Jump to content

[PARERE] Activitate Factiune + Metoda Alegere Lideri


Kelton
 Share

Recommended Posts

E mult mai ok rank down pentru activitate scazuta decat demitere dintr-o factiune, deoarece ramai alaturi de acel colectiv deoarece foarte multi se plangeau ca ei au o vechime mare si sunt obligati sa joace dupa ceea ce au facut ei in factiunea respectiva(sunt 10 ore, daca nici alea). Si ar spori din nou interesul zic eu sa cresti in rank etc.

Si in legatura cu liderii, pot sa zic ca e super ideea, doar membrii factiunii respective stiu activitatea si comportamentul celorlalti rank 4+ care vor fi pusi pe lista.

Edited by South IamGold
Link to comment
Share on other sites

Interesante ambele idei, mai ales cu alegerea noului lider.

Aici am o nelămurire, dacă membrul meu are rank 1 și nu are 20 de ore jucate luna asta, îi acord uninvite? Fiindcă e imposibil să-i dau rank down :)).

 

Acuma este mai ok cu rank-down decât demitere.

Acuma aștept comentariile "BĂĂĂĂĂ, AM GAGICĂ, LOCUIESC ÎN HIMALAYA, N-AM TIMP SĂ FAC 20 DE ORE, E PREA MULT PENTRU MINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, MODIFICAȚI-O ÎN 2 ORE, SUNT PERFECTE".

Link to comment
Share on other sites

Sincer nu sunt de acord cu regula pentru alegerea unui lider. Daca un membru sa zicem ca nu se intelege atat de bine cu factiunea sau nu prea este bagat in seama si totusi are rank 4 nu prea mai are sanse la lider. Aceasta este STRCT parerea mea.

Link to comment
Share on other sites

Bună ziua.

 

@Kelton

Sunt total deacord cu metodele propuse.

Tot respectul meu pentru mentalitatea şi ințelegerea (celor care nu ajung a analiza mai profund ideile dumneavoastra) de care dați dovadă.

Edited by ARTIST
Link to comment
Share on other sites

Buna ideea cu alegerea liderilor asa n-o sa mai avem lideri alesi de membri dupa prietenii si altele, in schimb cea cu orele jucate nu. Stiu ca aveti nevoie de activitate pe server, ca a scazut in ultima vreme, de asta incercati prin orice mijloace sa tineti jucatorul in fata PC-ului, de asta se dau si maxim 3 banuri pe saptamana pentru coduri din care 2 iau unban si etc, inteleg, insa ganditi-va ca intr-o mafie inafara de 2 ore pe zi la waruri nu ai ce sa faci, asta in 5 zile si inca 2 in alea de weekend la care oricum nu prea vine lumea ca e ditamai lagu, unii nu pot sa ajunga in fiecare zi nici la waruri, deci practic sunt zile in care nu apuci sa faci nici macar o ora jucata ca si mafiot pentru ca nu ai ce face pur si simplu, ce sa fac sa intru sa fac duele la HQ ? m-am plictisit, daca tot vreti activitate, mariti numarul warurilor la mafii, macar 3 pe zi sa zic.

Edited by AIM NewLife
Link to comment
Share on other sites

Sunt de acord cu prima modificare.

La a 2-a de ce doar membrii rank 4+ sa fie propusi? Adica, spre exemplu, eu, ca rank 2 in NG ( cu experienta mare in PD de-a lungul timpului: Rank 4 LV PD, rank 2 cu timp de 3, rank 3 FBI pe RPG 4, Rank 4 SFPD ) nu as stii cum sa imi fac treaba ca lider la un Departament? Si mai ales ca am fost lider si LV Taxi o buna perioada. Sau un exemplu mai clar, Maxtreme2008 daca ar avea rank 1-2-3 sa nu poata fii propus deoarece nu are rank 4 desii el a stat 2 anu jumate in LS PD... . Ar fii corect, ca sa adminii si liderii sa voteze din cei mai experimentati membrii ai factiunii unde se alege liderul si rank 4+ de la factiunile de acelasi tip.

 

P.S. Este o parere. Sa nu-mi sara nimeni in cap.

E bine mai ales aia cu liderii. Asa evitam da fie pe lista DOAR prietenii liderilor. Bravo kelton pt aceste idei

Propunerea a fost inaintata de catre Rough.

Link to comment
Share on other sites

Stiam eu ca Rough e destept, shaormis adevarat ! Propunere buna.

 

Asa te vreau, ai o reducere din partea mea! 99%

 

(platesti in natura :>)

 

866.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.