Jump to content

Faction General Rules FINAL


Kelton
 Share

Recommended Posts

Eu si cu fratele meu raposat @@LuckyRoYaL stim asta cel mai bine. ;)

 

Nu ma intereseaza despre regulament, pareri legate de acesta si alte chestii pentru ca nu mai joc de aproximativ 6 luni, dar nu pot sa inteleg dc plm pupi atat in cur staff-ul. Esti de acord cu regulamentul si ti se pare ca schimbarea lui este o imbunatatire, bravo tie, n-am nimic cu asta, dar in schimb nu vad motivul pentru care ii iei pe toti la rost pentru parerile lor. Crezi ca primesti ceva daca pupi in cur staff-ul? Nu primesti nimic, stai calm.

Esti complet pe langa subiect cu reply-ul tau, aici discutam despre schimabrile regulamentului, nu despre cine pupa in cur si cine nu, ca daca e sa o luam asa si tu pupi in cur pe cei care sunt impotriva mea.

 

La orice schimbare exista pro si contra, de data asta se pare ca eu sunt pro si voi contra. Eu doar aduc argumente impotriva parerilor proaste care zboara pe aici.

 

Plus ca nu mai joci si vii aici hodoronc-tronc sa te iei de mine ca si cum ce ti as fi atacat eu tie.

Link to comment
Share on other sites

@@Andyi16, da, sunt pe langa subiect. Sa fie primit warn-ul, nu-mi pasa.

Nu m-am luat de parerile nimanui, ci doar de faptul ca esti un pupincurist si dai quote la fiecare sa ii explici situatia, de parca ei ar fi prosti si n-ar intelege romana si tu avocatul poporului.

In orice fel ai lua-o, eu nu pup pe nimeni, am si zis ca mi se rupe de parerile si de regulamentul vostru, nu-mi pasa daca esti obligat sa ai peste 20 de ore sau nu.

Daca esti PRO, da-i un +1 lui Kelton si gata, dar nu mai pupa atat, da-o drq de treaba. :)

Link to comment
Share on other sites

Nu știu cat e de greu sa joci măcar o ora pe zi, ce e așa greu? Si dacă joci o ora pe zi faci 30 de ore jucate. Nu cred ca te poti numi nolifer dacă joci o ora pe zi. Si eu am multă treaba in viața reala, si chiar acum am 9 ore jucate toată pună, fac 20 oricum ca am avut o problema, dar nu mi se pare exagerat 20 de ore pe luna. Chiar e așa mult?

 

De ce mai Jucați si intrați in facțiuni dacă nu puteți sta o ora pe zi? Poti juca jumate de ora dimineata si cealaltă seara si tot faci o ora pe zi.

 

Într-adevăr, nu știu de ce jucătorii vechi se plâng de treaba asta, da, era mult mai Funny in trecut, dar si acum e cu sistemele astea noi, asta depinde de la persoana la alta. Eu joc din 2013 si am prima cat de cat sistemele vechi pana la cele actuale.

 

Nu mi se pare așa exagerat sa joci o ora pe zi, serios? Înainte va plângeai ca sunt membrii din facțiuni inactivi, ca își fac raportul repede 3-4 ore si ies. Acum va plângeți ca sunt obligați sa joace mai mult si sa fie activi.

 

Nu înțeleg de ce se reproșează ca doar noliferii ar fi se acord cu asta. Eu nu sunt nolifer, adică samp-ul pt mine e pe ultimul loc, dar sa joci măcar o ora pe zi nu cred ca e mult, ce naiba.

 

După cum se vede fracțiunile in mare sunt pline, si cu siguranța printre acei 50 de membri sunt si inactivi care stau de umplutura. Voi care sunteți in facțiuni, nu va gândiți ca exista mulți civili câte și-ar dorii sa între intr-o facțiune, dar ghici ce, nu au loc. Așa s-ar face si locuri in facțiuni, ca pana la urma odată ce intri intr-o facțiune ai o responsabilitate in plus pe care ți-o asumi din momentul in care aplici si esti se acord cu asta. Nu poti sa faci fata si nu esti se acord, stai civil, vorba lui Kelton. Nu știți sa Jucați ca civili? Gândiți-va ca sunt civili care se joaca pe server si se distrează. V-ați învățat prost.

 

Cu siguranța exista persoane care m-ar judeca si aștept opiniile contra, dar pana la urma fiecare avem dreptul la opinie si eu mi-am spus-o pe a mea.

 

Nu știu câți gândiți așa, dar orice faci trebuie sa o faci cu seriozitate si cat mai multă implicare, depinde de gradul de importantă pe care il acorzi fiecărei chestii.

Link to comment
Share on other sites

Idg it toată treaba asta cu cele 20/30 de ore jucate minim pe lună.

A, ba da. Făceam pe noob-ul.

Bă, voi chiar vreți ca media de vârstă pe server-ul ăsta să fie sub 16 ani, că deh`, doar copchilașii școlari pot sta pe samp.

 

Sincer, nu-mi pasă. Cum zicea și Kelton în topicul celălalt. Bla bla bla playeri inactivi în facțiuni, bla bla bla, examene, familie, muncă - ocupați-vă de ele. Păi, așa e, nu pot să contrazic, că eu de aia m-am lăsat de fiecare dată. N-am avut timp pt joc, fiind ocupat cu munca și etc etc etc. Cu toții știm situația. Dar, prin obligarea playerilor să joace 20-30 de ore pe lună, deja e absurd. E ca la muncă? Ai normă de 168 de ore, pac, ești plătit pt ele ? Păi plm... s-a dus distracția cum am zis. Nu mai e joc 4 fun, ci joc 4 money / nolifereală.

 

Hai bine mă. Păcat de playerii vechi din 2011 care mai activează (așa puțin) pe server. Și-așa s-au retras toți. Ne retragem și noi, care am mai rămas (dacă mai sunt, totuși).

 

 

A venit vara. Hai la terase, lăsați samp-ul :)

 

V-am pupat, sănătate.

Edited by HaoS I S4F I
Link to comment
Share on other sites

@@LORD Arhix, de ce să fie diminuat? Perioadele sunt bune așa cum sunt acum, dacă vrei să primești rank-up mai repede joacă-te pe RPG3 sau RPG4, acolo perioadele sunt mai mici față de RPG1 și/sau RPG2.

 

@@W i s l e r, e mai bine acum după părerea mea. Să fim serioși, dacă tu ai fi în LVPD sau SFPD ți-ar conveni să faci raportul în Los Santos în cele mai populate zone precum Temple, Santa Maria Beach și nu numai. Nu văd a fi ceva rău dacă cei din LVPD și/sau SFPD cer acord pentru a amplasa radar în acea zonă iar dacă la momentul respectiv nu se află nimeni acel membru să-și poată face raportul liniștit. Nu se compară o oră cu radarul în LS sau o oră cu el în SF. Îți zic eu, numărul de puncte pe care o să-l faci nu se compară, în LS poate e chiar de 2 ori mai mare.

 

@, să fiu sincer nici eu nu prea sunt de acord cu regula asta de 20 de ore dar o să-i dau mention și lui Kelton mai jos cu o sugestie personală, poate o să facă ce zic eu sau o să țină cont măcar.

 

@@Postasul, a rămas la fel, perioadele de rank-up sunt la fel ca înainte, nu s-a schimbat nimic cel puțin până acum.

 

@@Kelton, până acum n-am apucat să-mi zic părerea despre noua regulă cu orele jucate. O să vreau să citești până la capăt ce zic acum și poate vei ține cont pentru că în opinia mea nu e o chestie atât de rea. Bun, după cum poate ai observat și tu foarte dar foarte mulți au început să se revolte că vai Doamne s-a introdus regula asta prin care dacă nu ai 20 de ore / lună ești demis din facțiune (asta dacă faci parte dintr-o facțiune). După părerea mea regula asta are avantaje dar și dezavantaje și o să-ți zic mai jos ce și cum.

 

 

Avantajele adăugarea unei astfel de reguli:

 

- membrii care o ard aiurea în facțiuni, intră doar pentru login, nu ajută cu nimic facțiunea vor fi demiși dacă nu vor îndeplini acel număr de ore jucate în fiecare lună.

- posibilitatea jucătorilor să se afirme într-o facțiune.

- se vor putea observa membrii care chiar se dedică, sunt activi și ajută cu ceva facțiunea și se pot face diverse comparații între cei activi și cei inactivi care nu ajută cu nimic.

- facțiunile vor fi cât se poate de active și nu vor mai există jucători care se vor plânge că nu răspunde nimeni la /service taxi, medic, /needlicense ș.a.m.d

 

 

Dezavantajele dacă această regulă ar rămâne în continuare în vigoare:

 

- foarte mulți vor începe să devină sau vor fi mai mult ca sigur obligați într-un fel să intre pe joc să facă acel minim de 20 de ore pe lună dacă nu vor să fie demiși.

- unii din cei ce au facțiuni nu vor mai juca de plăcere ci din obligație.

- mulți ar continua să se revolte și să încerce să schimbe regula (chiar dacă asta e practic imposibil pentru că deciziile se iau de către cei din staff și trebuie să fie un număr considerabil de jucători care să-și dorească această schimbare).

 

 

 

Bun, după cum ziceam, după părerea mea eu așa concep regula asta. E și bună dar și rea. Acum, eu înțeleg că regula aceasta e cu un alt scop și anume să oferiți posibilitatea și jucătorilor de nivel mic să se afirme într-o facțiune, să poată intra și ei undeva și aplicațiile să nu fie mereu închise pentru lipsă de locuri sau mai știu eu ce. Nu zic că am dreptate dar am tot dreptul să-mi exprim punctul de vedere și să încerc să-i fac și pe unii să înțeleagă că ăsta e un joc, nu ești obligat să ai o facțiune ca să te joci SA:MP. Evident că nu e tot una să fi civil sau să ai o facțiune. Și eu ca și civil efectiv nu prea am ce face, nu m-aș vedea jucând ca și civil pentru că nu ai foarte multe activități de făcut, bine știu că poți face job, evenimente sau să participi tu însuși la evenimente și mai multe dar să fim serioși, nu prea ne atrage lucrul ăsta. Eu personal am facțiune pe RPG3 și RPG4 și stau foarte prost cu orele jucate pe lună deoarece sunt clasa a 12-a, mai am puțin și vine BAC-ul, sunt și YouTuber și filmez pentru canalul meu și în ultima perioadă am jucat doar când filmam și atât.

 

 

Mai jos îți pot da câteva sugestii de modernizare a acestei reguli care poate că i-ar face mulțumiți pe unii dintre jucători și nu numai:

 

- regula cu 20 de ore să rămână pentru moment așa cum e să vedem ce se întâmplă, dacă vor fi mulți jucători demiși pentru inactivitate

- să nu fie aplicată membrilor de rang 4/5+ dar din partea lor să se vadă mai multă activitate prin alte metode (organizarea de activități în cadrul facțiunii, susținerea cât mai multor teste dacă e cazul etc.)

- regula să sufere o modificare în cazul în care un membru de facțiune are inactivitate. Spre exemplu, dacă un membru dintr-o facțiune și-a pus inactivitate 7 zile în luna respectivă să fie un minim de 15 ore și acum probabil o să spui că mai sunt suficiente zile pentru a face acele 20 de ore dar după cum ziceam, alții sunt la facultate, sunt ocupați cu altceva, liceu, YouTube (cazul meu) sau orice altceva și acum din nou probabil îmi vei spune dacă n-ai timp pentru o facțiune rămâi civil dar intervin iarăși aici, nu se compară să fi civil sau să ai o facțiune, comunici și tu cu colegii, te distrezi, mergi pe wanted sau faci comenzi și prin asta efectiv faci ore jucate și nu te plictisești.

- jucătorii vechi pe comunitate (peste 2-3 ani) și cu o istorie în spate, un Faction Log bun sau orice alt avantaj față de cei noi care vor să se afirme să nu fie tratați cu indiferență, merităm mai mult și asta o spun pentru toată lumea. Aici nu mi se pare nici mie corect să fiu tratat la fel ca un jucător care acum câteva zile s-a apucat de server și vrea el să intre într-o facțiune. Nu, dacă eu am muncit și el poate.

 

 

 

Cât atât am avut eu de spus, nu știu dacă o să stai tu să citești tot dar asta e părerea mea referitoare la această minunată regulă cu 20 de ore în fiecare lună. Deja mă cunoști Răzvane, știi ce mă duce capul așa că poate o să faci ceva în privința acestei reguli și vei ține cont de ce am zis mai sus. :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

@Botys Ghytza

 

Propunerile tale mi se par atat de negandite.

 

In primul rand, spui ca regula a nu fie aplicata celor de rank 4 sau 5, pentru ca ei s-ar afirma prin alte metode: teste, oragnizarea de activitati. Pai asta inseamna ca ei vor face cel putin o ora jucata in plus la numarul de ore jucate pe luna :)) .

 

In al doilea rand, acuma vrei sa se faca experimente, sa vezi cine iese cine nu iese, cine e demis si cine nu. Sa fie aplicata si punct.

 

In al treilea rand, stau si ma gandesc daca ti-ai pus mintea la contributie cand ai zis ultima propunere. Adica tu vre niste privilegii ca ai tu rank-uri 4-5-6-7, adica tu ai vrea intr-un fel sa ramai acolo cu munca ta, dar degeaba, ca nu faci nimic productiv, iar altii, "nubii de civili" sa sta ca vitele la job-uri ca vezi doamne tu ai munca in spate si ca trebuie sa fii rasplatit, acuma stai cu burta la soare.

 

Tocmai tu spui ca nu ai timp si asta se poate vedea prin activitatea ta lunara de pe abele servere (18 ADUNATE pe rpg 3 si 4). Atunci cand intrii in factiuni, iti asumi as o responsablitate. De ce nu te lasi? Ai bac, termina u bac-ul si apuca-te din nou cand ai timp. Nu mai ocupati locruile aiurea prin factiuni, ca voi sunteti singurii care nu faceti nimic si de aia sunt aplictiile inchise la majoritatea factiunilor. Pentru ca stati acolo de umplutura.

 

Nu mi se pare normal, in continuare. Cine vrea factiune sa fie activ. Oh, aveti bac? Prietea? Facultate? Bravo draga, lasa-te de joc, termina ce ai de facut si apuca-te cand ai timp.

 

! JOACA e pentru cine are TIMP. !

Link to comment
Share on other sites

@@Andyi16, observ că tu comentezi oricărui membru de pe comunitate care încearcă să-și exprime punctul de vedere. Nu te-ai săturat să te bagi singur în seamă? Duci lipsă de atenție dragul meu? Am tot dreptul și eu dar și alți jucători de pe comunitate să ne exprimăm punctul de vedere și să ne dăm cu părerea despre acest update, nu înțeleg de ce te bagi singur în seamă când nu-ți cere nimeni părerea. Fiecare înțelege ce vrea din asta ;)

Link to comment
Share on other sites

@Botys_Ghytza Nu, dragul meu, nu duc lipsa de atentie. Asa cum voi va exprimati opinia si eu mi-o exprim pe a mea despre opiniile voastre. Dn nou, post aiurea prin sectiunea asta, daca ar fi avut treaba cu regulamentul as mai fi zis.

 

ON topic: Ultimul meu post aici, regula oricum va fi aplicata, puteti sa amenittati ca va lasati, ca nu stiu ce, ca in final toti o sa va apucat la loc :)) . Tipic.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Atâta gargară pentru o regulă, n-am văzut așa ceva. Cine vrea să facă +20 de ore pe lună, face și rămâne într-o facțiune, cine nu face, nu rămâne și joacă fără sau nu mai joacă. Ce dracu e așa greu?

 

 

Link to comment
Share on other sites

@@Kelton, citez din ultimul update: "Pentru a primi o ora jucata va trebui sa acumulati 60 de minute spre deosebire de vechiul sistem unde erau suficiente doar 30 de minute." Mi-am petrecut aseara in joc 3h si 19 m, iar la orele jucate lunare mi-a fost punctata doar o ora. Intradevar, nu pot spune ca am stat tot timpul asta pe server, dar asta e si ideea. NU PUTEM STA 60 de minute si sa jucam incontinuu pe server, iar asta face ca din 4 ore petrecute pe server sa ni se adauge la orele lunare MAXIM 2. Tie nu ti se pare ca e cam mult? Nu toti avem acelasi timp disponibil pentru acest joc. Tu ai spus rapid ca fiecare joaca cat vrea. Ok. Partea proasta e ca scade nivelul pe server. Server-ul va ramane plin de copii fara minte. Facand referire la copii, mersi ca m-ai facut si pe mine unul dintre ei desi am 21 de ani si muncesc. Cand am spus ca totul se invarte acum pe server in jurul banilor m-am referit ca acum aproape orice se poate cumpara cu bani. Putea fi facuta chestia asta sa iasa profitul intr-un alt mod, in care sa nu strici gameplayul, dar ma rog. Voi tot cum vreti o sa faceti pentru ca majoritatea este mai mare fata de cei care inca mai gandesc.

 

Ai dreptate, pentru a primi o oră jucată (60 de minute) trebuie efectiv să joci acele 60 de minute, să te miști, să faci ceva. Nu trebuie să petreci 4 ore pe server pentru a primi 2, trebuie efectiv ca orele petrecute pe server să fie ore în care tu activezi (te miști și faci ceva). Dacă stai afk sau nu faci nimic nu se consideră că joci. Timpul ăsta poate fi realizat foarte ușor făcându-ți raportul de activitate la facțiune, făcând joburi, participând la evenimente, dând roburi și așa mai departe. Dacă va scădea sau nu nivelul pe server după această modificare rămâne de văzut. Cât timp nu poți îndeplini niște cerințe minime înseamnă că tu nu ești apt pentru respectivul lucru. Dacă tu ai soluții pentru aceste probleme noi le așteptăm. Până acum marea majoritate a jucătorilor nu vor fi influențați de această modificare.

 

@@Andyi16, Pupincurist mode on ? =)))

 

@@Kelton, Da' de ce sa joci 20 de ore pt a intra intr-o amarata de factiune, o faci pentru distractie sau din obligatie..nu prea am inteles regula asta ?

 

O faci din obligația de a demonstra că ești activ și că meriți să stai într-o facțiune. Dacă n-ai timp suficient să dedici facțiunii pur și simplu nu aplica. Nu e mare filosofie.

 

@@Kelton, regulamentul asta nu e buna de tot Notă: Regulile de mai sus nu se aplică în cazul jucătorilor AFK (cu sau fără clepsidră).

 

That rule was put there so you (as a department member) don't give wanted to an AFK player (a player that doesn't move or react at all, even though he doesn't have the hourglass which samp gives when on escape). Why is this? There are situations when the player might go away from the PC and leave it as it is without hitting the escape button. Then you (the department member) come and give him wanted for whatever reason and after which you kill him. That player can't defend himself, pay your fines and so on if he is not at the computer, so it is illogical to punish him.

 

If on the other hand the player was active when you reached him and he is just pretending to be afk you can punish him. You just need proofs that he was active.

 

 

 

@@Kelton, până acum n-am apucat să-mi zic părerea despre noua regulă cu orele jucate. O să vreau să citești până la capăt ce zic acum și poate vei ține cont pentru că în opinia mea nu e o chestie atât de rea. Bun, după cum poate ai observat și tu foarte dar foarte mulți au început să se revolte că vai Doamne s-a introdus regula asta prin care dacă nu ai 20 de ore / lună ești demis din facțiune (asta dacă faci parte dintr-o facțiune). După părerea mea regula asta are avantaje dar și dezavantaje și o să-ți zic mai jos ce și cum.

 

 

Avantajele adăugarea unei astfel de reguli:

 

- membrii care o ard aiurea în facțiuni, intră doar pentru login, nu ajută cu nimic facțiunea vor fi demiși dacă nu vor îndeplini acel număr de ore jucate în fiecare lună.

- posibilitatea jucătorilor să se afirme într-o facțiune.

- se vor putea observa membrii care chiar se dedică, sunt activi și ajută cu ceva facțiunea și se pot face diverse comparații între cei activi și cei inactivi care nu ajută cu nimic.

- facțiunile vor fi cât se poate de active și nu vor mai există jucători care se vor plânge că nu răspunde nimeni la /service taxi, medic, /needlicense ș.a.m.d

 

 

Dezavantajele dacă această regulă ar rămâne în continuare în vigoare:

 

- foarte mulți vor începe să devină sau vor fi mai mult ca sigur obligați într-un fel să intre pe joc să facă acel minim de 20 de ore pe lună dacă nu vor să fie demiși.

- unii din cei ce au facțiuni nu vor mai juca de plăcere ci din obligație.

- mulți ar continua să se revolte și să încerce să schimbe regula (chiar dacă asta e practic imposibil pentru că deciziile se iau de către cei din staff și trebuie să fie un număr considerabil de jucători care să-și dorească această schimbare).

 

 

 

Bun, după cum ziceam, după părerea mea eu așa concep regula asta. E și bună dar și rea. Acum, eu înțeleg că regula aceasta e cu un alt scop și anume să oferiți posibilitatea și jucătorilor de nivel mic să se afirme într-o facțiune, să poată intra și ei undeva și aplicațiile să nu fie mereu închise pentru lipsă de locuri sau mai știu eu ce. Nu zic că am dreptate dar am tot dreptul să-mi exprim punctul de vedere și să încerc să-i fac și pe unii să înțeleagă că ăsta e un joc, nu ești obligat să ai o facțiune ca să te joci SA:MP. Evident că nu e tot una să fi civil sau să ai o facțiune. Și eu ca și civil efectiv nu prea am ce face, nu m-aș vedea jucând ca și civil pentru că nu ai foarte multe activități de făcut, bine știu că poți face job, evenimente sau să participi tu însuși la evenimente și mai multe dar să fim serioși, nu prea ne atrage lucrul ăsta. Eu personal am facțiune pe RPG3 și RPG4 și stau foarte prost cu orele jucate pe lună deoarece sunt clasa a 12-a, mai am puțin și vine BAC-ul, sunt și YouTuber și filmez pentru canalul meu și în ultima perioadă am jucat doar când filmam și atât.

 

 

Mai jos îți pot da câteva sugestii de modernizare a acestei reguli care poate că i-ar face mulțumiți pe unii dintre jucători și nu numai:

 

- regula cu 20 de ore să rămână pentru moment așa cum e să vedem ce se întâmplă, dacă vor fi mulți jucători demiși pentru inactivitate

- să nu fie aplicată membrilor de rang 4/5+ dar din partea lor să se vadă mai multă activitate prin alte metode (organizarea de activități în cadrul facțiunii, susținerea cât mai multor teste dacă e cazul etc.)

- regula să sufere o modificare în cazul în care un membru de facțiune are inactivitate. Spre exemplu, dacă un membru dintr-o facțiune și-a pus inactivitate 7 zile în luna respectivă să fie un minim de 15 ore și acum probabil o să spui că mai sunt suficiente zile pentru a face acele 20 de ore dar după cum ziceam, alții sunt la facultate, sunt ocupați cu altceva, liceu, YouTube (cazul meu) sau orice altceva și acum din nou probabil îmi vei spune dacă n-ai timp pentru o facțiune rămâi civil dar intervin iarăși aici, nu se compară să fi civil sau să ai o facțiune, comunici și tu cu colegii, te distrezi, mergi pe wanted sau faci comenzi și prin asta efectiv faci ore jucate și nu te plictisești.

- jucătorii vechi pe comunitate (peste 2-3 ani) și cu o istorie în spate, un Faction Log bun sau orice alt avantaj față de cei noi care vor să se afirme să nu fie tratați cu indiferență, merităm mai mult și asta o spun pentru toată lumea. Aici nu mi se pare nici mie corect să fiu tratat la fel ca un jucător care acum câteva zile s-a apucat de server și vrea el să intre într-o facțiune. Nu, dacă eu am muncit și el poate.

 

 

 

Cât atât am avut eu de spus, nu știu dacă o să stai tu să citești tot dar asta e părerea mea referitoare la această minunată regulă cu 20 de ore în fiecare lună. Deja mă cunoști Răzvane, știi ce mă duce capul așa că poate o să faci ceva în privința acestei reguli și vei ține cont de ce am zis mai sus. :)

 

 

 

Botys acei foarte mulți jucător sunt undeva sub 10% din numărul total de jucători de pe server, poate nici atât. Dacă te uiți frumos aici https://www.rpg.b-zone.ro/stats/monthlyPlayed vei observa că sunt peste 2200+ jucători care au minim 20 de ore jucate într-o lună de zile. Numărul total de locuri în facțiuni nu e nici pe aproape de numărul de jucători activi. Din punctul meu de vedere sunt mai multe avantaje decât dezavantaje cu o astfel de regulă. Cum spuneai și tu, scăpăm de jucătorii care efectiv stau în facțiuni și nu fac nimic, ocupând locuri pentru alți jucători care sunt într-adevăr activi și ar putea face treabă. Scăpăm de jucătorii cu multiple conturi în facțiuni care din nou ocupă locuri degeaba și încearcă să facă mai multe lucruri simultan. Cum e mai ok, să aibă mai mulți șansă de a intra în facțiuni sau un singur jucător să aibă 3 conturi în facțiuni și să nu-și facă treaba pe niciunul dintre acele conturi așa cum ar trebui? Mulți doresc un joc mai bun dar nu fac nimic în a face jocul efectiv mai bun. Lucrurile astea nu se pot realiza de jucători inactivi sau jucători care nu își dau într-adevăr interesul.

 

Efectiv, din punctul meu de vedere, nu are niciun rost să ținem astfel de jucători în facțiuni indiferent de vechimea care o au în acea facțiune. Locurile sunt limitate, dacă ar fi fost nelimitate atunci da, n-ar fi încurcat pe nimeni și nu aveam nimic cu ei. Facțiunea trebuie văzută asemenea unui job din realitate, unde te duci să muncești și să fii plătit (majoritatea facțiunilor oferă plată pe raportul efectuat). Dacă nu ai timp să muncești ești dat afară de la locul de muncă, nu? Îți pot da un alt exemplu. Gândește-te că tu nu mai ai timp să faci YouTube și scoți clipuri o dată la două, trei săptămâni sau nici atât. Crezi că abonații tăi ar fi mulțumiți de tine? La fel nu suntem nici noi mulțumiți de jucătorii inactivi. Cei ce și-au făcut treaba, au ajuns cu rank mare și au vechime în facțiune sunt mereu apreciați (fapt pentru care li se oferă șansa la diverse funcții). Dar dacă nu mai ai timp, lasă fratele meu pe altul și-ți reiei locul când ai timp. Eu dacă m-aș pune acum să inactivez vouă v-ar conveni?

 

Pur și simplu nu sunt obișnuiți jucătorii cu astfel de cerințe, asta e problema. O să se obișnuiască de acum încolo. Nu e imposibil de realizat acel număr și a fost gândit inclusiv pentru cei ce au 2 săptămâni de inactivitate.

Link to comment
Share on other sites

@@Andyi16, Pupincurist mode on ? =)))

 

 

Ti-as da 1000 de plusuri =))))))))))))))))))))))))))))))))$$$$$$$$

 

Hai cu warn, dar faza asta ramane in istorie !

P.s @@Kelton, important pentru next update!! <<In mijlocul fiecarui oras v-a aparea o statuie cu numele Kelton unde pupincuristii pot exersa>>

Nota: Excesul de pupincurism v-a fi ,,pedepsit" cu 1 gold. Doar asa sa mai creasca activitatea pe server.

 

@@Bobo cand mai urci pe la rond sa vii sa iti dau o cafea la Debora :)) (p.s te-am vazut aseara) cu furia alba.

Edited by Postasul
Link to comment
Share on other sites

@@Kelton, îți dau dreptate cu ceea ce ai zis, eu efectiv mi-am dat cu părerea din perspectiva mea referitor la această regulă. Știu că acum pentru unii jucători pare o regulă stupidă și nefolositoare dar e cu intenții bune implementate, am zis mai sus și eu de ce și ai menționat și tu asta. Normal că abonații n-ar fi mulțumiți dacă aș fi din ce în ce mai inactiv pe canal, ai dat un exemplu cât de cât plauzibil care să coincidă cu situația asta, eu oricum înțeleg la ce ajută regula cu 20 de ore / lună, mai sus voiam doar să subliniez ce avantaje și dezavantaje văd eu după gândirea mea.

 

Dar totuși, hai să-ți dau un exemplu, poate că asta n-ar fi atât de rău dacă s-ar adăuga și atunci poate atunci am mai rezolva puțin problema. Să zicem că faci parte dintr-o facțiune, ai o anumită vechime și un rang destul de mare și se întâmplă ca în luna respectivă să nu reușești să atingi acel minim de 20 ore lunar cu toate că ai avut sau n-ai avut inactivitate, pur și simplu n-ai făcut minimul de 20 de ore. Nu e mai ok să se acorde o sancțiune mai ușoară decât demitere? Zic și eu, poate în luna respectivă s-au întâmplat foarte multe sau acea persoană n-a avut timp de joc așa cum are de obicei și ar fi păcat să-și bată joc această regulă de munca lui. Mereu se pot găsi alternative dacă vrem să le vedem. Nu vreau să fac din țânțar armăsar, mie-mi convine și nu-mi convine regula asta dar pentru ceilalți cât și pentru mine într-o oarecare măsură se pot găsi alternative.

 

 

Ele pot fi aplicate și celor nou intrați în facțiune, sunt multe soluții care se pot găsi. Uite aici un alt exemplu, n-ai fost capabil să faci 20 de ore într-o lună? Luna viitoare faci 40 sau ești demis. Mă rog, înțelegi unde vreau să ajung.

 

 

Chiar sunt curios ce o să se întâmple la sfârșitul lunii Aprilie și să văd câți vor fi demiși pentru treaba asta. Activitatea va fi în creștere, asta e 100% sigur că se va întâmpla dar mă tem că mulți vor prefera să plece de unii singuri decât să fie demiși.

Link to comment
Share on other sites

@@Kelton, vezi că se pot găsi și mici alternative benefice.. nu e atât de greu, trebuie doar să ne dorim asta, eu o să susțin în continuare regula pentru că ne va spori activitatea celor din facțiuni dar mai trebuie să îi și înțelegem uneori și să fim mai blânzi. Îți pot da mai multe idei pe slack dacă vrei :))

 

Și da, arată drăguț, nu știam de ce s-a modificat așa dintr-o dată, bănuiam eu că ați modificat voi ceva :))

 

 

Link to comment
Share on other sites

@@Kelton, Pizdulice, am zis ca mi s-a spart ecranu prima data :))

Link to comment
Share on other sites

Ti-as da 1000 de plusuri =))))))))))))))))))))))))))))))))$$$$$$$$

 

 

Hai cu warn, dar faza asta ramane in istorie !

P.s @@Kelton, important pentru next update!! <<In mijlocul fiecarui oras v-a aparea o statuie cu numele Kelton unde pupincuristii pot exersa>>

Nota: Excesul de pupincurism v-a fi ,,pedepsit" cu 1 gold. Doar asa sa mai creasca activitatea pe server.

 

@@Bobo cand mai urci pe la rond sa vii sa iti dau o cafea la Debora :)) (p.s te-am vazut aseara) cu furia alba.

Incerca ca atunci cand faci o ironie sa te asiguri ca scrii cum trebuie, ca altfel devii penibil.

 

Nu o sa te prinzi probabil ce ai gresit, dar e ok :). Nici nu ma astept sa intelegi.

Link to comment
Share on other sites

@@Kelton,it is not so hard to press the escape button when someone wants to go away from his computer , but for us it is hard to decide if the player is afk or not every time , we are used to decide looking at the hourglass but now with this new rule there will be much abuze , this just happened to me today , i went to arrest someone, i found that there is no hourglass, and he isn't moving also , i ms-ed him , then i said on /d that he is afk :xx , but when i was waiting , he got kick from the server(afk on wanted) and i didn't even got a point.

Link to comment
Share on other sites

Ceva era sa primim recompense in functie de orele jucate, sa se vada diferenta intre cei activi si inactivi altfel, nu sa fortam in felul asta sa jucam.

 

Cum a spus si moartea, singura modalitate de a avea jucatori activi este aceea de a fi recompensati nu de a fi obligati sa faca ceva.

Link to comment
Share on other sites

 

Cum a spus si moartea, singura modalitate de a avea jucatori activi este aceea de a fi recompensati nu de a fi obligati sa faca ceva.

 

Nu sunteti recompensati cu rank si faction history? :))) Salariu se primeste din raport (mai putin news reporters), daca asta urma sa se zica. Nu esti obligat sa te joci, daca ai timp si iti place, te joci ca iti place pana la urma. Daca nu iti place, nu mai juca, e simplu. Nu te tine nimeni cu forta sincer. :))

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.