Jump to content

[PARERE] Activitate Factiune + Metoda Alegere Lideri


Kelton
 Share

Recommended Posts

@@Robica,

 

Nu ai cum sa-l prinzi cu " pile" asa, membrii clanului ToV sau VODA ( dau exemplu cele 2 clanuri deoarece sunt admini 5 respectiv 4 in ele ) nu ar mai avea voie pe lista pentru ca ar avea pile la cei ce fac listele :)) [ este un exeplu trebuie luat ca atare].

 

Pilele aka prieteniile nu ai cum sa le sanctionezi cu scoaterea lu x sau y de pe lista :))

Link to comment
Share on other sites

Eu zic sa alegeti cu cap urmatoarele reguli si sa nu mai bagati in seama playeri gen andrey ala sau cum era din topicurile anterioare, in care spunea ca e foarte benefic sa ai cele 20 de ore si ca aia inactivi tre sa iasa afara. Uite ca nici nu a venit luna terminala si deja playerii au iesit de bunavoie, se observa lejer pe rpg scaderea numarului de playeri, dar mnoh, v-ati facuto cu mana voastra.

Mai bine 700-800 de playeri decat 1000 zilnic, no?

Veti mai face serverul full atunci cand bagati iar quest de paste, pan` atunci succese.

Edited by Ervin27
Link to comment
Share on other sites

Destul de bine, activitatea conteaza!

Nu avem nevoie de membrii care intra o data la 3 zile, si sta 20 minute pe server dupa care iese.

Incai da naibi locul altcuiva care e activ non-stop.

Mult succes!

Link to comment
Share on other sites

Ideea cu votarea de lideri e cam aiurea,e prea complicat, mainusor ar fi ca toti membrii r4+ care au un numar mare de zile in factiune(De exemplu 150+) sa fie pe lista, si asa.. Cine iese ala e sau lasati sistemul ee acum

Link to comment
Share on other sites

Regula cu activitatea e ok.

Regula cu votarea liderului, nu mi se pare ok. Ar trebui sa voteze mai intai membrii factiunii si apoi liderii si adminii din 2 dintre candidati care au acumulat cele mai multe voturi. Nu adminii trebuie sa il suporte pe urma, nu adminii trebuie sa il asculte, mai ales ca membrii il cunosc ca si coleg.

Link to comment
Share on other sites

Hi,
1.Choosing the newest leader with those details it's a amazing suggestion can be,i agree with that.
2.About the faction activity,members are not forced to earn 20 hours played per month.You already puted in lastest upload that each player must have at least 30 hours played in 2 months at least it's logical,but if you're telling to us that we're going to lose our faction/ranks that won't be good.To grow the factions activites it's the leaders business means they can request in everyday or atleast day after day activity (events,meeting the rest of the factions for making a specials activity)even the admins must follow the leaders activities(then why admins chossing a active leaders?Even that will help admins for become more active.).You already made a update about events that will help factions.
Even you're going to lose some serious players,cause they can't earn the minimum hours played as they're busy in their lifes.
P:S : kids will prove themselves.

 

Edited by AustinZEW
Link to comment
Share on other sites

@@FrankCapone, Vine o ora pe zi, nu e 24/24, e 1/24. Sunt multi care vor sa intre in factiuni si nu primesc o sansa din cauza locurilor putine ocupate de jucatori inactivi.

Eşti un taximetrist redus mintal. Dacă vrei să faci tu 30 de ore n-ai decât să le faci dar nu-i trage şi pe alții în rahat doar că tu nu ştii cum arată lumina soarelui.

Link to comment
Share on other sites

Rough & Vorbeste frumos cu membrii pe Forum, dacă tot vrei să comentezi la părerile lor.

Tu inca esti aici? Sa propui marirea orelor avand in vedere ca multi sunt impotriva acestui lucru trebuie sa fii redus mintal ca sa spui asa ceva. Daca te-ai simtit neindreptatit ca l-am facut pe el redus mintal, te fac si pe tine, nu-i nicio problema.

Link to comment
Share on other sites

Rough, eu zic să te retragi frumos din peisaj că nu are rost. Părerile playerilor vechi nu contează, eventual vor să le mărească.

 

Pe lângă asta, mulți uită că acele funcții sunt virtuale și NU reprezintă un drept, ci o / un - șansă / privilegiu.

 

1000/1000 vor mai fi la quest-uri / evenimente. La waruri au ajuns să nu treacă de 900, cu tot cu regula lor de 20h / lună.

 

Kelton, ai propus 2 reguli, dar nu ai adăugat sistem de poll, hai să nu-mi zici că te pui să numeri părerile pro și contra.

Edited by South Max
Link to comment
Share on other sites

@@Rough, pe cat de multi sunt cei care vor 0 ore in 3 ani sunt si cei care nu pot intra in factiuni, care merita o sansa dar nu o pot avea. 1 ora pe zi este decent.

Si te rog sa vorbesti civilizat, eu nu te-am jignit, nici nu imi place sa jignesc.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.