Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Faction General Rules FINAL


Kelton
 Share

Recommended Posts

YebYr8y.png

Salutare,

 

Dorim să vă informăm că am finalizat regulamentele generale pentru facțiuni și am actualizat websiteurile cu ele. Le puteți găsi în tabul Factions făcând mai apoi click pe titlul regulamentului a tipului respectiv de facțiune.

 

Asta, sau accesând următorul link https://www.rpg.b-zone.ro/factions/peacefulRules și pe urmă selectând tabul dorit din partea dreaptă a ecranului.

 

Toate regulile de acolo se vor aplica din acest moment, excepție regula care cere minim 20 de ore jucate într-o lună de zile. Aceasta din urmă se va pune în aplicare de luna viitoare, așadar primii membrii de facțiune care sunt inactivi vor fi sancționați la finalul lunii Aprilie.

 

Prin acest anunț rugăm toți liderii să-și actualizeze regulamentele interne dacă există reguli care se bat cap în cap cu regulile generale (ștergeți acele reguli). Dacă aveți nelămuriri luați legătura cu adminii responsabili de facțiuni să vă îndrume ce să modificați.

 

În săptămânile ce urmează vom actualiza și regulamentele liderilor. Ca o mențiune, s-ar putea să mai facem modificări la aceste regulamente dacă vedem că încă sunt reguli lipsă.

 

English

 

 

Hello,

 

We wish to inform you that we have finished the general faction rules and we have updated the websites with them. You can find them in the Factions tab by clicking the title of the rules from the faction type you want.

 

This, or by accessing https://www.rpg.b-zone.ro/factions/peacefulRules and then selecting the wanted tab from the right corner of the screen.

 

All rules from there apply from this moment, except the rule with 20 hours played a month. This one will be applied only from next month, so faction members that are inactive will only be punished at the end of April.

 

By this announcement I ask all leaders to update their internal rules if there are any rules that contradict the general ones (delete them). If you have questions get into contact with the faction admins to show you what you need to modify.

 

In the following weeks we will update the leader rules. As a note, we might bring other modifications to these rules if we see that there are still some rules missing.

 

Link to comment
Share on other sites

Frumos update la regulament.

 

Legat de regulamentul liderilor, ar fi mai bine sa fie diminuat numarul de zile pentru rank up.

Edited by LORD Arhix
Link to comment
Share on other sites

Regulamentul e bun.

 

Legat de ce a zis Arhix mai sus, trebuie umblat putin la Departamente la zilele neceaare pentru rank-up ( sa fie scazute putin) in rest, este ok asa cum e.

 

Asteptam modificarile la lideri.

Link to comment
Share on other sites

Sa clarifici chestia cu, confiscarea licentei de condus, acum ai posibilitatea sa confisi o ora sau cinci ore, ar fi oke pt contrasens 4 ore pentru nos 5 ore si tot asa.

 

Daca faceti regulament si la leaderi admini civili etc sa bagati 40 ore minim sau mai mult, cam multi admini si leaderi inactivi. Daca vrei sa te ocupi de functie rezerva-ti timpul deoarece e si aceasta monotonie pe servet, nu un targ nu un war 4 fun nu ..nimic pai cum dracu sa nu se plictiseasca lumea intra isi face raportu mai vorbeste cu unu altu si gata.. iese ca n-are ce face.

Edited by Eu sunt WiSsh din Moldova
Link to comment
Share on other sites

Lasati zilele pentru rank asa cum sunt. De ce sa poti sa schimbi factiunile ca pe sosete? Pentru ca asa o sa se schimba factiunile in fiecare luna.

 

Propunerea mea: eliminarea posibilitatii de a avea lider si o functie de admin\helper.

 

De ce spun acest lucru?

 

Pentru inceput, functia de lider este MUUULT mai mult decat forumareala, rapoarte si alte lucruri. Multi dintre acesti lideri-admini\helperi nu comunica deloc cu membrii, nu au o relatie atat de stransa cu acestia. Unii doar corecteaza rapoarte si sanctioneaza. In rest, nu exista comunicare, nu exista absolut nicio relatie intre lider si membrii factiunii. Oamenii au intrebari, asteapta raspunsuri, subliderii nu pot raspunde la toate intrebarile. Liderul poate fi contactat doar prim PM, parca nu ar fi cel mai important om din factiune.

 

Liderii ar trebui sa se implice cel mai mult pentru factiunea lor doar, pentru ca e mai mult decat o functie si mai mult decat niste rapoarte si asa mai departe.

 

Sunt de parere ca ar trebui sa se revina la vechiul sistem, in care puteai sa ai doar o functie. Nu mi se pare asa normal sa nu existe comunicare cu membrii factiunii.

Link to comment
Share on other sites

Nu este necesar o micșorare a numărului de zile privitor la Rank-up, deoarece într-o facțiune nu stai pentru Rank ci doar de plăcere. Nu vad rostul scăderii acestei reguli deoarece e o metodă de-a încuraja inactivitatea membrilor.

Link to comment
Share on other sites

Într-adevă ar fi necear un număr mai mare de ore necesar pentru lideri pe lună, sunt destui lideri inactivi.

 

La noul regulament ar trebuie să fie clarificat cu ce se sancționează, gen

-Liderii trebuie să facă ... ... ... (sancțiune:demitere), exact cum e la regulamentul serverului și la facțiuni.

 

Link to comment
Share on other sites

O porcarie in mare parte regulamentul, obligat sa joc 20 de ore pe luna sa nu fiu dat afara? Serios? Daca eu doar 2 ore alea la war am chef sa le joc care e problema, nu sunt obligat sa joc acest joc din 2004, daca intru sa joc, joc de placere nu ca ma obliga cineva, da ce sa mai zic oricum s-a cam dus dracu B-Zone de mult, nu mai e ce a fost asta e. Mai nou daca ii zici unui ghertoi de copil de 13-14 ani du-te invata te mai injura si de mama, ii raspunzi cu aceeasi moneda esti tu sanctionat, wtf? =)) Anyway after 72/72 with avispa on RPG 1 i'll retire. ^^

Link to comment
Share on other sites

30 de ore ca civil in 2 luni sa pot aplica undeva, 20 de ore in factiune sa nu fii dat afara si, mai nou, orele se fac mai greu. Sa fim seriosi, acum trebuie sa stam 2 ore pentru a face o ora jucata. Nu cred ca este nimeni care sa poata juca 60 de minute intr-o ora, te mai ia o cacare, poate te duci la masa, etc. Numarul de ore introdus de voi este mult prea mult in conditiile in care eu care joc de exemplu 3 ore pe zi sa mi se puna doar 1.

S-a ajuns rau de tot cu gameplay-ul serverului. TOTUL acum se rezuma in jurul BANILOR.

 

P.s: Spunea-I Kelton ca ai foarte multe activitati pe care le poti face in joc, ai enumerat tu acolo o lista. Sa le faci tu pe alea patroane, is plictisitoare, nu iti sta niemeni fratioare pe server cu tampeniile alea. Ai spus ca putem juca ca civili, sa o crezi tu ca poti juca pe server-ul asta ca civil. Daca nu esti intr-o factiune in secunda 2 te-ai plictisit pe server.

Edited by OG CLouD
Link to comment
Share on other sites

Stau si rad de logica voastra. Tocmai unul din voi a spus "daca nu esti in factiune te plictisesti". Deci, printr-o logica de oameni normal, rezulta ca in factiuni nu te plictisesti si poti sta cel putin o ora pe zi. Ca tot nu ne plictisim in factiuni, ceea ce e adevarat. :)

 

Cum a spus si kelton, nu e nevoie de bibelouri in factiuni, ci de oameni care chiar joaca. Succes! O sa va pierdeti locurile ca in autobuz, atunci cand va eidica babele :> .

Link to comment
Share on other sites

O singura regula nu e buna, și aceea ca "Amplasarea radarului într-un alt oraș față de HQ-ul vostru se face numai cu aprobare de la departamentul din acel oraș (sancțiune: faction warn)."

Cred ca ar trebui sa fie ca și înainte, cei din alte departamente sa aibă voie sa pună radar doar la ei în oraș.

Link to comment
Share on other sites

Sa inteleg ca liderul poate da rank un cand vrea sau au ramas la fel ?

Link to comment
Share on other sites

Stau si rad de logica voastra. Tocmai unul din voi a spus "daca nu esti in factiune te plictisesti". Deci, printr-o logica de oameni normal, rezulta ca in factiuni nu te plictisesti si poti sta cel putin o ora pe zi. Ca tot nu ne plictisim in factiuni, ceea ce e adevarat. :)

 

Cum a spus si kelton, nu e nevoie de bibelouri in factiuni, ci de oameni care chiar joaca. Succes! O sa va pierdeti locurile ca in autobuz, atunci cand va eidica babele :> .

 

Ia du-te ma si stai civil 1-2 luni si sa imi spui daca ai ce face pe server.

Link to comment
Share on other sites

 

Ia du-te ma si stai civil 1-2 luni si sa imi spui daca ai ce face pe server.

 

Ma dar tu ce sisteme ai vrea. Ca vad ca nu te multumeste nimic. Sisteme proaste, stai foarte mult pentru unele chestii, care in conceptia ta sunt inutile. Ce ti se pare asa inutil la ele? Ce sisteme ai vreau tu sa faca, spune-mi si mie, ca aveti niste chestii gen: "Da Keltone ca sistemele sunt prafffff :<:<:< si c-a nu putem face nimikkkk omgggg".

Ce naiba ati vrea sa puteti sa faceti, avand in vedere ca jucati pe un server ROLE-PLAY, a se cauta pe internet definita si a intelege la ce se refere.

 

Acum replica "offfffff doamnnne, ce plyctisithoor sa facut si serveru asta".

 

Fimearscarba de voi care vreti sa vi se faca niste sisteme atat de "distractive". Definti distractia. Definiti ce inseamna la voi sa va distrati daca sistemele actuale nu sunt bune.

 

Aveti altceva in partea dorala acuma, asta ca nu va convin 20 de ore jucate pe luna in factiuni, ca "da-r ce fakkk euuu atat tymppp, ca l-a un momendat termin raportulll, stau si ma plimb ku masina de nebun?". Ok, factiunea e plictisitoare? Voi aveti in cap jegu asta ca raportul ar fi o limita. Nu draga nu e o limita, e un minim, puteti face de 10 ori raportul, cu atat mai bine zic eu.

 

De munca nu va place. Ok, mergeti si va distrati. Aaaa, ba nu ca nu ne distram pe server ca sistemele nu sunt asa, asa, asa. Definiti voi un sistem distractiv, ce ar contine. Dupa daca intrati in factiuni nu e bine, daca sunteti civili iar nu e bine. Dar ce naiba ati vrea voi sa faceti ca nu se mai intelege nimic.

 

De 1 an-2 in coace s-a implementat, prost, ideea asta ca factiunile sunt niste muzee si ca membrii sunt niste exponate, nu niste oameni care muncesc, nu nimic. Inainte stateai sa ajungi in factiuni si toata lumea facea raportul*2 sau chiar *3, pentru ca se muncea si, culmea, lumea avea timp. Si erau oameni si ei, la fel.

 

Continuati sa comentati pe aici ca nu va place noua regula, lenesilor ce sunteti, good luck honey ca nu o sa ajungeti nicaieri cu atittudinea voastra.

Link to comment
Share on other sites

 

Ma dar tu ce sisteme ai vrea. Ca vad ca nu te multumeste nimic. Sisteme proaste, stai foarte mult pentru unele chestii, care in conceptia ta sunt inutile. Ce ti se pare asa inutil la ele? Ce sisteme ai vreau tu sa faca, spune-mi si mie, ca aveti niste chestii gen: "Da Keltone ca sistemele sunt prafffff :<:<:< si c-a nu putem face nimikkkk omgggg".

Ce naiba ati vrea sa puteti sa faceti, avand in vedere ca jucati pe un server ROLE-PLAY, a se cauta pe internet definita si a intelege la ce se refere.

 

Acum replica "offfffff doamnnne, ce plyctisithoor sa facut si serveru asta".

 

Fimearscarba de voi care vreti sa vi se faca niste sisteme atat de "distractive". Definti distractia. Definiti ce inseamna la voi sa va distrati daca sistemele actuale nu sunt bune.

 

Aveti altceva in partea dorala acuma, asta ca nu va convin 20 de ore jucate pe luna in factiuni, ca "da-r ce fakkk euuu atat tymppp, ca l-a un momendat termin raportulll, stau si ma plimb ku masina de nebun?". Ok, factiunea e plictisitoare? Voi aveti in cap jegu asta ca raportul ar fi o limita. Nu draga nu e o limita, e un minim, puteti face de 10 ori raportul, cu atat mai bine zic eu.

 

De munca nu va place. Ok, mergeti si va distrati. Aaaa, ba nu ca nu ne distram pe server ca sistemele nu sunt asa, asa, asa. Definiti voi un sistem distractiv, ce ar contine. Dupa daca intrati in factiuni nu e bine, daca sunteti civili iar nu e bine. Dar ce naiba ati vrea voi sa faceti ca nu se mai intelege nimic.

 

De 1 an-2 in coace s-a implementat, prost, ideea asta ca factiunile sunt niste muzee si ca membrii sunt niste exponate, nu niste oameni care muncesc, nu nimic. Inainte stateai sa ajungi in factiuni si toata lumea facea raportul*2 sau chiar *3, pentru ca se muncea si, culmea, lumea avea timp. Si erau oameni si ei, la fel.

 

Continuati sa comentati pe aici ca nu va place noua regula, lenesilor ce sunteti, good luck honey ca nu o sa ajungeti nicaieri cu atittudinea voastra.

 

Vezi ca scrii mult si prost. Daca tie ti se pare normal ca intr-un joc sa iti fie impus un numar de ore pe care sa le joci atunci chiar esti disperat de pc. Asta este o strategie a conducerii ca tu ca si jucator sa stai mai mult pe server-ul lor pentru a nu scadea. Arata-mi tu un joc mare, de prestigiu care iti impune tie ca si jucator sa stai un anumit numar de ore sa joci. Multi accepta chestia pentru ca sunt copii, ori au prea mult timp, ori nu gandesc. As fi si eu poate de acord daca s-ar reveni la vechiul sistem de contorizare unde daca jucai 30 de minute primeai o ora jucata. Acum cu noul sistem unde trebuie sa stam 60 de minute sa jucam mi se pare o totala lipsa de respect si bataie de joc fata de jucatori.

Edited by OG CLouD
Link to comment
Share on other sites

 

Vezi ca scrii mult si prost. Daca tie ti se pare normal ca intr-un joc sa iti fie impus un numar de ore pe care sa le joci atunci chiar esti disperat de pc. Asta este o strategie a conducerii ca tu ca si jucator sa stai mai mult pe server-ul lor pentru a nu scadea. Arata-mi tu un joc mare, de prestigiu care iti impune tie ca si jucator sa stai un anumit numar de ore sa joci. Multi accepta chestia pentru ca sunt copii, ori au prea mult timp, ori nu gandesc. As fi si eu poate de acord daca s-ar reveni la vechiul sistem de contorizare unde daca jucai 30 de minute primeai o ora jucata. Acum cu noul sistem unde trebuie sa stam 60 de minute sa jucam mi se pare o totala lipsa de respect si bataie de joc fata de jucatori.

Ti se pare o lipsa de respect ca trebuie sa stai o ora (=60 de minute) pentru O ORA jucata? =)))))))))))))))))

 

Nah, tu nu intelegi ca regula aia e pusa ca membrii factiunilor sa fie activi si inainte si dupa, pentru a fi obisnuiti cu jocul si asa mai departe. Si sa se elimine fenomenul ala de "ma retrag-ma apuc iar - ba iar ma retrag - o, ba nu, iar ma apuc". Adica ori-ori.

 

"[...] ori au prea mult timp, ori nu gandesc.". EXACT. Chiar tu spui :)). Factiunile sunt pentru CINE ARE TIMP.

 

E o strategie foarte buna de a scapa de oamenii care stau degeaba prin factiuni, doar ca sa fie factiunea plina cu oameni. Degeaba joci tu de acum 18921 de ani, daca tu te loghezi din an in paste ca sa imi raspunzi mie, un necunoscator de factiune, la intrebarile pe care le am. Ca tot aveti experienta. Lasati oamenii cu timp sa ajute la dezvoltarea serverului. :)

Regula oricum va fi aplicata pentru ca singurii care comentati sunteti cei care "aveti experienta" dar nu si timp. Ei, in sfarsit, se va putea scapa de voi cat mai repede.
ON topic: Sper sa imi fie luata in considerare propunerea pentru eliminarea dublelor functii.
Edited by Andyi16
Link to comment
Share on other sites

Andyi16, nu am nimic cu tine si ma aștept iar la un răspuns din ăla lung in care sa ma critici si nu stiu ce:)) ca asa faci tu. Sa mor de nu ești cel mai mare no-lifer pe care l-am vazut de cand joc:)) tu ești gica contra cu toti si tot o ții pe a ta cu "dezvoltarea" serverului... frate, e o fabrica de bani si se doresc peste tot noliferi. Ce nu înțelegi?:)) dezvolta-l tu, chief, prea ești mare magnat

Link to comment
Share on other sites

@, nu știu câte ai înțeles tu, dar din ce ai scris acolo mi se pare că n-ai înțeles absolut nimic. În primul rând n-am modificat nimic la orele jucate pe lună, pentru că tot 1 oră (60 de minute) trebuia să joci și până acum ca să primești o astfel de oră. Tot aceste ore le luam în considerare la aplicarea în facțiune, nu altceva. Așadar nu trebuie să joci mai mult ca până acum, trebuie să joci exact la fel ca până acum pentru că nu s-a schimbat nimic acolo. Același lucru și cu orele la final de lună când ești membru de facțiune.

 

Nu trebuie să joci 3 ore să primești 1 oră, trebuie să joci doar 60 de minute :)). Dacă n-ai timp/chef de joc asta e strict problema ta și a altor persoane ca tine. Jucați cât doriți cât timp nu încurcați jucătorii activi. Nu vă obligă nimeni să jucați mai mult decât puteți, doar să nu-i încurcați pe ceilalți :). Și nu totul se rezumă la bani, asta e doar mentalitatea de copil. Peste 90% dintre updateuri sunt făcute pentru jucători și le poate folosi oricine, fără a plăti ceva. Când o să crești și tu ceva mai mare o să înveți că în viață ca să faci bani trebuie să muncești. N-o să investească nimeni zeci de ore în updateuri fără să primească nimic în schimbul acestui lucru. Ar fi cazul să realizați și voi asta odată pentru totdeauna că doar la noi în țară am auzit copii plângându-se că jocurile sunt făcute pentru bani. Da fraților, nu lucrează nimeni MOCA. Nu stă nimeni ore în șir zilnic să lucreze MOCA. Proiectele nu se fac MOCA. Hostul nu e MOCA. Partea hardware și partea de întreținere server nu e MOCA, licențele nu sunt MOCA, statul nu ne lasă să primim MOCA bani ci ne trage impozite. Dar de unde să știți voi asta, nu? :) Vă rog nu mai comentați dacă nu aveți habar despre ce vorbiți. Sau dacă comentați, atunci plângeți-vă și de jocurile mari numite Freemium unde se face exact același lucru pe care-l facem noi (updateuri gratuite pentru toți + unele beneficii premium pentru alții). Băgați la cap că fără fonduri nu poate nimeni să îmbunătățească un anumit produs. V-aș putea da astfel de exemple o zi întreagă dar n-are rost pentru că unii n-aveți experiența de viață necesară să le înțelegeți. O să realizați asta odată cu vârsta.

 

@@W i s l e r, regulamentul acela e unul general. Pentru un regulament specific trebuie ca liderii de departamente să adauge reguli specifice în regulamentul lor intern. Chestia asta nu se întâmplă pe toate serverele sau la toate departamentele ca să modific regula.

Link to comment
Share on other sites

Andyi16, nu am nimic cu tine si ma aștept iar la un răspuns din ăla lung in care sa ma critici si nu stiu ce:)) ca asa faci tu. Sa mor de nu ești cel mai mare no-lifer pe care l-am vazut de cand joc:)) tu ești gica contra cu toti si tot o ții pe a ta cu "dezvoltarea" serverului... frate, e o fabrica de bani si se doresc peste tot noliferi. Ce nu înțelegi?:)) dezvolta-l tu, chief, prea ești mare magnat

Nah, exact ata e. No lifer nu sunt, am prieteni, ies in fiecare weekend prin oras, invat bina la liceu si culmea am si pregatiri si tot am timp. Deci, eu de asta tot comentez, ca sunt unii care chiar stau toata ziua la Pc si se tot vaita pe aici ca nu au timp. Ma dau exemplu, eu am tim si, ce sa vezi, si viata sociala. :)

Link to comment
Share on other sites

@@Kelton, citez din ultimul update: "Pentru a primi o ora jucata va trebui sa acumulati 60 de minute spre deosebire de vechiul sistem unde erau suficiente doar 30 de minute." Mi-am petrecut aseara in joc 3h si 19 m, iar la orele jucate lunare mi-a fost punctata doar o ora. Intradevar, nu pot spune ca am stat tot timpul asta pe server, dar asta e si ideea. NU PUTEM STA 60 de minute si sa jucam incontinuu pe server, iar asta face ca din 4 ore petrecute pe server sa ni se adauge la orele lunare MAXIM 2. Tie nu ti se pare ca e cam mult? Nu toti avem acelasi timp disponibil pentru acest joc. Tu ai spus rapid ca fiecare joaca cat vrea. Ok. Partea proasta e ca scade nivelul pe server. Server-ul va ramane plin de copii fara minte. Facand referire la copii, mersi ca m-ai facut si pe mine unul dintre ei desi am 21 de ani si muncesc. Cand am spus ca totul se invarte acum pe server in jurul banilor m-am referit ca acum aproape orice se poate cumpara cu bani. Putea fi facuta chestia asta sa iasa profitul intr-un alt mod, in care sa nu strici gameplayul, dar ma rog. Voi tot cum vreti o sa faceti pentru ca majoritatea este mai mare fata de cei care inca mai gandesc.

Link to comment
Share on other sites

=))))))) singurul aici care nu gandeste logic esti tu. Pentru ca, la varsta ta, abia ai timp sa joci si ai lucru etc. Deci nu ai timp si pentru server, iar tu vrei sa ai niste drepturi speciale ca nu stai pe server, in loc sa ii lasi pe cei care inca sunt la scoala\liceu si au timp sa joace si sa aiba loc in factiuni ptr asta.
Link to comment
Share on other sites

Licențele nu sunt MOCA

Eu si cu fratele meu raposat @@LuckyRoYaL stim asta cel mai bine. ;)

 

=))))))) singurul aici care nu gandeste logic esti tu. Pentru ca, la varsta ta, abia ai timp sa joci si ai lucru etc. Deci nu ai timp si pentru server, iar tu vrei sa ai niste drepturi speciale ca nu stai pe server, in loc sa ii lasi pe cei care inca sunt la scoala\liceu si au timp sa joace si sa aiba loc in factiuni ptr asta.

Nu ma intereseaza despre regulament, pareri legate de acesta si alte chestii pentru ca nu mai joc de aproximativ 6 luni, dar nu pot sa inteleg dc plm pupi atat in cur staff-ul. Esti de acord cu regulamentul si ti se pare ca schimbarea lui este o imbunatatire, bravo tie, n-am nimic cu asta, dar in schimb nu vad motivul pentru care ii iei pe toti la rost pentru parerile lor. Crezi ca primesti ceva daca pupi in cur staff-ul? Nu primesti nimic, stai calm. Edited by pHeNOMz0rROYAL
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.