Jump to content

Ce-i cu update-ul asta de no-liferi?


SilenCe

Recommended Posts

@@SilenCe,

 

Stiu ca nu e normal, eu nu ma plang asa de mult pentru ca deja am orele necesare sa aplic, inca activand pe server, si imi dau seama ca pentru jucatorii vechi e o durere in cur, dar nu trebuie sa stai 2 luni ca civil chiar daca te-ai lasat si acum 1 an jumate, depinde de tine, daca te apuci cu chef poti sa faci orele alea si in 15 zile, fiind 2 pe zi.. cum ai zis si tu ideea e ca nu ai ce face ca civil, eu unul nu am mai facut un job de 4 luni.

Link to comment
Share on other sites

Ora 19:45, acum 1-2 săptpămâni erau 900++.

 

 

Statistica.png

 

 

- Cum crește numărul de playeri?

- În principiu, acesta crește odată cu adăugarea unor quest-uri, organizarea unor evenimente cu premii (1,000,000++), warurile (interval 20:00 - 22:00).

 

- De ce s-au adăugat waruri în week-end?

- În primul rând pentru a crește activitatea serverului și în week-end (ne întoarcem la întrebarea de mai sus), iar în al doilea rând pentru distracție (parcă sunt opționale).

 

De ce să adăugați 20 ore obligatorii lună de lună, când stabilitatea serverului nu este la un nivel avansat pe parcursul zilelor fără waruri sau cu waruri? :))

 

Link to comment
Share on other sites

@@SilenCe, Frate, fiecare înțelege ce vrea....

 

Nu mai știu exact dacă a fost poll sau nu, în legătură cu cele 20 h / lunare. Trebuie să joci un joc cu plăcere, nu că "aoleu, stăi că n-am cele 20 de ore și mă dă Kelton afară din facțiune).

 

Toate chestiile ăstea vor fi distractive după o vreme.

 

https://10fastfingers.com/competition/58da2aa99cc77 #125 (english)

https://10fastfingers.com/competition/58d956f49bcff #120 (romanian)

 

Link to comment
Share on other sites

@@South Max, B-Zone 2017

mbIMNEz.jpg

 

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Aprob,subscriu,respect.

Cand serveru` era de 300-500 de sloturi era bine cand jucam, acum ne ducem dreq toti :)

Link to comment
Share on other sites

@South Regenesis Hai la GTA V nu mai pierde timpul pe forum, lasa-l pe Silence sa bata la usile betonate unde exista acces doar cu buldozerul ca altfel nu poti schimba ceva pe comunitatea asta.

Daca fac doar eu asta nu mai e amuzant :)) toata lumea este rugata sa-si planga durerea in cur pentru comunitatea asta doar aici si doar acum.

Link to comment
Share on other sites

Serverul a crescut cu playeri, nu cu pufuleți din donații!

 

 

Ce vremuri, B-Zone de 500 sloturi, MasterTrap21... fara lag si codati, ne mai intalnim cu vremurile cand era un joc distractiv ?

Link to comment
Share on other sites

Warurile erau rare, dar bune! Nu se ataca pe / în website / joc, nu jucai pentru turfuri... să bagi ca disperatul wall / aim și alte porcării (nefiind în stare să faci "+" fără alte mijloace).

 

Era mai mișto cu lagshot... acolo ori știai să tragi, ori te apucai de mario.

 

Legat de userbar-ul "Youtuber". Playerii care ar trebui să primească "Veteran" / "Legend", nimic, a? A, păi stăi, donatorii sunt mai importanți, le creăm "Donater". Asta după ce se făcuse gură că le dădeați VIP (unii au mai rămas cu funcția aia).

 

 

Nu este niciun hate, trebuie doar să fiți corect (cum voi aveți pretenții, așa au și jucătorii, ăștia care au mai rămas din cei vechi). Cei noi, nu se pot numii așa, ei sunt donatori, spammeri, post hunteri, pm hunteri, ș.a.m.d

 

Ca o scurtă paranteză (sau mare în cazul "fetelor" de pe bâzon, care o ard cu barosanii ce dețin funcții)(2009-2012)

 

 

 

Diferența dintre gangsterii de atunci și nobii de acum -

 

Link to comment
Share on other sites

Ce vremuri, B-Zone de 500 sloturi, MasterTrap21... fara lag si codati, ne mai intalnim cu vremurile cand era un joc distractiv ?

Contracte la war " ba cine mm ma lua intr-o secunda....a hitmenu"

 

Descinderi PD la war

 

Rob cu premier :X moama

Cand m-am apucat eu erau 500-600 maxim pe server ( 2012 noiembrie)... vremuri frumoase.

@@ConnerRM S4F,wut? tu nu erai leader? ce ai facut bre?

Smeherii de Plutonium Nixie si xHaku s-a intamplat ca au inceput sa planga prin PM asa cum numai cainele lu "Miki mause" stie sa o faca ( experienta de cand cu Starjke) :))

Link to comment
Share on other sites

Pe lângă acea poză postată, mă amuză faptul că majoritatea celor care comentează aici nu sunt jucătorii normali care joacă de zi cu zi ci sunt cei care au făcut prostii pe comunitate, au încălcat diverse reguli grave sau au avut un comportament nu tocmai ok.

 

Nu știu în ce măsură ați înțeles regula aia, dar dacă v-o explic poate o s-o înțelegeți (unii). Dacă n-ați mai jucat x luni/ani de zile când reveniți nu trebuie să stați 2 luni ca civil. Trebuie doar să acumulați 20 de ore jucate. Ce nu înțelegeți voi e că vă trebuie CUMULAT în ultimele 2 luni de zile acele ore jucate. Când le faceți alea e treaba voastră. Puteți să le faceți și un ultima zi din ce-a de-a doua lună că nu interesează pe nimeni. Important e să ai adunat în ultimele două luni alea 20 de ore. După matematica mea 20 de ore (pe luna asta) cu 0 ore (pe luna trecută) dă tot minim de 20 de ore în ultimele două luni de zile...

 

Dacă nici acum n-ați înțeles după ce am explicat și eu, am explicat și desenat și pe pagina de facebook, am făcut inclusiv video explicativ pe YouTube atunci nu mai știu cum mai poate cineva să vă explice. Fie nu înțelegeți, ceea ce e cam grav, fie nu vreți să înțelegeți, ceea ce deja e altceva.

 

Dacă regula aceasta vă deranjează veniți cu soluții cum am putea ține jucătorii, inclusiv cei de rank mare din facțiune, activi, iar activitatea asta să fie transparentă (adică s-o vadă orice persoană de pe server dacă vrea să vadă că x din facțiune e activ). Motivul pentru care am adăugat ore jucate și nu altceva e simplu, sunt de părere că trebuie să fii efectiv în joc să-ți poți face treaba din facțiune, nu pe whatsup, nu pe facebook, nu altundeva, în joc. Dacă vreți să dați liderului sfaturi de la distanță puteți face asta și ca civili...

 

Totuși problema voastră nu cred că e regula în sine ci faptul că voi nu mai aveți timp de joc și doriți totuși să rămâneți într-o facțiune, considerându-vă legende/veterani etc. Da, așa este, sunteți jucători vechi mulți dintre voi, ați avut unii mari realizări, dar cum vă așteptați ca cei ce vin din urmă să realizeze și ei ceva dacă n-au loc de-a intra măcar în facțiune? Ce contribuții mai aduceți voi facțiunii dacă intrați o dată la câteva zile pe server să vedeți ce se întâmplă iar în rest stați pe sleep? Ăsta e lucrul pe care eu nu înțeleg de ce nu vreți să-l realizați. N-am făcut chestia asta pentru bani, că nu vin mai mulți bani dacă jucătorii sunt mai activi, ăia vin din altceva. Am făcut-o pentru a crește activitatea pe servere și să primească și cei noi șanse.

 

A arătat Max acolo un grafic. Fratele meu, graficul ăla e relativ. De exemplu numărul de jucător de pe server putea să scadă odată cu renunțarea la conturile secundare (și uite așa mi-am amintit de-o altă problemă, cei care dețin multiple conturi în facțiuni... din nou ocupând locuri pentru alții care nu primesc nici măcar o șansă), la migrarea unor jucători pe un server nou deschis și așa mai departe. Motivele pot fi diverse, nu le afli peste noapte.

 

Înțeleg, voi aveți păreri diferite, voi vreți să se comporte lumea așa cum o vedeți voi. Problema e că nu suntem în 2010 ci în 2017. De atunci și până acum lumea s-a schimbat, mentalitatea s-a schimbat, jocul s-a schimbat. Nu mai ai cum să dai înapoi pentru că vine din urmă noua generație de gameri care n-au crescut cum am crescut noi ci e mult mai stricată. Lucrezi cu ce ai, nu cu ce ai vrea să ai. Nici mie nu-mi cad din cer lucrurile pe care mi le doresc fără să muncesc pentru ele. În cele din urmă o să facem mereu cum considerăm noi că e mai bine pentru comunitate și majoritatea jucătorilor, nu pentru un număr de indivizi. Că vouă nu vă place, ok... veniți cu soluții, sugestii inteligente, nu hate. Cu hateul ăsta nu rezolvați absolut nimic. Au mai fost și alții care au făcut exact asta și deja i-a uitat toată lumea. Fiți mai inteligenți ca cei din urma voastră... sau cel puțin încercați.

Link to comment
Share on other sites

Kelton, să ne aducem aminte de playerii care au ajutat la dezvoltarea serverului cu sugestii / propuneri ș.a.m.d, iar apoi au fost înlăturați prin unele decizii / metode mai puțin plăcute?

 

Nu ați avut puținul respect pentru acești player și să creați un amărât de user-bar "VETERAN". Pentru donatori ați făcut în secunda doi (și asta că începuse lumea să facă gură din cauza voastră, că le dădeați VIP donatorilor). Da... știu, există gradul VIP, pe care îl dați tot donatorilor, nu playerilor vechi. Gradele trebuiau acordate din propria inițiativă, nu să vă spună lumea că trebuiau făcute anumite lucruri pentru ei.

 

Kelton, gândește-te că acum câțiva ani, nu exista "multi process" / "sanboxie" ca să joci cu mai multe conturi odată, fiecare player avea 1 cont, iar stabilitatea serverului era ok.

 

Da, fiecare player merită câte o șansă, dar unele decizii le luați total aiurea. Când primisem Lider pe RPG 2 la Red Dragon Triad și aveam cei mai buni membrii pe care i-a avut acel server și până în prezent, apoi am continuat munca lui Black, am ridicat și mai mult standardele acelui gang. Ca o simplă idee, când se făcuseră sloturile la ganguri de 17-20, a fost ideea mea, pentru că era cel mai căutat gang. Dar am pierdut Liderul din cauza unui donator, că făcuse gură la Bobo, iar bobo ce să facă "accepți warnul sau remove". (dacă nu mă crezi, instalez messenger și îți arăt conversațiile avute cu el).

 

Serverul a crescut cu playerii vechi, iar părerea lor ar trebui să conteze mai mult decât a celor care joacă de 1-2 ani. Pe lângă asta, ați știut să mă sancționați cu ban-uri și fw-uri total aiurea, să nu mai repet faza cu liderul, când mi l-a scos total aiurea.

 

Cât despre playerii vechi din facțiuni, aceștia ar trebui să aibă un grad separat sau să nu fie contorizat. Mărește sloturile cu +5 / +10 (care să fie ocupate de aceștia).

 

Link to comment
Share on other sites

@@South Max, Ba jnebun? Cum sa mareasca sloturile :)) Cand intru pe server gasec 10-12 in wanted list, tu vrei 0?


 

Ce nu înțelegeți voi e că vă trebuie CUMULAT în ultimele 2 luni de zile acele ore jucate. Când le faceți alea e treaba voastră. Puteți să le faceți și un ultima zi din ce-a de-a doua lună că nu interesează pe nimeni. Important e să ai adunat în ultimele două luni alea 20 de ore. După matematica mea 20 de ore (pe luna asta) cu 0 ore (pe luna trecută) dă tot minim de 20 de ore în ultimele două luni de zile...

 

 

 

Vrei sa zici ca e necesar sa ai 20 de ore in 2 luni? Adica intr-o luna sa ai minim 20 dar in cealalta poti sa ai 0? Dar daca faci 10 - 10 nu e ok? :))

Link to comment
Share on other sites

@@South Max, Ba jnebun? Cum sa mareasca sloturile :)) Cand intru pe server gasec 10-12 in wanted list, tu vrei 0?

 

Vrei sa zici ca e necesar sa ai 20 de ore in 2 luni? Adica intr-o luna sa ai minim 20 dar in cealalta poti sa ai 0? Dar daca faci 10 - 10 nu e ok? :))

 

CUM INCEARCA EL SA NEGOCIEZE =))=))=))=))=))

 

DOCM1Wb.png

 

Revin si maine cu +1 la posturi, promit

Link to comment
Share on other sites

5-10 sloturi în + / facțiune. Acele locuri să fie ocupate DOAR de cei care au 1 an + în facțiune, urmând ca aceștia să fie scutiți de raport și să facă măcar 5 ore / lună. Odată ce au vechimea aia și rank-ul pe care îl au (5/6), înseamnă că și-au dorit, au muncit, ș.a.m.d.

 

Kelton, scoate war-urile 1-2 săptămâni și o să vezi ce activitate ai tu seară. Poți să adaugi tu și 500 de ore / lună, că nu le faci nici AdmBot-ul.

Link to comment
Share on other sites

@@South Edward NissaN,Tin minte, cand m-am apucat si eu in 2012, cand dadeai /ad sa faci event,alea,alea... cand dadeam rob cu Redbull98 avea skill 5, dar acum totul e futut...

De o luna de zile n-am fost pe accest joc de kkt, a mai intrat fratemiu acum 2 saptamani, dar e futut rau.. s-a dus pe p***a tot.. Infine.

 

Link to comment
Share on other sites

5-10 sloturi în + / facțiune. Acele locuri să fie ocupate DOAR de cei care au 1 an + în facțiune, urmând ca aceștia să fie scutiți de raport și să facă măcar 5 ore / lună. Odată ce au vechimea aia și rank-ul pe care îl au (5/6), înseamnă că și-au dorit, au muncit, ș.a.m.d.

 

 

 

Aici deja e prea penal sincer :)) Sunt care au peste 1 an,destui, dar nici chiar sa-ti bati joc de factiune asa.

Eu sunt de acord sa-ti faci factiunea activa, sa ai doar membrii activi, pentru ca nici mie nu-mi placeau membrii inactivi cand eram leader si doream sa scap de ei fiindca incurcau factiunea (karma), sau cel putin sa le dau rank down (bine atunci erau rank 5 limitate). La inceput iti iei membrii activi, insa cu timpul ajung sa se plictiseasca de factiune nevrand sa iasa din ea fiindca unii considera factiunea respectiva ca o familie, locul de care apartin sau au crescut de la level mic, prima lor factiune in care s-au dezvoltat ca si playeri, cum se simte acel player cand este dat afara din locul de baștină?

Un rank down ar fi mult mai de folos decat demis direct, ia in vedere @@Kelton, chestia asta, un rank 4-5 care stie ca poate sa-si piarda statutul va fi de 50% mai activ fiindca sunt membrii care tin la beneficiile unui rank mare. Pe langa dorinta de a fi printre cei "mari" sau "in conducerea factiunii" raportul descreste in functie ce avansezi in rank, daca tu primesti down logic ca vei avea si raport mai mare, acum dilema va fi pentru unii, stau si ma distrez sa fac 20 de ore sau fac 50 de puncte in + la raport printre care exista posibilitatea sa nu ai suspecti, lista de wanted e tot mai mica zilnic.

Link to comment
Share on other sites

In loc sa ne impuneti un anumit numar de ore mai bine lasati leaderii sa creasca responsabilitatiile celor inactivi iar daca nu fac fata le scade ranku` unde vor avea mai putin de lucru iar cei mai activi le vor lua locul, in acest fel castiga si cei care vor sa urce pe scara ``ierarhica`` iar veteranii care nu mai acorda atat de mult timp jocului vor ramane si ei acolo in familie.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.