Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Windows 7 - Problema fisiere

Share

Recommended Posts

Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Pai cand intru intr-un fisier mai exact cred ca .exe uitati cum mi se face si apoi nu se mai intra.

De cat timp aveti problema respectiva ?: De o saptamana.

Sistem de operare ?: Windows 7

Screenshot/Video: minut 0:3- 0:6 am intrat in samp_debug si uitati cum era iconita de la fisier la inceput si apoi dupa ce am intrat cum e si cum s-a facut albastru si nu mai merge, fix asa a facut si la samp, etc.

Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Sincer, scuzati-ma, dar habar n-am cum sa caut pe net, nu sunt priceput, sper ca ma ve-ti ajuta si asa.

@@DreQusoR, Atunci e clar... fii atent, ce poti sa faci... Ia executabila de upgrade de la win 7 la win 10 si dai update la windows 10, o sa se rezolve... Sistemele astea de operare de pe net... nu o sa fie niciodata cum trebuie, o sa aiba probleme mereu.

Fiti antena inaine sa mi se bugheze fisierul ce ma intreaba:

User account control:
Do you want to allow the following program from an unkown publisher to make changes to this computer?

Program Name: svchost.com
File origin: Hard drive on this computer:

Yes No (eu dau pe Yes ca daca dai pe No nu se intampla nimic)

Si dupa ce dau pe YES se bugheaza fisierul..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.