Jump to content

FlorinTunsu

Recommended Posts

Cum am spus-o si in celalalt topic inchis de nenea Adi007 care nu vrea sa intelega ca este o problema la acest sistem, pur si simplu un player random este adaugat in lista de rob, nu este nici in selectia de roluri sau mai stiu eu in ce sau unde. Plus de asta, vin cu o alta dovada, daca nici asta nu e clara..
Pozele zic de la sine, rob la ora 1:53 terminat, ok ? Iar acel player misterios nici nu se conectase pe server in intervalul acela, respectiv 22-02.

Sa te vad cu ce mai vii, Adi, ca tot sustii tu ca nu este bug. Dupa ce ca raportam asa ceva, mai veniti si sustineti altceva. Grav. Si adaug ca daca il intrebi pe domnul DANY_1112 daca a sustinut un rob, va spune NU! BAFTA!

 

Dovezi:

http://prntscr.com/em1u6o

http://prntscr.com/em1u8o

Link to comment
Share on other sites

@@ROGameRR, Unde scrie ca nu putea sa stea on de la ora 21:50 (cand a intrat), pana ce ati inceput sa dati rob si apoi sa iasa.

 

Daca imi intelegi limbajul:

Dupa fiecare finalizare de rob, variabilele ce stocheaza ID-urile unice de mySQL ale jucatorilor ce au parasit rob team-ul sunt resetate la valoarea -1, o valoare care nu este atribuita vreunui cont.

Nu exista vreo situatie in care resetarea respectivelor variabile sa fie evitata, cu alte cuvinte se ofera plata, se reseteaza si variabilele automat.

 

Respecta modelul de postare, pentru informatii suplimentare contacteaza-ma prin PM.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.