Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ce se intampla cu Wanted Listul departamentelor?


SilenCe

Recommended Posts

De ceva timp ma joc pe un cont al unui amic vechi care a ramas in departament si am observat ca nu exista suspecti de care sa te ocupi si din care se presupune ca trebuie sa faci raport saptamanal. Prima data m-am gandit ca ba au scazut astia nivelul de wanted sau nu se mai da wanted la joburi, insa problema provine din mai multe circumstante:

 

1. Raportul este mult prea mare iar membrii departamentelor sunt mult prea multi ceea ce duce la scaderea numarului de suspecti.

2. Ne-ati impus un anumit numar de ore jucate, si asta duce la scaderea numarului de wanted insa am auzit ca veti injumatatii pentru playerii veterani(multumim dar asta nu ne va ajuta cu wanted listul deoarece 70% din membri departamentelor joaca de 1 an sau 2, nu's veterani).

3. Suspectii scapa de wanted mult prea repede, ma plang de faptul ca majoritatea au acces la vehicule de tip Shamal/Infernus iar majoritatea membrilor din departament nu au acces la forte aeriene atat de puternice + se mai gaseste sa il prinda alt coleg cu rank mai mare cu 1 secunda inainte celui care l-a alergat 1 ora, cum e sa alergi un suspect o ora intreaga si sa vina un coleg care a intrat de 10 min si sa ti-l fure? Nu-i ok.

 

@KeltonAi spus sa nu venim cu revolta si alte shituri si ca vrei sa gasim solutii. Despre asta vom vorbii in acest topic, fiecare membru din departament sau fost membru va da cate un argument(daca este cazul) iar dumneata il vei lua in considerare iar daca nu, "de ce?"

 

Rezolvare:

 

1. Scadeti sloturile la departamente de la 50 la 40(asta nu inseamna WIPE, ci doar nu se va mai recruta pana se ajunge sub numarul stabilit)

2. Injumatatiti raportul playerilor veterani care nu au timp sa umble 5 ore ca sa faca 30 puncte si asta saptamanal, in felul acesta le ramane playerilor activi care nu le e sila sa mearga 24/7 pe wanted list pentru ca sunt la inceput si e normal ca trebuie sa muncesti pentru a te putea afirma.

3. Cresteti minutele de urmarire a suspectilor macar cu 5, astfel vor fi mult mai multi in wanted list si problema se va rezolva partial.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Intr-adevar, asta chiar e o problema si e de ceva timp.. scaderea sloturilor ar fii ceva insa nu pot sa spun acelasi lucru despre propunerea a3 a pentru ca dupa nu le convine jucatorilor care nu sunt in departament.. legat de propunerea 2.. nu cred ca o sa se injumatateasca nimic.. am asa o presimtire, chiar daca s ar gasi argumente bune pentru asta tot nu cred ca ar face o.. o solutie ar fii ca jucatorii (din toate factiunile) sa si poata face raportul prin mai multe modalitati.. m am gandit de mult la asta..

 

So.. yeah, daca am vreo idee revin..

Link to comment
Share on other sites

Sunt in total acord cu tine.De cand cu minimul de ore jucate,suspectii pe wanted list s-au imputinat considerabil,roburile nu se mai frecventeaza atat de des,iar membrii departamentelor sunt foarte multi pe teren,si astfel efectuarea raportului e aproape imposibila..spre exemplu,am stat 12 ore saptamana asta pe samp si abia 15 puncte am reusit sa fac din raport.Am ajuns sa ne batem pentru wanted si no drept?Pe langa ca fug toate orasele dupa un suspect cateva zeci de minute bune,mai vine unu si altu' si mi l omoara inainte,pai cum sa nu ma ia toti dracii si,mai pe romaneste,sa i bag de unde au iesit?Prea multa pierdere de timp si prea multi nervi facuti asa aiurea..

Aceasta este o dovada minora,au fost momente cand eram cate 3 departamente pe un wanted 1.

hmhZi59.jpg

 

 

Link to comment
Share on other sites

Numarul scazut de jucatori cu wanted se trage majoritar de la numarul total de jucatori de pe server.

 

Singura solutie plauzibila ar fi sa fie redus numarul de sloturi.

 

Numai bine!

 

 

Link to comment
Share on other sites

@@Rough,Tinand cont ca s-a impus un numar de ore jucate pe luna nu cred ca o sa se simta vreo diferenta de 5 minute + sa nu uitam ca lawyerii sunt peste tot si ce sunt 20k in 2017 pe B-Zone?. Daca au putut sa se gandeasca la injumatatirea numarului de ore pentru veterani, este un pas bun :) iar faza cu mai multe obiective da este ok, chiar sunt curios la ce te gandesti :)) am vrut si eu sa vin cu o idee de genul da' prea mult de lucru.

 

@@Simii S4F, Eu care intru 1 ora pe zi si din 5 suspecti 4 imi sunt furati :)) ce sa te mai joci

 

@@xEpical VODA,Nu-i asta singura solutie, daca stai sa te gandesti poti face atatea lucruri. Vointa ne lipseste.

Link to comment
Share on other sites

O reducere a numarului de sloturi cred ca ar fi buna si din perspectiva mea, a unui mafiot.

Va spun si de ce. Sunt joburi la care iei wanted cand ai skill 3+ (arms, drugs, car jacker etc.). Am skill 5 la toate, da, insa de ceva vreme ma tot chinui sa fac acel numar de 1500 de curse la arms dealer pentru a debloca un achievement, insa n-am nicio sansa. Nici nu dau bine /work ca au si venit politistii dupa mine si nu ma mai incanta cu nimic sa fac la jobul respectiv daca pentru un work stau 10 minute la inchisoare. Si la inchisoare ce sa fac? Sa dau cu pumnii in pereti sa mi se puna minutele jucate? Nu, normal ca bag in bara si stau afk sa treaca timpul sau dau /q pentru ca ma plictisesc.. O scadere a numarului de sloturi, posibil sa diminueze aceasta activitate "nebuna" a politistilor de a veni dupa wanted.

Link to comment
Share on other sites

 

Se puteau si mai multi, nu?

 

Acum serios, trebuie sa se rezolve cumva chestia asta. Eu sunt de acord cu cele 2 propuneri ale lui Silence si anume:

1) Sa se micsoreze numarul membrilor de departamente la 40 (asteptam pana ne facem 40, vor demisioana pe rand).

2) Micsorarea raportului.

 

Hai noroc! :)

Link to comment
Share on other sites

@@GF Maxim16,oh dude un exemplu mai bun nici ca se putea :)) da' totusi am sa ma filmez si eu cand se intampla asta ca poate cine stie esti vreun youtuber cu multi abonati si te urmareste toata lumea :)) va provoc pe toti sa veniti cu poze/video in care apar 5 masini de cops pe un cacat de suspect, asta ar face cat 1000 de cuvinte.

Link to comment
Share on other sites

Pe de-o parte e bine că până acum se plângea lumea că nu merge nimeni după suspecți :)). Doresc să aud mai multe păreri, în special din partea membrilor actuali din departamente și a liderilor acestora.

Link to comment
Share on other sites

Siloz baiat desptept +1! Dovezi sunt destule ca e greu si trebuie schimbat ceva.

Sunt de acord cu scaderea sloturilor al departamentelor la 40.

Link to comment
Share on other sites

Ar mai fi o problema cu bugurile, fug dupa el toata mapa, sunt la 2m de el, il omoara altu si nu iau punct sau vine unu ma omoara, eu avand duty on si nu primeste wantwd. Scaderea numarului de wanted este enorm, regula propusa cu scaderea sloturilor intr-un fel e buna intr-un fel nu, ar fi mai ok sa micsorati raportul de activitate la PD si sa mai scadeti din banii luati pe kill pentru ca multi termina raportu si fac puncte pentru bani.

Link to comment
Share on other sites

@@racalu ToV,Daca scadem numarul de sloturi automat balanta se va echilibra si toata lumea va avea de castigat, si cei care activeaza pentru bani dar si cei care vor sa-si termine raportul pentru a putea face altceva pentru ca gandeste-te, din PD rank 2-3 merge pe /arrest, rank 4+ care daca stai sa te gandesti sunt maxim 30 in total din toate departamentele(PD), scadem numarul la 15 cu aproximatie pentru ca iti dai seama ca nu toti sunt online in acelasi timp 24/24. Raman cei din NG/FBI care merg pe un anumit nivel de wanted + no drept si aia in total vor fi maxim 15 online, dupa vine rank 4+ din acestia care au acces la toate nivelel de wanted + no drept, sa zicem ca's 20 in total scadem la jumate da' sa fim seriosi, nici macar atat nu vor fi online + ca acestia mai au si alte treburi si anume NG raport la jail iar FBI mai fac razii, mai dau un /su, suspectii se inmultesc si toata lumea va avea ce "manca".

Link to comment
Share on other sites

Adevarat ce spui, roburi sunt multe dar asta doar dimineata cand nu sunt politisti online, mai ales in weekend/vacanta. Probabil au dat si ei 2-3 roburi si au vazut ca vin cate 30 de politisti e si normal sa urmeze varianta asta. Sunt de acord cu reducerea sloturilor si eu.

 

P.S: Probabil o cauza ar fi si valul asta de jucatori care au scazut si au urcat la loc, avand in vedere ca vinerea trecuta la ora 16:00 era wanted list-ul gol si acum sunt 20+.

Link to comment
Share on other sites

Numărul de locuri în facțiune ar fi ok 40. Dar în loc de asta, ok ar fi sa scădem numărul de puncte la raport măcar cu 10 puncte.. Faza cu orele jucate sa le înjumătățeasca, nu e buna deoarece toți de rank 5 când primesc aceasta funcție or sa se plictisească de joc și o sa apară monotonia, asa cu 20h obligatoriu poate că or sa se motiveze sa joace mai mult..

Pentru faza cu 5 minute mai multe la wanted... Nu e asa de buna.

Și la membrii care vin și fura wanted eu m-am gândit ca dacă un suspect are wanted și de exemplu eu ii dau somație și vine altcineva și da /ms, ar trebui sa se facă un script ca să nu mai permită altcuiva sa dea /ms 5 min de la ultimul ms al altui coleg, e cel mai ok, ma scuzați pentru exprimarea mai proastă. Bafta

Link to comment
Share on other sites

 

 

Faza cu orele jucate sa le înjumătățeasca, nu e buna deoarece toți de rank 5 când primesc aceasta funcție or sa se plictisească de joc și o sa apară monotonia, asa cu 20h obligatoriu poate că or sa se motiveze sa joace mai mult..

 

Aici e vorba despre jucatorii veterani care nu mai au la fel de mult timp sa joace pe server si vor sa ramana in acest colectiv, este vorba strict de TIMP nu de motive pentru a juca.

 

 

 

Pentru faza cu 5 minute mai multe la wanted... Nu e asa de buna. Și la membrii care vin și fura wanted eu m-am gândit ca dacă un suspect are wanted și de exemplu eu ii dau somație și vine altcineva și da /ms, ar trebui sa se facă un script ca să nu mai permită altcuiva sa dea /ms 5 min de la ultimul ms al altui coleg, e cel mai ok, ma scuzați pentru exprimarea mai proastă. Bafta

 

Ideea este ca majoritatea ajung in acelasi timp la suspect iar daca le blochezi accesul la /ms nu rezolvi nimic pentru ca pierderea de timp a fost deja facuta. Nu concureaza nimeni aici, fiecare vrea sa aiba pe cine sa mearga. Poate sa faca ceva ca atunci cand dai /find pe un suspect sa zica ceva gen "nu poti urmarii acest suspect deoarece se ocupa alt politist de el" si sa scrie si numele copului dar se pot face abuzuri pe chestia asta, asta daca nu se gaseste vreun coleg sa zica pe /d alo gigele mergi pe suspect sau ti findu' blocat? Da' nu cred ca or sa se complice ei atat.

Link to comment
Share on other sites

--Sunt total de acord cu micsorarea raportului cu 10 puncte deoarece este adevarat, cu lista de /wanted, stam foarte prost.

-- Sunt de acord cu micsorarea sloturilor Departamentelor pana cand serverul va creste iar.

-- La fel si cu cresterea minutelor pentru disparitia stelutei de wanted.

 

Silence, ai + de la mine.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Salut,

Este foarte adevarat ce spune colegu' Silence, trebuie sa se găsească o modalitate de a reveni ca înainte când erau roburi si wanted in wantedlist, de când cu nou update, observam fiecare, serveru nu mai depășește cota de 650-700 jucatori, ceea ce înainte nu se întâmpla, nu aveai loc sa te loghezi intre orele 18:00-23:00, asta nu se mai intampla acuma si nici nu știai după care rob sa mergi, dece se intampla asta? Deoarece noul update e împotriva jucătorilor si renunța fiecare in parte la acest server, pentru ce? Ca asa s-au gândit 2-3 " anonimi " cu care dai odată pe an probabil nas in nas pe server, faceti ceva pentru serveru asta, l-ați facut asa mare, ați strâns playeri si acuma ii goniți pe toți prin ultimele updaturi, nu stiu dece nu vrea nimenea sa înțeleagă chestiile astea.. eu find membru SFPD rank 4 am fost nevoit sa renunț la echipa SWAT din acest motiv " lipsa de wanted " asta ma si ținut sa nu renunț la aceasta factiune asa rapid, sa ajung rank 4 sa merg pe rob si wanted, ceea ce nu se mai întâmpla, am / sunt nevoit sa schimb echipa si sa merg dinou ROADS cum o făceam la rank 1 pentru ca nu se pote sa gati raportu si + de asta cum spunea si Silence dacă e un R2-3 nu are posibilitatea sa il prindă asa de repede ca un rank 4-5 deoarece nu are acces la toate vehiculele departamentelor. Succes cu serveru !

Link to comment
Share on other sites

Salut,de cand cu noul update jucatorii au inceput sa dispara(parerea mea),acum 2 luni,serverul era 1000/1000 ceea ce era super,erau robberi mereu la orice ora,wantedlist era mereu plin..ar trebuii sa gasiti o modalitate de a reveni ca inainte cum spune si @uLei ToV.

Link to comment
Share on other sites

Sunt prea multi membrii in departamente si putini suspecti de wanted. Suntem si 4-5 membrii pe un singur suspect si ne "batem" pe puncte. Seara la o ora de varf sunt cel mult 20 de suspecti pe lista si cel putin 100 de politisti, lista se curata imediat si nu prea ai ce sa faci.

Link to comment
Share on other sites

Stiu ca s-a adaugat ceva legat de rob, cum ca si daca parasesti grupul, tot primesti wanted. Da, este RP asta, dar de cand s-a adaugat, sincer sa fiu, nu mai vad macar un rob.. Sunt foarte rare.

Iar cu cei cu drept de predare, nu stiu ce sa zic, asa e, sunt foarte putini.. Raportul nu este mare, nu a fost schimbat de foarte mult timp(FBI) si nu s-a plans nimeni, se facea destul de lejer, ati facut voi niste modificari, care pentru voi probabil erau foarte minore, care au dus la acest lucru, lipsa de playeri cu wanted.. Mai e si bug-ul de la kill cop, care iar e o problema majora.

Ca solutie, ce sa zic, sa fie scazut putin nivelul de wanted pentru "crima" de exemplu, nu am mai vazut un DM de mult timp :)) Acum e wanted-ul prea mare.

Link to comment
Share on other sites

Da..

Sa iei wanted 1 pentru civilia kill sau civilian attack... asa ca jucator daca faci si ai ajuns la w6.. ce dreq mai faci, faci dm pe cops si dupa ajungi in jail 3k sec..si uite o idee, daca ai luat wanted pentru civilian attack sa nu mai poti sa iei si pt civilian kill de la un jucator pt ca asa e normal

 

Revin cu edit ca m am exprimat ca un retardat

Link to comment
Share on other sites

  • XES locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.