Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

YouTuber Forum Rank


Kelton
 Share

Recommended Posts

 

 

Botys Ghytza - 116 videoclipuri, ~ 3350 de abonați, ~ 205.000 vizualizări pe canal. Ultimele 16 clipuri mai jos: raZeN SiLENT - 77 de videoclipuri, ~ 1600 de abonați, ~ 105.000 vizualizări pe canal. Ultimele 16 clipuri mai jos:

 

Nush de ce m-ai băgat pe mine, eu nu fac giveaway odată la săptămână sau mai bine zis nu mai joc pe b-zone din cauza sistemelor implementate recent și alte updateuri.

 

Păi faza e urm ia pune-ți căpșoru tău la funcțiune și din 20 de giveawayuri făcute de tine, câți abonați ți-ai adus? Dacă-l băgăm pe phax în problema asta vă mâncă pe toți chit că are 2k abonați el face x2 vizionări la fiecare videoclip.

Link to comment
Share on other sites

Puneti-va in locul lui raZeN. sa vedeti cum editeaza, presupun ca este cel mai bun la editat alaturi de madoxxx

Respect

 

@@zacKSENPAI, Ma amuzat foarte tare partea cand ai spus ca trebuie sa tai fazele cand esti omorat...daca este omorat atunci de ce nu lasa tot war-ul? De ce sa postezi doar fazele bune pe care le faci in mai multe war-uri? Tare curios sunt cine o sa posteze un war intreg...nu doar kill-uri de pe la spate si multe altele...haideti sa nu intram in detalii ca nu vreau sa fac hate sau sa fie acest mesaj perceput in acest mod.

Hai că te lămuresc eu, pentru că nu se uită nici dracu 10-20 minute la un war doar, ei vor acțiune non-stop să zic așa, nu să fac 5kill-uri și după să fug 5minute să fac alte 15kill-uri, devii penibil și tu.

 

 

 

 

daca esti bun la ceea ce faci pe turf de ce nu ai posta un war complet si ai taia doar fazele frumoase? Zic eu ca ai putea sa arati cum te descurci pe parcursul unui war complet

 

Pt că noi suntem niște playeri mai buni, nu punem 1 kill pe fază când era acela afk cu 10 hp și îi dau 1 glonț de m4 pe la spate. Eu de ex pun doar 4-5kills în sus per fază. Nu știu dacă ai face tu un war montage ce faze ai pune, cred că, când mergi pe turf ...

Edited by raZeN SiLENT
Link to comment
Share on other sites

Mi se pare o aberaţie şi observ cum tot mai mulţi membri care nu au o legătură cu staff-ul intră în grupul moderatorilor, adminilor etc. Şi nu, nu mă refer la faptul că aceşti membri nu cunosc staff-ul, ci nu au ce căuta în el datorită lipsei de implicare şi/sau o cunoaştere a datoriilor care vin odată cu statutul respectiv. Încă o chestie care mi se pare stupidă este faptul că acest rank este oferit practic tuturor, de cele mai multe ori cu nişte videoclipuri de genul: "mmm, am intrat şi eu pe erpege bizon şi vreau să vă arăt cum mă duc la garbage şi să vă spun ce am mai făcut la şcoală astăzi şi de ce nu am mai jucat (deşi am doar un episod lansat deci ar trebui lumea neapărat să ştie de ce nu am mai jucat, yay)". Eu cred că ar trebui regândit acest rank şi oferit celor care au o vechime pe forum, care au câştigat câteva COTM-uri (şi nu, nu spun asta deoarece am câştigat şi eu, pentru că sincer nici nu îmi doresc acest rank), care au un număr mare de topicuri în B-Zone Clips, majoritatea punctelor de la reputaţie să provină din acea categorie etc. Nu înţeleg, sincer, cum de a putut B-Zone să ia o asemenea întorsătură? Dintr-o comunitate frumoasă care a fost cândva a devenit o piţiponcăreală. #MakeB-ZoneGreatAgain

Link to comment
Share on other sites

@Rough multa bafta cu acest grad, si in acelasi timp cu shaormeria.

Multumesc! Voi incerca sa administrez cu cap.

 

Avem un loc si pentru tine daca doresti sa te angajezi

Link to comment
Share on other sites

 

Chiar doream sa ma angajez.

 

Ie la negru sau cu acte in regula?

Daca esti negru nu avem vreo problema cu asta!

 

Şhaormeria B-Zone nu încurajează rasismul. Legat de acte, dacă ai 8 clase şi ştii să foloseşti maceta, eşti candidatul ideal pentru această funcție!

Link to comment
Share on other sites

@@raZeN SiLENT, pai normal ca vor sa vada actiunea, lasa-l pe el sa doarma ca habar n-are de o mafie, cand lua sublidere doar pe ''pile''. Posiibl sa fii dat si bani. Cand posteaza PhaX un video de 30-40 minute, cum sa nu te uiti cand el face aproximativ 7 kill-uri pe o faza? Tu cand faci asa, niciodata nu o sa faci in viata ta. Ma refer la Dionis, nu la tine raZeN. ca tu esti aproape de PhaX, doar mai mic :). Cum sa nu te uiti la raZeN., lucky si Beyondown, cand posteaza video de 7-8 minute sau chiar mai mult si fac cate 5 kill-uri si mai multe pe o faza, nu e actiune aia? Pai e actiunea, si isi are rostul. Si sa puna cand mor, pai il intereseaza pe ala cand mori sau cand ii dai lu ala 3/3, 10/10, 4/4 ? Eu nu va inteleg fratilor. Te lauzi si tu acum ca ai avut 4-5 rank 6 in mafii, pornid doar de la RDT care ai avut noroc ca ti-a dat ala sublider ca stia ca o sa ia ban? De acolo ai pornit frate, ca si cu tec9 faceai +9, +11. Ce sa mai zic, ca am jucat si eu in TTB pe alt cont cand erai tu RDT si numa tec vedeati pe kill list / death list. Mai joci si tec cu unii care sunt slabii pe RPG4 si alte servere. Joaca cu tec impotriva lui raZeN., lucky, phax. Ai avea curaj sa joci, eu nu cred ca astia dau cu tine de pamant si cred ca niciun duel nu le iei. Asa ca, nu mai comenta aici si taci acolo ''mafiotule''. Daca pot sa zic, cred ca si eu te fac.

Respect raZeN, phax, lucky, beyond, kappa si altii care se mai filmeaza la war si au peste 300 de abonati, nu ca voi, faceti livestreamuri sa vada cum alergi tu pe turf. @@raZeN SiLENT, ia filmeaza-i un war pe b-zone intreg sa vada ce scor faci si cum faci kill-urile ca sa-i arati ca poti face. :)

Nu vezi ca numai tu si cu BotysGhytza aveti hate, pai normal cand vedeti ca voi comentati despre mafiotii si sunteti niste palete.

O spun inca odata, raZeN. nu este vorba despre tine ca esti slab sau astea, doar am zis ce puteti dupa parerea mea, daca consideri ca am gresit ceva, corecteaza-ma.

 

@,

Link to comment
Share on other sites

Daca esti negru nu avem vreo problema cu asta!

 

Şhaormeria B-Zone nu încurajează rasismul. Legat de acte, dacă ai 8 clase şi ştii să foloseşti maceta, eşti candidatul ideal pentru această funcție!

 

Sant negru pt ca sant tigan, si umblu mereu cu briceagu dupa mn, deci stiu sa folosesc maceta.

 

Daca am 9ani sper ca nu ie cv. Fac scoala de la 1 an.

 

Daca stau bn sa ma gandesc am si muiere

Edited by drakee
Link to comment
Share on other sites

 

Sant negru pt ca sant tigan, si umblu mereu cu briceagu dupa mn, deci stiu sa folosesc maceta.

 

Daca am 9ani sper ca nu ie cv. Fac scoala de la 1 an.

 

Daca stau bn sa ma gandesc am si muiere

Perfect, o putem angaja si pe ea.

 

Ştie să măture?

Link to comment
Share on other sites

Părerile despre anumite aspecte vor fi mereu împărțite. Las acest comentariu pentru a clarifica anumite lucruri.

 

Noi (stafful B-Zone) am ales să creăm acest grad și tot noi suntem cei care vor decide cine merită să-l primească și cine nu în funcție de modul în care noi percepem lucrurile. Nu va putea face nimeni altcineva alegerea în locul nostru. Sper ca partea asta să fie destul de clară.

 

Mai departe, nu va primi acest grad oricine. Trebuie să fiți capabili de a crea conținut original, cu VOCE, pe mai multe teme care să fie pe placul nostru cât și al jucătorilor. Dacă nouă nu ne place ce aveți de prezentat degeaba place altora.

 

Legat de cei care au pe canale doar videouri cu waruri, meciuri de paintball sau lucruri de acest gen, fără voce, fără a prezenta ceva specific sau așa mai departe, nu vă putem oferi gradul de YouTuber pentru că aceste videouri nu se încadrează în criteriile cerute și în așteptările noastre. Am specificat mai sus ce așteptări avem.

 

Cam asta ar fi. Dacă voi, cei care n-ați făcut așa ceva niciodată, credeți că e ușor, vă invit atunci și pe voi să-i dați bătaie :). Niciunul dintre cei promovați până acum nu și-a început cariera știind că o să ajungă aici. Cred că fiecare și-a început-o din distracție în primul rând și din încercarea de-a face ceva nou, nu de a obține ceva. Răsplata vine abia după multă muncă, niciodată invers.

Te susțin aici, știu cum e, e o experiență foarte frumoasă dar trebuie și muncă dacă te bagi în asemenea chestie.
Link to comment
Share on other sites

LuckyLuciano, esti asa neindreptatit ca ti-a dat ban Kelton pentru smooth aimbot de parca nu ai videoclipuri cu porcariile alea facute de tine.

Legat de subiect: O idee destul de buna cu acest rankbar si un plus pentru youtuberii comunitati sa-si continue treaba intr-un stil profesionist(Cei care primesc gradul).

 

Propunere: Cei care filmeaza din timpul warurilor si respecta conditiile pentru acest grad, sa le fie acordate doar celor care nu au fost sanctionati pentru coduri serioase(Aimbot, Norecoil, Renko). Sa fim seriosi probabil se prind si oamenii odata ce joci cu el si omori 20 de oameni in 5 minute fara sa mori sau sa mori de 1-2 ori, e normal sa te uiti cu drag. Pe cand, daca ati juca fara el, fara suparare, vreo 200 de vizionari ati avea(Am urmarit treaba asta si chiar asa este). Pentru EDIT-ul videoclipurilor de la mine aveti un +1.

Link to comment
Share on other sites

Aiurea, voi nu realizati ca fara wars sunteti server de 600-400-300-200 de playeri?

 

Nu mai zic nimic, doar ca noi v-am facut pe voi, nu voi pe noi.

 

Cu camionul pot sa ma plimb si eu sau imi pot filma cursa la materiale intr-o calitate mult mai buna decat toti nebunii astia verzi. ;)

 

 

 

ce spuneam și eu, respect :)))

Link to comment
Share on other sites

Da super, alt motiv pentru care obositii de "youtuberi" cum ar fi Botys sa sufere pe samp, bravo hai faceti si o factiune pentru youtuberi sa mai sufere astia mai mult, e prea trist ce ati inceput sa faceti in ultimul timp, aparent 2000 gold pentru fiecare giveaway este putin pentru "youtuberi" hai sa mai si sufere.

Link to comment
Share on other sites

O idee geniala. asta trebuia facut de mult pe comunitate, i-am lasat pe altii sa ne ajunga pentru ca nu am profitat de asta si in joc ar trebuii sa primeasca cate ceva cei care ne promoveaza comunitatea.

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton changed the title to YouTuber Forum Rank
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.