Jump to content

[PARERE] Activitate Factiune + Metoda Alegere Lideri


Kelton
 Share

Recommended Posts

Observ ca va tot plangeti de acele 20 de ore jucate pe luna, fratilor daca nu puteti, ramaneti civili si cand va vine cheful intrati in factiune(foarte simplu), vi s-a adaugat o sansa in plus daca o luna nu o sa faceti, nu o sa va mai dea afara liderul ci primiti rank down, ceea ce e super cu toate ca 20 de ore faci lejer pe luna + ca tot ati facut acel post pentru legende, uite ca aveti o sansa in plus.

 

Legat de propunerea lui @@Rough shaormistul, una excelenta si este nevoie de ea pe acest server.

 

Incercati sa va controlati argumentele si sa aduceti daca se poate plauzibile.

 

 

EDIT: E normal ca o sa se tina cont si de alegerile liderului, din aceasta cauza si exista asa ceva.

Edited by Robica
Link to comment
Share on other sites

O luna are 30 de zile, daca joci 30 minute pe zi si mai joci in cateva zile o ora tot faci frate 20 ore.. e mult mai bine cu demitere.. multi jucatori au peste 70 ore pe luna si sunt civili iar unii au 10 ore si tin locul in factiune degeaba.

Link to comment
Share on other sites

 

Pile-pentru-unghii.jpg

 

 

 

"cred că știe foarte bine cine merită și cine nu să fie pe lista de alegeri"

 

normal ca se stie, cred ca tu stii foarte bine cum ai luat lider si nu prea esti de acord cu asta, whatever, e opinia ta

 

data viitoare o sa am grija sa visez ceva mai pervers

 

 

Cand vin la Bucuresti vei primi asa ceva: 16388442_1477100172309695_57281668763424

 

O idee excelenta by the way.

Edited by AUDI RS8
Link to comment
Share on other sites

Activitate Factiune- Mi se pare ca ar trebui fi scoasa si sa nu primim demitere sau rankdown daca nu avem 20 de ore, daca de exemplu cum sunt eu si am 3 conturi in factine, trebe sa stau 5 ore in fiecare zi pe SAMP ca sa fac ore pe fiecare cont, cu regula asta distrugeti viata sociala playerilor care au mai multe conturi in factiuni.

 

Metoda alegere lideri- Sunt de acord insa as modifica unele lucruri, daca de exemplu sunt peste 10 membri rank4+ sa se aleaga din ei maxim 10 sau 5 si in cea de a 2-a etapa sa poata vota si admini si lideri, nu doar membri.

Link to comment
Share on other sites

Salutare.

 

Propunerea 2 este ok, insa cred ca as putea sa vin cu cateva imbunatatiri la ea:

 

- de acord cu cele 2 serii, prima data adminii+liderii si dupa aceea membrii, insa in prima serie in care voteaza adminii propun sa se aiba la dispozitie alegerea mai multor optiuni si nu doar a uneia singure. De exemplu sunt 10 persoane pe lista, eu pot sa aleg 6 pentru ca toti 6 indeplinesc conditiile mentionate, iar ceilalti 4 nu mi se par a avea calitatile necesare.

Propun aceasta alegere multipla deoarece adminii+liderii pot face in continuare departajarea decisiva si sunt sanse sa nu mai aiba rost a doua serie in care membrii factiunii respective sa isi stabileasca liderul deoarece poate unul are 20 de voturi, iar ceilaiti cate 2,3..

 

- Cu privire la membrii care sa se regaseasca pe lista, parerea mea este ca da, membrii de rank 4+ sa aiba sansa sa se regaseasca pe ea si membrii altor factiuni de rank 4+ de asemenea, insa cu conditia ca membrii respectivi din alte factiuni sa fi fost macar o data in factiunea respectiva si sa fi detinut rank 4+. Iar atunci cand vine vorba de alti membrii care ar putea sa se mai regaseasca pe acea lista, sa fie si cei care au avut minim rank 5 in factiunea respectiva si sa fie actuali membrii intr-o factiune care se afla in aceeasi categorie.

 

 

- Plus inca o restrictie care consider ca ar trebui sa se regaseasca. Cei care detin rank 6 in momentul respectiv in factiunea respectiva sa aiba minim perioda care i-ar fi permis sa detina rank 4 in factiunea respectiva (ex: eu sunt rank 6 in RDT si chiar daca nu mi-ar fi dat liderul rank 6 pentru ca stiu sa trag cu arma, sau ii sunt prieten (nu conteaza motivul), eu tot as fi putut sa detin rank 4+ deoarece am minim 3 luni in factiune).

 

​Am scris mult, stiu, insa asa se elimina foarte mult din posibilitatea de a aparea persoane la conducerea unei factiuni in detrimentul altora care chiar ar merita.

Edited by JAEHAERYS
Link to comment
Share on other sites

@@Kelton, si de exemplu se voteaza liderul la Paramedics, News Reporters, Tow Truck Company, cum o sa se voteze atunci?

La PD m-am prins voteaza membrii de rank 4+ adica SFPD, LVPD, LSPD, FBI, NG daca se voteaza liderul la LSPD (un exemplu) dar la cele 3 factiuni?

Link to comment
Share on other sites

Salut, sunt de acord cu metoda numarul 2, deoarece este mai simplu, adica celelalte departamente nu cred ca au ceva in legatura cu departamentul respectiv, foarte buna idee, dar faza cu orele sunt putin pus pe dubii.

Link to comment
Share on other sites

Noua metoda de alegere a liderului e fix ca cea veche dar sub alta forma in conditiile in care tot adminii aleg cine va fi pe lista :)) Aratati-mi si mie noua metota ca pana acum tot asa era se alegeau 3-4 de r4+ si noi votam. Ce idee brilianta, brava!

Link to comment
Share on other sites

@@Kelton @@Bobo

This Rule is showing its perfection.

 

Members that do not have in a month at least 20 hours played will be considered inactive (punishment: rank down). Members that have been in the faction for at least 8 months will need to have 10 hours played in a month in order to not get sanctioned.

Reason: if players are on vacation than they can easily achieve the target of playing hours per month. High rank players like rank 5+ will also find some time for faction chat to help and solve problems between low rank players instead of just being busy in their own job.

 

I'm Totally disagree with this voting system because of favoritism.

 

  • Admins make their own clan and support his friends to become leader.
  • Leaders make their own clan and support only his friends.

 

What faction mates want this is not being considered because of too many admin's and leader's vote destroy the choice of faction members.

 

I have a opinion in my mind that voting should be divided in different categories and percentage of results will be taken from each category like

 

Faction Member's Votes in final results will be considers as 50%

Admins, Leader and helpers Votes in final results will be considers as 30%

Rank 5+ from other Faction Member's Votes in final results will be considers as 10%

Civilian level 20+ Votes in final results will be considers as 10%

Link to comment
Share on other sites

Salut!

 

Ar fi mai bine să rămână cum este acum la Activitate în Facțiune cu 20 de ore lunar, să nu ne mai complicăm aiurea cu vechime şi alte cele.

 

în legătură cu Metoda de Alegere a unui lider este o idee ok.

 

- O propunere de sistem pentru alegerea unui lider este să fie gen ca licitaţiile ( nu numai seara ), nimeni nu va şti când este votul. Adminul responsabil ce se ocupă cu alegerea candidatiilor să aibă gen un chestionar pe website şi să completeze:

 

'Pe cine doriţi ca lider la facţiunea X?',

 

El îi va pune pe respectivii dar data votării să fie secretă şi automată pe server.

 

 

Link to comment
Share on other sites

@@Kelton, Kelton, cu tot respectul, prima idee, cu orele jucate, pe deplin de acord, dar sa fie impartita.. Adica ma refer

Membrii cu o zi si membrii cu 7 luni sa aibe minim 20 de ore jucate/luna (RPG1/2), 8 luni+ 10 ore pe luna. Dar doar pe RPG1/2

Pe RPG3, respectiv RPG4, sa fie mai putin, deoarece(imi cer scuze pentru cei ce jucati pe rpg1/2) aici pe rpg4 se ia rank mai repede si nu prea sunt persoane (exceptie lideri sau co lideri) care sa stea atat, 8 luni.

Pentru RPG3/4 sa fie asa:

Membrii cu 1 zi pana la 4/5 luni sa aibe 20 de ore/lunar, membrii 5luni+ sa aibe 10. Intr-un fel e discriminare fata de cei de pe RPG1/2 dar sa recunoastem ca RPG3/4 sunt mai jos.

 

 

Regula 2: O sa apara, nu stiu cum sa le numesc... "rahaturi" gen "alo, bai admine(4+) de ce i ai pus pe x,y,z pe lista la lider dar pe mine nu? Si stiu ca o sa veniti cu "pi ala are FH/activitate etc", dar intr-un fel, nu e ok, ar fi mai ok asa.

O lista de minim 2, maxim 5 pe lista, pe lista sa fie RANK 4 DOAR DIN FACTIUNEA RESPECTIVA (activitate, fh, ce criterii mai aveti voi), dupa, daca nu sunt suficienti candidati DOAR din factiunea respectiva, sa apelam la serviciile unur rank 4+ din alte factiuni. De ce? Deoarece membrii vor vota ultimi, iar un rank 4+ din factiunea "x" ii cunoaste cat de cat, ii intelege, stie ce pot si alte lucruri.

 

VEZI KELTONE, poti face update-uri ca inainte "sa ne intrebi si pe noi daca vrem sau nu" #Bravo

Link to comment
Share on other sites

Treaba asta cu alegerea liderilor mi se pare cel mai naspa lucru posibil. Deoarece eu ca lider imi cunosc membri si stiu cine e capabil pentru functie si cine nu. Daca se va baga lucru asta ne vom trezi cu multi lideri incapabili care printr-un noroc vor ajunge pe acea lista.

Link to comment
Share on other sites

South Alin & Ai foarte mare dreptate, vor ajunge foarte mulți care nu vor ști ce presupune funcția de lider, cum am mai zis, sunt care visează noaptea reguli apoi a doua zi vor să fie regulile respective impuse gen Rouge, visează noaptea si a doua zi propune legi :D :D :D

Asta înseamnă ca toti să gândim cate o lege/regulă apoi să dam PM că vezi Doamne regula mea este eficientă si bună :))) E total aiurea regula este una lipsită de maturitate.

Edited by Preot Claudius
Link to comment
Share on other sites

 

Faction Activity

  • Current rule (this rule applies only at the end of April): Members that do not have in a month at least 20 hours played will be considered inactive (punishment: dimissal).
  • Modified in: Members that do not have in a month at least 20 hours played will be considered inactive (punishment: rank down). Members that have been in the faction for at least 8 months will need to have 10 hours played in a month in order to not get sanctioned.

Method to Pick Leaders

 

I have received the following suggestion via PM from the Rough that goes like this:

- to be 2 series of votes in choosing the leader.

- in the first series the admins + leaders will vote from all rank 4+ members of the faction that fulfill the minimum requirements and other rank 4+ members from other factions of the same type (requirements: no function interdiction, be active, not have many punishments and to have the necessary behavior to be in the staff).

- in the second series will vote just the faction admins from the most voted players in the first series.

 

We are waiting for you opinions. Don't forget to respect what we have asked above so we can understand each other.

About "Faction Activity"

I think, Everything is alright.

I do want to add this rule from long time. But, All the times Admin 4+ refuse my opinion. (They told me that, This rule was refused by Kelton.)

But, Its the perfect rule for each and every faction.

 

About "Method to Pick Leaders"

I think, New method is good too. As when a leader resigns it further propose his/her friends to be in the list for the next leader (Most of the leaders do such thing.)

So, By this only deserving can be on the list and may get a change to come up.

 

Great work Kelton and Staff.

Regards.

Link to comment
Share on other sites

Nu cred ca este oportun sa existe un tratament special pentru cei cu vechime in factiune. Am intalnit de multe ori jucatori cu rang 5 care nu intrau pe server decat o data la 3 zile pentru a nu fi dati afara. De multe ori, inactivitatea apare odata cu promovarea in rang. O consider o modificare partinitoare si o lipsa de respect fata de cei care sunt noi in factiuni. Daca se doreste asa tare recompensarea intr-un fel sau altul a celor cu vechime, cei in masura sa o faca pot gasi alte posibilitati.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.