Jump to content

Google Play Store începe să ofere câte o aplicaţie pe gratis în fiecare săptămână


 Share

Recommended Posts

free-app.png?height=284&width=640

Utilizatorii de Android vor avea din nou motive să viziteze aplicaţia Play Store în fiecare săptămână, întrucât Google porneşte o nouă iniţiativă: Free App of the Week. Odată la şapte zile, pe magazinul de aplicaţii va fi oferită o aplicaţie pe gratis, dintre care sunt în mod normal disponibilă contra cost. Aceasta va fi disponibilă pentru download pentru toţi utilizatorii de Android şi odată instalată va rămâne ataşată de cont şi va fi disponibilă pentru download oricând şi de pe oricare alt dispozitiv.

 

Această mişcare pare să vină ca o completare a iniţiativei din urmă cu doar câteva luni, când Google a început să ofere dezvoltatorilor posibilitatea de a rula campanii de reduceri pe Play Store. Aplicaţiile care vor fi alese pentru Free App of the Week vor fi cu siguranţă oferite în urma unui acord între Google şi compania producătoare, iar acestea vor putea varia de la jocuri video la aplicaţii de productivitate sau creativitate.

 

Pentru a accesa această nouă destinaţie din Google Play Store este de ajuns să porniţi aplicaţia (sau site-ul desktop), să mergeţi la categoria Apps şi să accesaţi secţiunea Free App of the Week. Prima aplicaţie înscrisă în această campanie este Card Wars – Adventure Time, un joc video bazat pe seria de desene animate de pe Cartoon Network. În mod normal, acest joc era disponibil la preţul de 14,99 lei. Această categorie poate să nu apară pentru toţi utilizatorii momentan, însă va ajunge în timp pe toate conturile.

 

Întrucât bula aplicaţiilor a cam explodat în ultimii câţiva ani, majoritatea utilizatorilor concentrându-se pe instalarea de software pentru reţele de socializare şi alte câteva aplicaţii creative şi de productivitate, este posibil ca o parte dintre dezvoltatori să folosească această nouă unealtă din Play Store pentru a ajunge pe dispozitivele mai multor utilizatori.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.