Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Un fan al Stelei și-a îndeplinit visul: a ajuns coleg cu idolii săi, într-un meci oficial


RW Shyphter
 Share

Recommended Posts

GQOvpHf.jpg

 

 

 

 

Baschetbaliştii Stelei au avut un coleg nou la derby-ul cu Oradea. Radu Rugiubei a fost norocosul suporter care a câştigat un concurs ce l-a transformat în jucătorul roş-albaştrilor pentru 24 de ore.

Radu a făcut chiar vizita medicală, a fost la federatie să îşi ia carnetul de jucător profesionist, a semnat şi un contract cu Steaua şi a stat alături de noii coechipieri, pe întreaga durată a partidei. A făcut parte din echipa de start într-un minut de meci demonstrativ şi le-a dat un coş campionilor de la Oradea.

”De când eram mic am visat la așa ceva și iată că momentul s-a materializat”, a declarat Radu Rugiubei pentru Digi Sport

”Efectiv, ne-a uimit. S-a pregătit foarte bine, a mers la sală, noi am încercat să-l temperăm, i-am zis că e doar pentru o zi. E foarte serios în ceea ce face”, a spus Ionuț Georgescu, managerul celor de la Steaua.

”Ne bucurăm că am luat parte la acest eveniment, jos palaria pentru tot efortul lui”, a spus și Levente Szijarto.

Iniţiativa concursului organizat de clubul de baschet este unic în România. Acţiuni similare s-au mai întâlnit doar în Statele Unite, la partide de golf sau baseball.

 

 

 

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.