Jump to content

Războinica s-a întors » Simona Halep a făcut un meci ca în vremurile ei bune și s-a calificat în sferturi la Miami


RW Shyphter
 Share

Recommended Posts

806726-simona-halep.jpg

 

 

 

 

Simona Halep a avansat în sferturile de finală după o ciocnire dură cu Samantha Stosur, în care a revenit de la minge de meci.

Știa la ce să se aștepte. Cu australianca, învingătoarea de la US Open 2011, avusese mereu meciuri dure, deseori întinse pe maximum de seturi.

Pe hârtie însă sau în minte lucrurile se derulează într-un anume ritm, realitatea vine și poate rescrie anumite pasaje. N-avea cum să prevadă Simona că se va afla la un punct de eliminare, la 5-4 Stosur și avantaj pe serviciul româncei în setul second.

N-avea cum să prevadă, dar a știut ce să facă. A servit cu sete, fără tremor, apoi și-a reglat în așa fel loviturile și cadența jocului încât a recompus, în direct și cu toate nuanțele, imaginea ei din anii trecuți.

Atunci când spiritual de luptătoare îi definea portretul. Ceva ce nu a dispărut, doar a fost estompat de alte probleme, fizice ori de încredere.

Halep a câștigat o bătălie de două ore și 10 minute și a făcut-o etalând acel tenis inteligent, agresiv, cu mingi piperate. Și luptând. "A fost dur, cum mă așteptam, dar revenirea a fost bună și mă bucur pentru asta", a spus ea după meci.

"Ultima asemenea revenire a mea fusese în 2014, în primul tur la Doha, cu Kanepi. Tot de la minge de meci. Sunt fericită, asta arată că încă pot juca ceva tenis", a accentuat Simona.

"Mica luptătoare", cum e alintată, are în trecutul ei recent numeroase bătălii aprige

 

 

 

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.