gasesc niste pielea p*lii care s-au apucat acu' un an sa ne faca inactivi si toate astea... Cititi cu atentie ce a scris Erow de locuri limitate pe rank-urile mari... si un singur sublider. ATUNCI ERA BA CEVA SA AI RANK MARE!

 

Nu mai scriu, ca-mi sar no-lifer-ii care au timp de 200 de ore pe luna in cap..

 

Badaboom, realest guy in the room, how you doin'.

Link to comment
Share on other sites

Repet si o sa ma repet de cate ori este nevoie. Cine este activ, merita locul unde este. Eu nu cred ca e atat de greu sa faci o ora pe zi. Si daca nu poti in timpul saptamanii, sa zic, faci 3 ore sambata si 4 duminica, pana la urma trebuie facut si raportul ala.

 

Daca se maresc rapoartele, la fel, nu e bine. "Nu avem timp sa facem si alte activitati, mai bine suntem civili" veti spune.

Daca se pun niste ore jucate pe luna, nu e bine. "Pai dupa ce termin raportul trebuie sa stau degeaba" veti spune.

 

Asta e chestia, ca voua nu va place munca si vreti sa vina asa rank-urile cu lingura. "Si e un joc". Pana la urma ati uitat pe ce tip de server jucati?

 

Oricum, acesta este ultimul meu post in aceasta sectiune, cred ca am facut destule post-uri de ce regula asta e buna. Puteti sa latrati in continuare, regula e printre cele mai bune din ultimul timp. Si asa o sa disparar stafiile astea din factiuni. Daca te simti, problema ta. :) .

 

edit: Am mai citit o chestie, ca eu dau exemple pe altii. Poftim, va dau exemplu pe mine. Invat dupa-masa, in fiecare zi ajung acasa la 7-8, depinde de zi. Am 2 pregatiri pe saptamana, ce e drept si alea mananca 2 zile cand diminetile mele nu mai exista. Deci imi raman 3 zile. Nu zic ca in diminetile alea rup jocul, dar joc o ora macar. Si am si eu liceu, prieteni, viata sociala. Ies in oras in fiecare week-end, nu stiu cum se face ca sunt no-lifer. Si totusi am 18 ore jucate lua aceasta pana acum.

 

 

Edited by Andyi16
Link to comment
Share on other sites

@@Andyi16, Ba, mai taci dracu din gura ca vorbesti ca sa nu adormi. Ma p*s pe regula voastra cu 20 de ore / luna atat la propriu, cat si la figurat. Altceva nu mai stiti decat sa stati ore intregi in fata unui monitor si sa beliti cariciu. Unii dintre noi mai si muncesc, altii au de dat BAC-ul, altii sunt la facultate, nu mai au chef de jocul asta ca inainte insa mai intra din placerea de a mai omori noobi cu wanted (cazul meu) si pentru ca mai schimbi cateva vorbe cu colegii si prietenii. Nu totul pe acest joc se bazeaza pe raport si bani cum multi dintre voi, astia de v-ati apucat de curand, credeti ca este. Inainte munceai de iti sareau capacele pentru un amarat de Sunrise care acum il iei daca castigi 2 eventuri si mai muncesti 2 zile. Atunci erau locuri limitate la rank, cum zice colegu` Erow, 5 locuri pentru rank 5 si 1 singur loc pentru sublider si nu se mai plangea nici dracu. Asteptai la rand pana sa-ti vina timpul tau pentru rank-up. In + acel rank 4-5 nu se doar pentru activitate si raport. In opinia mea de fost lider, nu dadeam rank 5 mai ales, decat daca aveam incredere in el. Membrii de rank 5 sunt BAZA unei factiuni impreuna cu subliderul si liderul. As mai putea sa dau "n" exemple dar nu mai are rost. Tu la 15 ani ai tai nu ai nimic altceva de facut decat sa mergi la liceu si sa vii sa belesti ochii in fata monitorului ca asa v-ati invatat toti. Cand o sa ajungi si tu sa ai examene importante sau un loc de munca o sa vezi ca iti bagi ceva in el de joc si intri doar de placere, daca o sa mai apuci timpurile alea. Hai noroc!

Edited by GF Maxim16
Link to comment
Share on other sites

Din moment ce nu mai sunt alte propuneri nu mai e necesar să ținem deschis acest topic. Părerea voastră despre acele ore jucate a fost notată, însă probabilitatea să n-o aplicăm este extrem de mică. Repet, nu folosesc la nimic jucătorii inactivi în facțiuni. Nu ținem bibelouri că nu ne ajută cu nimic. Puteți sta (degeaba) și ca civili, fără a încurca activitatea din cadrul facțiunilor.

 

Dacă aveți examene, ocupați-vă de ele. Dacă aveți familie, ocupați-vă de ea. Dacă aveți de lucru, ocupați-vă de el. Nu vă obligă nimeni să jucați dacă nu vreți, puteți ca civili să jucați cât doriți, însă în facțiuni va fi altceva de acum încolo. V-ați învățat mult prea prost din păcate, dar din fericire asta e doar pentru unii dintre voi. Cei care lăsați aceste comentarii negative aici sunteți sub 10% din numărul de jucători de pe server.

 

Actualizările astea, regulile astea, le facem pentru majoritatea jucătorilor, pentru binele tuturor și gândind la viitor. Din câți jucători există într-o facțiune probabil 1-2 dintre ei fac sub 20 de ore într-o lună de zile, majoritatea nefiind afectați cu nimic. O fi ăsta un joc, dar nu e single player să faceți ce doriți. Lucrurile pe care dorim să le implementăm nu le facem pentru noi, ci pentru server, chiar dacă unii sunt prea înguști la minte să realizeze asta. Degeaba vă gândiți doar la persoana voastră (ce mi-e bine mie, cum pot eu să intru pe server), pentru că nu așa funcționează lucrurile. Trebuie gândit la general, la majoritatea jucătorilor.

 

Efectele modificărilor se văd în timp. Rămâne de văzut dacă facțiunile vor scădea sau vor crește în activitate cu această regulă, după care veți putea comenta, nu acum :).

 

Iar pentru cei ce zic că sunt în gang și joacă doar două ore, în rest ce să facă. Pe lângă faptul că vi s-a spus mai sus că acumulați lejer orele necesare doar din activitatea la waruri, mai există o grămadă de alte lucruri de făcut: participări la evenimente, diverse arene de jocuri, joburi (faci bani), jocuri de noroc (pierzi banii făcuți la joburi), afaceri cu ceilalți jucători, roburi, escapuri, DM pe poliție, achievementuri, clan wars, SOCIALIZARE și o grămadă de alte lucruri. Nu cred că atunci când v-ați apucat de server v-ați înregistrat contul direct într-o facțiune. Nu cred că aveți cu toții skill 5 la toate joburile, aveți toate achivementurile și chiar nu există nimic de făcut în afară de waruri. Există, problema e să nu vă fie lene să le faceți. Repet, nu cred că nu e rezonabil să cerem jucătorilor din facțiuni (care au mai multe responsabilități și obligații ca ceilalți) să joace 20 de ore în 30/31 de zile. Practic e undeva la sub o oră pe zi. Dă-o-n-colo de treabă dacă și asta e mult de cerut...

Edited by Kelton
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.