Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Halep merge în "sferturi" la Miami după o revenire fantastică în fața lui Stosur » Cine e următoarea adversară


RW Shyphter
 Share

Recommended Posts

806498-halep-bucurie.jpg





Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami după ce a învins-o pe Samantha Stosur (locul 19 WTA/Australia), scor 4-6, 7-5, 6-2. Românca o va înâlni mai departe pe Johanna Konta. Jucătoarea noastră a început foarte bine și a realizat break-ul încă din game-ul 3, reușind apoi să-și câștige și serviciul până la scorul de 4-2, când adversara româncei a revenit și a egalat la 4. Acesta a fost și momentul când jocul din primul set s-a rupt, iar jucătoarea din Australia s-a impus cu 6-4. Setul doi a început cum nu se putea mai bine pentru Simona, care a făcut break-ul încă din start. Stosur a răspuns imediat cu aceeași monedă, dar a reușit să câștige și pe propriul serviciu apoi. Australianca a mai reușit un break și scorul era deja 3-1. Simona a revenit și ea cu un break, iar în cele din urmă setul a fost decis de Halep până să se ajungă la tie-break. În decisiv Simona a dovedit de ce e a cincea jucătoare a lumii și a practicat un joc aproape perfect, reușind să deschidă setul cu un break. Până la final Halep n-a mai avut nicio emoție! Halep va juca în ”sferturi” cu Johanna Konta (locul 11 WTA), care a câștigat în fața Larei Arruabarrena, scor 7-5, 6-1. Simona își poate recâștiga poziția a 4-a în clasamentul WTA dacă va ajunge în finala turneului american, după ce Dominika Cibulkova (locul 4 WTA) a fost eliminată în "optimi".






sursa


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.