Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Prima reacție a Simonei Halep după eliminarea de la Miami » Ce spune despre meci, Cahill și ce planuri are


RW Shyphter
 Share

Recommended Posts

807125-halep-simona.jpg

 

 

 

 

Simona Halep s-a oprit în sferturile de finală ale turneului de la Miami, fiind învinsă de britanica Johanna Konta, scor 3-6, 7-6 (7), 6-2.

La conferința de după meci, Halep a părut foarte relaxata și zâmbitoare și a vorbit despre duelul cu Johanna Konta, despre relația cu Darren Cahill și planurile pentru următoarea perioadă.

"Am fost foarte aproape de a câştiga meciul. Cred eram la două puncte de a obţine victoria în tie-break, dar ea a jucat mai bine. E foarte puternică şi a meritat să câştige astăzi. Totuși sunt fericită şi recunoscătoare că am avut un astfel de parcurs la acest turneu.

Nu cred că faptul că ea e antrenată de Wim Fissette a contat. Eu chiar dominam meciul, dar am devenit puţin agitată şi mi-am pierdut încrederea. Trebuie să fiu mai calmă. Asta şi pentru că nu prea am jucat multe meciuri în acest sezon. Dar sunt bine", a spus Halep la conferință.

...despre discuția cu Cahill: "Da, am avut o discuţie cu Darren în care m-am demoralizat puţin. Dar aşa fac eu. Mereu sunt dură cu mine în timpul meciurilor. Chiar dacă vorbesc aşa, nu am nimic cu nimeni. Dar aşa e caracterul meu. Eu sunt mai dură cu mine și chiar aş vrea să mă schimb pe viitor. Acum pot să spun că deja sunt mai bine decât înainte. O să mai lucrez la asta "

...despre ce urmează: "De acum voi juca pe zgură, suprafața pe care o iubesc. Mă pregătesc pentru Fed Cup și turneul de la Stuttgart. Voi mai sta câteva zile aici ca să mă relaxez. Îmi place la Miami, iar clătitele sunt prea bune. Nu pot pleca".

 

 

 

 

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.