Jump to content

Cinci aplicații care îți vor face viața mai ușoară


Recommended Posts

Lista-aplicatiilor-infectate-cu-Viking-H

 

La scurt timp dupa aparitia iPhone-ului a aparut involuntar si o noua zicala: Exista o aplicatie pentru orice. De la app-uri care simulau un lightsaber, pana la Angry Birds, pe telefonul nostru s-au succedat trenduri si aplicatii de diverse proveniente.
Intre timp piata s-a diversificat, magazinele virtuale oferind din ce in ce mai multe app-uri, incet Android, Windows Phone si alte sisteme de operare aparand pe piata.
In tot acest timp, pe langa trend-urile pietii, au aparut si aplicatii care au ca scop imbunatatirea ta ca individ, conservarea ta – in unele cazuri – ba chiar si o aplicatie care iti infraneaza iesirile compulsive.
Acestea sunt 5 aplicatii care iti vor schimba viata!
Multi dintre noi s-au lovit de un baraj constant de notificari si mesaje in timpul programului de lucru sau seara, cand doresti sa stai si tu linistit in propiul cuib! Din pacate, telefonul a devenit un asistent personal in unele cazuri, iar prezenta lui este necesara. Doar ca nu ii tace gura! Ei bine, exista o aplicatie care te va ajuta sa scapi de notificarile calcatoare pe nervi.
OffTime este aplicatia ideala pentru cei care nu doresc acel baraj de notificari, putand sa iti tai atat fluxul in timpul orelor de munca, dar sa iti si distraga atentia. Notificari care pot fi oprite cu ajutorul acestei aplicatii pentru o perioada presatabilita de tine, scazand riscul de a pierde un loc de munca. Plus, inregistraza si cat si cum folosesti dispozitivul, putand sa iti faci o idee mai buna despre ce fel de obiceiuri ai in fata telefonului inteligent.
Una dintre cele mai penibile situatii este atunci cand intinzi mana sa faci cunostinta cu o persoana si aceasta iti spune ca va cunoasteti deja! Moment in care inghiti in sec si iti ceri scuze. Ei bine, aceste momente s-ar putea schimba, mai ales ca avem acum o aplicatie care ne ajuta sa ne aducem aminte detalii si fetele cunostintelor.
Humin este considerata cea mai buna aplicatie de acest gen. Faci o poza, adaugi niste detalii, iar aplicatia te va insinta daca cumva ai si ceva contacte in comun pe social media, extragand informatii si de acolo. In principiu este un creeper app, dar unul care te poate scoate din situatii destul de neplacute.
Cu toate ca aici am ales doua aplicatii… nu una, dar in cazul de fata discutam de o aplicatie care sa te puna pe picioare si una care sa te motiveze. Hai sa explicam si de ce! Prima aplicatie, este si motivul pentru care colegul Andrei a reusit sa dea jos in timp relativ scurt kilogramele in plus. Couch to 5K este aplicatia ideala pentru cei care incearca sa se apuce de alergat, alegand sa iti rezerve zilnic 30 de minute pentru a-ti pune in miscare corpul, fiind si o aplicatie interesanta pentru tinerii joggeri.
Pentru gameri, avem Zombies, Run! Ideea este ca daca te-ai saturat de un jogging traditional si ai nevoie de ceva kick in antrenamente, aceasta aplicatie este exact ceea ce cauti. Nu doar ca iti da un tel concret, dar ai si o poveste, jogging-ul in sine fiind gaminificat pentru a transforma actiunea in sine intr-un joc. Si credeti-ne redactorul pe cuvant… chiar merge.
Una dintre cele mai mari amenintari pe care un individ le infrunta la locul de munca este stresul. Iti ingroasa venele, te face mai recalcitrant, iti injumatateste viata… ce sa mai… Stresul nu este bun. Daca in trecut exista un concediu de 10 zile, undeva la cabana in varf de munte, astazi ai nevoie de un telefon mobil inteligent si conexiune la internet.
Headspace este o aplicatie de meditatie care nu se leaga de filozofii de viata sau de alte elemente, ci pur si simplu iti da optiunea de a te relaxa 10 minute pe zi, 10 zile pe saptamana, fara sa iti taie din program sau sa iti limiteze activitatile sociale.
Ai iesit in oras cu prietenii la o masa festiva. Una dintre cele mai anevoioase activitati este impartitul facturii de final. Un exercitiu de forta in unele cazuri, mai ales cand masa este prina, este scosul de telefoane si calculatul sumei pe care trebuie sa o achiti. Nu si daca ti-ai insalat TAB
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa scanezi chitanta, aplicatia digitizand bucata de hartie, lansad utilizatorul sa isi selecteze ceea ce a consumat, aparand instant totalul. Poti face asta cu mai multe farfurii si mai multe bauturi, ba chiar cu mai multi oameni, facand imaprtirea notei mult mai simpla.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.